Dodaj do ulubionych

Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencjalneg

18.06.21, 11:33
Ja cie krece. Jestesmy znow w hotelu dla Backpackersow I on tu jest! Ten mój potencjalny Niemiec do trojkata - ematka na pewno pamieta moje poprzednie rozterki. Co tu robić, co robic?
Tym razem chociaz dalam rade z nim porozmawiac. Zapytal, jak nazwiemy naszego lokalnego kota. Tak, tak, wiem, ze to nie to samo, co - może maly trojkacik po kolacji😉😁
Obserwuj wątek
    • ladymercury Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 11:39
      Zaczyna się fajnie, ale o co chodzi z tym trójkątem?
    • alicia033 Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 11:41
      Niewykorzystane okazje się mszczą, więc po prostu spytaj, czy miałby chęć na trójkącik z wami.
    • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 11:42
      To tu bylo🙃
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,171573005,171573005,Tak_a_propos_zdrady_i_wybaczania.html
    • ludzikmichelin4245 Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 11:51
      O, ja się uczę niemieckiego, jestem na A1. To byłoby coś w stylu: möchten Sie ein bisschen Spaß mit uns haben? big_grin
      • krwawy.lolo Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:04
        A w C19 - willsch ficke?
        • simply_z Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:33
          ten jezyk jest tak aseksualny, ze po cyzms takim odeszlyby mi wszelkie checi...
          • homohominilupus Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 14:24
            simply_z napisała:

> ten jezyk jest tak aseksualny, ze po cyzms takim odeszlyby mi wszelkie checi...

Ej nie tam zaraz...
            A jak ktoś po niderlandzku gada to mnie dopiero kreci
            • simply_z Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 14:40
              tez paskudnie brzmi ale jednak ciut lepiej.
              • homohominilupus Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 14:53
                simply_z napisała:

> tez paskudnie brzmi ale jednak ciut lepiej.

E tam paskudnie. No dobra, lepiej niż niemiecki.
                • simply_z Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 15:22
                  tongue_out
      • konsta-is-me Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 15:16
        Teoretycznie jestem na A2 i myślę że mówisz lepiej ode mnie 😂😂
    • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 11:58
      To Znak.
      A Twój kolega małżonek co na to? Czy w ogóle go nie rozważasz w tym trójkącie?
      • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 12:20
        To wtedy bylby dwukat?🤔🙄
        • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 12:56
          Nieee, kogoś innego przygruchasz.
          Trójkąty z udziałem męża/ partnera mogą się źle skończyć dla związku.
    • chicarica Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 12:34
      - Kochanie, a może by tak trójkącik z tym przystojnym Niemcem z kolacji?
      - Nie ma mowy!
      - Ok, w takim razie ty odpadasz big_grin
      • mashcaron Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:03
        Swoją drogą, ciekawe ilu mężów ematek poszłoby na trójkąt z drugim facetem :p
        • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:19
          Chyba niewielu. Z kobietą, to co innego.
          • simply_z Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:33
            z kobieta to juz w ogole..jakies takie ble (dla mnie).
        • triismegistos Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:53
          Mój 😉 za to na trójkąt z drugą kobietą nie byłby chętny.
          • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 14:32
            O, ciekawe. Boi się że nie podoła dwóm kobietom? Że Tobie się zbyt spodoba z kobietą? Jest ciekawy jak to jest z mężczyzną?
            • triismegistos Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 10:15
              Jest biseksualny.
              • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 15:19
                A, ok.
          • mashcaron Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 08:32
            Mój w ogóle nie jest chętny na dodatkowe osoby w łóżku..
    • adriana.la.cerva Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 12:39
      Ty to masz to zycie seksualne... ja cie krece
    • mashcaron Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 12:47
      - jak nazwiecie kotka?
      - może trójkąt?

Tak powinnaś była to załatwić :p
      • borsuczyca.klusek Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 12:52
        Mashcaron jesteś geniuszem 😳
      • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 12:54
        Mozemy się trochę poklocic o imie kotka😁. Ja chce Sugar, ev. Brown Sugar
        • mashcaron Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 12:56
          Myślę, że to, jak ty sobie tego kota potem nazwiesz, nie będzie już nikogo obchodzić:p
      • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 12:55
        Tak😄
      • magdallenac Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:07
        Świetny pomysł! Kot o imieniu Threesome 😺😺 Ja już bym mu potem nie zmieniała.
        • mashcaron Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:07
          Mnie też się podoba :p
          • memphis90 Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 08:51
            Do Threesome lepsza byłaby kotka trikolorka...
        • bywalec.hoteli Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 14:31
          magdallenac napisała:

> Świetny pomysł! Kot o imieniu Threesome 😺😺 Ja już bym mu potem nie zmieniała.
          XD
        • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 09:53
          magdallenac napisała:

> Świetny pomysł! Kot o imieniu Threesome 😺😺 Ja już bym mu potem nie zmieniała.

Treesome pasuje do niej🙂
      • bywalec.hoteli Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 08:26
        Trójkot albo Trykot.
      • mamolka1 Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 17:13
        Albo
        - jak nazwiecie kotka?
        - może pieprz/sz😜😜
      • bei Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 21:51
        Genialne 🤩
    • magdallenac Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:14
      Żeby nie było tak, że Niemiec to po prostu miłośnik kotów i chciał się pomiziać z koteckiem, a nie z Twoim chłopem i z Tobą. Może być trochę niezręcznie, jeśli rozmijacie się w intencjach.
      • mashcaron Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:18
        I widzisz, jakby to załatwiła moim sposobem,to jeśli by wyszło niezręcznie, mogłaby się zasłonić kotem, że niby tylko o imię chodziło :p
        • magdallenac Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:25
          Z drugiej strony jak na miłośniczkę wyuzdanego seksu, autorka wydaje być się odrobinę nieśmiała...Czai się na ten trójkąt i tego Niemca od połowy kwietnia, od tego czasu to oni powinni już wszyscy w jednej chatce mieszkać. Ale w sumie co ja tam wiem...
          • krwawy.lolo Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:30
            O facetach mówi się "gawędziarz seksualny". smile
            • adriana.la.cerva Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:36
              Jak juz to sie mowi gawedziarz erotoman
              • krwawy.lolo Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:43
                Fakt.
          • mashcaron Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:44
            Ee, upodobania seksualne raczej mają niewiele wspólnego ze śmiałością lub jej brakiem :p takie nieśmiałe potrafią się przepoczwarzyć w tygrysice jak już się zamkną za nimi drzwi sypialni wink
          • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 13:54
            magdallenac napisała:

> Z drugiej strony jak na miłośniczkę wyuzdanego seksu, autorka wydaje być się od
            > robinę nieśmiała...Czai się na ten trójkąt i tego Niemca od połowy kwietnia, od
            > tego czasu to oni powinni już wszyscy w jednej chatce mieszkać. Ale w sumie co
            > ja tam wiem...

Eee, dopiero dziś rano go znow zobaczylam. Daj mi czas na rozwiniecie sytuacyjne😉. Swoja droga, ciekawe, czy on od marca caly czas siedzi w Afryce. Chyba idę popracowac z tarasu, może będzie przechodzil😁
            • homohominilupus Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 14:27
              leanne_paul_piper napisała:

> magdallenac napisała:
              >
              > > Z drugiej strony jak na miłośniczkę wyuzdanego seksu, autorka wydaje być
              > się od
              > > robinę nieśmiała...Czai się na ten trójkąt i tego Niemca od połowy kwietn
              > ia, od
              > > tego czasu to oni powinni już wszyscy w jednej chatce mieszkać. Ale w su
              > mie co
              > > ja tam wiem...
              >
              >
              > Eee, dopiero dziś rano go znow zobaczylam. Daj mi czas na rozwiniecie sytuacyjn
              > e😉. Swoja droga, ciekawe, czy on od marca caly czas siedzi w Afryce. Chyba idę
              > popracowac z tarasu, może będzie przechodzil😁
              >

Moze ma koleżankę malzonke stąd?
              • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 15:11
                No więc właśnie nie jest sam. Robi się trochę tłoczno, kurka. Na razie gdzieś polezli, więc mogę w spokoju popracować. I dobrze, bo mi już dupa odpada od tego twardego krzesła🙄
                • homohominilupus Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 15:19

> No więc właśnie nie jest sam. Robi się trochę tłoczno, kurka. Na razie gdzieś p
                  > olezli, więc mogę w spokoju popracować. I dobrze, bo mi już dupa odpada od tego
                  > twardego krzesła🙄
                  >
                  No to czworokąt, kto bogatemu zabroni? 😎
                  • magdallenac Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 15:28
                    A kot?? Zapomnialas o kocie?😾
                    • taniarada Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 08:40
                      magdallenac napisała:

> A kot?? Zapomnialas o kocie?😾
                      Przecież pisała że z kotem .Do tego Niemiec.Niemiecki Turek też fajny.
                    • memphis90 Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 08:53
                      Z kotem tylko w namiocie!
                      • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 09:45
                        Mój małżonek mowi, że te domki tutaj to taki upgraded tent, więc prawie jak w namiocie😉. Ale z kotem to będzie już naprawdę tłoczno.
                        A Niemiec siedzi teraz że dwa metry ode mnie i gledzi na słuchawce. Chyba po holendersku. Może mu cyknę ukradkiem fotkę, że niby fotografuję plaze😁
                        • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 10:26
                          Niee no, jednak cykam się go tak publicznie pokazać. Ale mogę wam pokazać, jak się bawią dorośli mężczyźni😁
                          • zuleyka.z.talgaru Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 07:38
                            Oszzzz Indyjski. Moze jednak wroce tam.
                • ginger.ale Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 11:55

> No więc właśnie nie jest sam. Robi się trochę tłoczno, kurka.
                  >

Pozostała zamiana żon.
    • barattolina Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 18.06.21, 14:01
      Ale jesteś pewna że chcesz w trójkącie?
      Czytałam, ze to bywa niebezpiecznie i ludzie sobie potrafią potem z tym nie radzić emocjonalnie (post factum).
      Chociaż z drugiej strony jak się tego dowiedzieć jeśli się nie spróbuje?
      Nigdy nie wiadomo na pewno czy to, co jest fajne w głowie, potem sprawdzi się w prawdziwym łóżku.

W każdym razie ja jestem ciekawa jak to jest.
      Mam cichą nadzieje, ze się odważysz i powiesz big_grin

• taniarada Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 08:43
        barattolina napisała:

> Ale jesteś pewna że chcesz w trójkącie?
        > Czytałam, ze to bywa niebezpiecznie i ludzie sobie potrafią potem z tym nie rad
        > zić emocjonalnie (post factum).
        > Chociaż z drugiej strony jak się tego dowiedzieć jeśli się nie spróbuje?
        > Nigdy nie wiadomo na pewno czy to, co jest fajne w głowie, potem sprawdzi się w
        > prawdziwym łóżku.
        >
        > W każdym razie ja jestem ciekawa jak to jest.
        > Mam cichą nadzieje, ze się odważysz i powiesz big_grin
        >
        Dobre .Czytałam że to jest niebezpieczne ale jestem ciekawa.Ach te kobiety.
    • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 11:35
      Dobra, prezentacja kandydata😉.
      Nada się?
      • panna.w.paski Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 12:01
        Szturmuj i zdawaj relację!
      • mashcaron Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 12:02
        Jak dla mnie, to by się nadał jak ta lala 😁
      • bywalec.hoteli Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 12:23
        tez nieduży
      • magdallenac Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 15:03
        Ja trochę OT, co on tam ma przed sobą? Pingwina na żółtej deskorolce??😳
        • homohominilupus Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 17:03
          magdallenac napisała:

> Ja trochę OT, co on tam ma przed sobą? Pingwina na żółtej deskorolce??😳

😁
        • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 17:28
          magdallenac napisała:

> Ja trochę OT, co on tam ma przed sobą? Pingwina na żółtej deskorolce??😳

Deskę do kite'a Czy wspominalam już, że jest bardzo utalentowanym kite'owcem?🙃
          • magdallenac Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 17:34
            A juz oczyma duszy widzialam pieciokat- Ty, maz, goracy Niemiec, kot i pingwin.😾
            • hexella Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 21:44
              wreszcie jakaś interesująca propozycjawink
            • beaucouptrop Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 15:15
              Pingwin do schlodzenia gorącego Niemca? 🤣
      • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 15:20
        Mmm, ładne plecki.
      • barattolina Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 22:56
        A mogłabyś tak bardziej z lewej go jeszcze cyknąć?🤔
      • red-echmea Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 23:02
        Jasne że się nada😇! brałabym!
        Wchodzę po update ale jak widzę sytuacja mało dynamiczna. Nie zawiedź mnie😉
        • paskap Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 23:08
          Aż się rozmarzylam. Ta plaża woda i ten spokój luz, achhh ...smile
          • homohominilupus Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 00:30
            paskap napisała:

> Aż się rozmarzylam. Ta plaża woda i ten spokój luz, achhh ...smile

I jeszcze po niderlandzku gada 😍
        • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 13:53
          red-echmea napisała:

> Jasne że się nada😇! brałabym!
          > Wchodzę po update ale jak widzę sytuacja mało dynamiczna. Nie zawiedź mnie😉

Pośpiech jest potrzebny tylko przy lapaniu pchel😉. A jako, że postanowiłam wyłączyć kolegę małżonka z tej imprezy, stąpam teraz po wyjątkowo grząskim gruncie. Najgorsze jest to, że oni się kumplują. A mój małżonek jest bardzo, ale to bardzo spostrzegawczy.
          Ale ja lubię wyzwania🙂. Challenge accepted.
          A tu naści, dla ematek, parę fotek
          • ludzikmichelin4245 Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 14:06
            Facet jak facet, ale FILTR 20?! big_grin
            • krwawy.lolo Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 14:08
              Filtr 20 to na równiku minimum, nawet dla mnie, przez pierwsze dwa tygodnie.
            • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 14:18
              Ale że za wysoki? Ja jestem uczulona na słońce, więc przez pierwsze parę dni cierpię. Tutaj naprawdę słońce może wypalić dziurę w człowieku.
              Ale teraz już jestem ładnie opalona.
              • krwawy.lolo Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 14:21
                Nie widzę na smartfące, komu odpowiadasz. W każdym razie filtr 20 na równiku to niedużo. Jak wspomniałaś, słąko wypala dziury.
              • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 14:25
                Za niski!
                • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 14:59
                  Pogubiłam się, Niemiec za niski? Niemiec jest akurat, ani stary ani niski. Zresztą filtr też🙂
                  • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 15:02
                    Filtr za niski, Niemiec jest okbig_grin
              • ludzikmichelin4245 Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 14:42

> Ale że za wysoki? Ja jestem uczulona na słońce, więc przez pierwsze parę dni ci
                > erpię. Tutaj naprawdę słońce może wypalić dziurę w człowieku.
                > Ale teraz już jestem ładnie opalona.
                >

Nie, ja z frakcji filtra 50 nawet w domu, dlatego się zdziwiłam big_grin
          • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 14:27
            Ale już nie przesadzaj z tymi fotkami, ktoś go rozpozna w końcu.
          • beaucouptrop Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 15:28
            》Najgorsze jest to, że oni się kumplują《
            Nie śledzę szczegółów. A kiedy się zakuplowali? Jak po rozmowie na temat odgłosów waszych upojnych nocy to byłabym ostrozna na twoim miejscu z wykluczaniem kolegi małżonka. Możliwe, ze on i Niemiec cię ubiegli i juz wyszli poza etap planów, które ty dopiero obmyslasz. Po dobrym seksie, bariery emocjonalne puszczają i ludzie lubią się pozwierzac.
            • magdallenac Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 17:48
              Ale co, ze Niemiec z mezem?? To dopiero bylby niespodziewany obrot sytuacji😳
              • leanne_paul_piper Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 17:53
                No weź, też się, dziwiłam. Niby jednego wysłałam po rybę, a drugiego dopiero co widziałam, jak gra w siatkę, ale to wiadomo? Może właśnie się gza w buszu?🙄
              • beaucouptrop Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 19:09
                Nie ma rzeczy niemozliwych 😉 Ciekawe, kto wezmie kota. Jeśli kolega małzonek to może Niemiec nic nie będzie miał przeciwko adopcji. Biorąc pod uwagę trójkąt Polska, Afryka i Niemcy opieka naprzemiennia raczej nie wchodzi w grę.
                • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 19:21
                  Eeee, od bzykanka w buszu do stałego związku i dzielenia kota droga daleka!
      • ludzikmichelin4245 Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 23:15
        Nie za stary?
        • ludzikmichelin4245 Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 19.06.21, 23:16
          Zdjęcie niewyraźne, ale wyczuwam jakiś Vibe faceta mocno po 40tce
          • hrabina_niczyja Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 00:37
            Za stary 😛 Dla wszystkich ematek za stary, autorka znajdzie wam młodszego, a tego ja sobie wezmę 😄
            • primula.alpicola Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 14:26
              Dla mnie nie za stary.
      • hrabina_niczyja Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 00:35
        To zrobimy tak, ty się pobaw, a jak już się pobawisz to odeślij do mnie 😄
        • ladymercury Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 17:13
          A mnie się nie podoba o.
          • pink_peonies Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 20.06.21, 18:07
            Mnie też się nie podoba. Juz lepszy ten w niebieskim t shircie.
    • mallard Re: Spotkalam go! Tego Niemca od trojkata potencj 21.06.21, 07:25
      Ale który to, ten pośrodku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka