Dodaj do ulubionych

Wakacje w gorach

13.06.21, 18:40
Bardzo i serdecznie Was prosze o doradzenie pensjonatu/hotelu z basenem wewnetrznym , zeby bylo gdzie pochodzic. Najlepiej do 200 km od Krakowa. Z gory przepraszam, ale nie ide na latwizne tylko po dniu przeszukiwania internetu mozg mi paruje. Dawno nie wyjezdzalam w wakacje i nie mam rozeznania. Jak juz cos znalazlam to hotel **** za 500 zl od os za dobe. 250 do zaakceptowania.
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Wakacje w gorach 13.06.21, 19:53
      Jeśli z dziećmi to polecam hotel w Wierchomli, basen nie za duży, ale do pochlapania się z dziećmi ok. Pyszne jedzenie i animacje dla dzieci, boiska i korty, wypożyczalnia rowerów.
      My ostatnie lata pokochaliśmy Beskid Śląski, hotel w Jaworze, basen duży, fajne spa, korty, dla dzieci mało atrakcji, okolica przecudna.
      • akseinga1975 Re: Wakacje w gorach 13.06.21, 20:26
        Z nastolatka. Napisz prosze nazwe hotelu.
      • akseinga1975 Re: Wakacje w gorach 13.06.21, 20:27
        Z nastolatka. Napisz prosze nazwe hotelu.k
        • ga-ti Re: Wakacje w gorach 13.06.21, 20:41
          W Wierchomli hotel Wierchomla ski & spa resort, ale tam jest dużo dzieci, trzeba się z tym liczyć wink
          W Jaworze - spa hotel Jawor.
          • ga-ti Re: Wakacje w gorach 13.06.21, 20:49
            W Jaworze są różne pokoje, o różnym standardzie, warto wziąć z balkonem. Jeśli gracie w tenisa to tam na przełomie lipca i sierpnia rozgrywają potyczki gwiazd showbiznesu, Beskid Cup, można pooglądać, ale i obłożenie jest większe, my nie lubimy, więc unikamy smile No co będę dużo pisać, pooglądaj zdjęcia, poczytaj opinie i decyduj wink
            • akseinga1975 Re: Wakacje w gorach 13.06.21, 21:07
              Bardzo, bardzo Wam dziekuje.
    • profes79 Re: Wakacje w gorach 13.06.21, 20:48
      Orawski Dwór w okolicach Babiej Góry.
      • apallosa Re: Wakacje w gorach 13.06.21, 21:36
        Mogę polecić Piwniczna Spa & konferencje w Piwnicznej- Zdrój.
        Piękna okolica,do chodzenia kilometry tras,basen nie za duży,ale noce saunowe są świetne.Jak z cenami, dalibóg nie wiem teraz,raczej nietanio🤭
      • kryzys_wieku_sredniego Re: Wakacje w gorach 27.07.21, 16:43
        O widzialam ten hotel, jest od strony Zubrzycy, super położony.
    • zwyczajnamatka Re: Wakacje w gorach 13.06.21, 21:58
      Hotel Budowlani w Szczawnicy. Jest basen wewnętrzny, można wykupić pobyt z wyżywieniem. Nie wiem jak teraz cenowo.
      • akseinga1975 Re: Wakacje w gorach 14.06.21, 14:37
        Dziekuje. Ten Orawski Dwor mnie zaciekawil, Szczawnice tez bardzo lubie.
    • klaudia1455 Re: Wakacje w gorach 27.07.21, 16:40
      Bardzo polecam Perłę Południa w Rytrze (Beskid Sądecki). Jest tam bardzo dobre jedzenie, przestronne pokoje, oprócz tego basen, spa, sale zabaw, kort tenisowy. W bliskiej odległości jest sporo miejscowości turystycznych (Muszyna, Krynica Zdrój, Piwniczna Zdrój, Stary Sącz) i naprawdę dużo szlaków turystycznych. Rejon jest bardzo spokojny i niezwykle malowniczy, a pobyt w Perle Południa wspominam bardzo dobrze. Jest co robić nawet gdy pogoda dopisuje, również dzieciom można zająć fajnie czas. Polecam smile
      • pani07 Re: Wakacje w gorach 27.07.21, 18:00
        Wróciłam wczoraj w Zakopanego- kolejny raz na Antałówce, pensjonat- w pakiecie: śniadanie (pyszne) i dostęp bezpośredni do basenu, w tym do tych basenów ciepłych. Koszt- 175 zł. za osobę. Cisza, spokój, a niedaleko w sumie na Krupówki.
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Wakacje w gorach 27.07.21, 18:04
      To może hotel na literę B w Bialce Tatrzańskiej albo Hotel na litere B w Bukowinie Tatrzanskiej. Oba hotele z termami 😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka