black_magic_women 26.06.21, 22:47 Czy ematka zna i używa? Zwłaszcza wvprzypadku trochę bardziej kryjącego makijażu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arabelax Re: Makijaż koreański - Cushion 27.06.21, 00:39 Ten podklad w poduszce? Jak tak, to mialam kiedys z Missha, ale nie bylam zadawolona. Moze zle kolor dobram? Ale mialam.wrazenie, ze za duzo napakowane na twarz. Kryl na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Makijaż koreański - Cushion 27.06.21, 00:47 Taki? FUNNY JAPANESE COMMERCIAL for WINDOWS 8 MAKE UP Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Makijaż koreański - Cushion 27.06.21, 12:25 Haha, przy trójce dzieci ti by faktycznie ułatwiło malowanie 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1908 Re: Makijaż koreański - Cushion 28.06.21, 14:48 W 5 elemencie był podobny motyw - Miła przykładała dobie urządzono do twarzy i makijaż gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Makijaż koreański - Cushion 28.06.21, 18:25 Miałam wieeele podkładów typu cushion. Najlepszy jest lamer, krycie bardzo lekkie, pięknie rozświetla. Polecam też Chanel Blanc, ten kryje całkiem nieźle i fajnie rozświetla. Niespecjalnie zachwycił mnie Chanel les beiges. Jakiś taki ,"tępy" na twarzy, bez blasku. Dior cushion nadał cerze w moim przypadku efekt mąki 😉 Dobry jest bobbi Brown ale wyjątkowo mało wydajny i gdybym miała stosować tylko ten podkład, to musiałabym tylko na to pracować🥴 Generalnie wg mnie stosunek ceny do jakości cushion wypada słabo, więc ja chwilowo zakończyłam tę przygodę 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś