miruka 28.06.21, 22:30 Polecicie gdzie kupić? Wygodne, lekkie, do pracy, do której sie dojeżdża na rowerze, ale długie i zabudowane bo klimatyzacja. Lekkie przy biodrach, żeby sie nie spocić. A ideałem byłoby nie musieć każdorazowo prać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozwiane_marzenie Re: Spodnie na upał 28.06.21, 23:18 O tym samym pomyślałam . Mam kilka par z Lidla i uważam je za najlepsze ze wszystkich spodni letnich, które mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Spodnie na upał 28.06.21, 22:41 tchibo sie niedawno reklamowalo, ze maja spodnie w miare eleganckie a idaalne do jazdy rowerem do pracy. Moze jeszcze maja. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Spodnie na upał 28.06.21, 22:51 Mam te, są super, tylko trzeba brać rozmiar mniejsze: www.tchibo.pl/spodnie-funkcyjne-p400165801.html?source=SUGGEST_SEARCH&query=spodnie+na+rower Dobre są też lniane, choć nie tak wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Spodnie na upał 29.06.21, 14:00 kanna napisała: > Mam te, są super, tylko trzeba brać rozmiar mniejsze: > > www.tchibo.pl/spodnie-funkcyjne-p400165801.html?source=SUGGEST_SEARCH&query=spodnie+na+rower > > Dobre są też lniane, choć nie tak wygodne. > 139 zł. za spodnie 100% poliester???? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Spodnie na upał 29.06.21, 01:06 Aha, ok. Spodnie na rower, potem 8 godzin w pracy, potem znowu rower. I jeszcze ich nie prać 🤦 Nie czujesz żenady jak wkładasz na tylek portki, w których wcześniej spędziłaś cały dzień w upale? Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Spodnie na upał 29.06.21, 04:01 hrabina_niczyja napisała: Nie czujesz żenady jak wkładasz na tylek portki, w których wcz > eśniej spędziłaś cały dzień w upale? Autorka w pracy ma klimatyzację. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Spodnie na upał 29.06.21, 04:30 Acha. Czyli jedziemy rowerem, w pracy klima to wywietrzeją od potu i tak ma to działać? Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Spodnie na upał 29.06.21, 04:35 minerallna napisała: > Acha. Czyli jedziemy rowerem, w pracy klima to wywietrzeją od potu i tak ma to > działać? > A ja nie wiem jak bardzo autorka się poci. Ale może nie jedzie 20 kilometrów do pracy w upale, tylko 2 kilometry? Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Spodnie na upał 29.06.21, 06:16 Na razie w ogóle, bo nie mam idealnych spodni Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Spodnie na upał 29.06.21, 06:46 Załóż inne gacie na rower, inne w biurze, dla mnie najlepsza opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Spodnie na upał 29.06.21, 11:23 Oddzielne spodnie na dojazd rowerem (choćby krótkie), oddzielne spodnie do pracy (odpowiednie do dress code i klimatyzacji). Temat prania pominę milczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś