Dodaj do ulubionych

Bałtyk, plaża dla golasów

15.07.21, 12:17
Ma ktoś jakieś wskazówki? Córka koleżanki bardzo by chciała skorzystać z takiej atrakcji, a koleżanka nie ma doświadczenia i chciałaby wiedzieć, gdzie we wrześniu się warto udać na jakąś miłą naturystyczną plażę nad Bałtykiem. I czy Chałupy, które się nasuwają w 1. kolejności, nie rozczarują w tym zakresie – chodzi mi o niezamknięty jeszcze sezon i klimat przyjazny dzieciom smile
Obserwuj wątek
    • naszastruga Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 12:25
      Te córki koleżanek, kuzynki sąsiadek i koleżanki szwagierek są bardzo popularne na ematce smile
      • kokokoko_euro_spoko Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 18:30
        naszastruga napisała:

> Te córki koleżanek, kuzynki sąsiadek i koleżanki szwagierek są bardzo popularn
        > e na ematce smile

Pytam dla kolegi
    • snakelilith Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 12:55
      I chcesz stać się ofiarą podglądaczy? wink Jedź od razu do niemieckiego Ahlbeck. Chyba nawet ze Świnoujścia rowerem można dojechać. Tam nikt na ciebie nie będzie się gapić, a jak Ahlbeck nie będzie ci odpowiadał to jedziesz samochodem parę minut dalej wybrzeżem w kierunku zachodnim i takie plaże są w Loddin, Koserow, Karlshagen Ost i West. Prawie na jednej kupie.
      • snakelilith Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 12:58
        Acha, jakbyś szukała na mapie, albo na odpowiednim drogowskazie, to się po niemiecku nazywa FKK Strand.
      • pampelune Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 13:52
        snakelilith napisała:

> I chcesz stać się ofiarą podglądaczy? wink Jedź od razu do niemieckiego Ahlbeck.

Też do rozważenia, co prawda miała być Polska, ale chodzi o radosną afirmację naturalności, a nie bycie elementem egzotyki. Słyszałam o Dębkach fajne rzeczy, przy czym to dotyczyło raczej sierpnia.
    • scarlett.o-hara Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 13:00
      Rowy koło Ustki plaża w kierunku Parku Słowińskiego. Wschodnia. Jeździmy od 11 lat całą rodziną. Żadnych podgladaczy. Cisza spokój czysto. Plaża cała dla nas. Mamy w głowie stereotypy. Nikt ostentacyjnie nie chodzi z gołym tyłkiem. Można topless, w stroju czy nago. Często pary są mieszane w sensie niektórzy nago inni w stroju. Luuuz. Polecam.
    • geez_louise Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 13:05
      Niestety, moja dawniej ulubiona plaża - w połowie drogi pomiędzy Górkami Zachodnimi a Stogami w Gdańsku, z normalnych naturystów się wyludniła, zostali bardzo starzy homoseksualiści i ekshibicjoniści (75+) i kilku zboczkow w krzakach i przechodzący brzegiem morza. Do plażowania już warunków nie ma, jest freak show.
      • pampelune Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 13:34
        geez_louise napisała:

> zostali bardzo
        > starzy homoseksualiści i ekshibicjoniści (75+) i kilku zboczkow w krzakach
        > i przechodzący brzegiem morza. Do plażowania już warunków nie ma, jest freak show.

No właśnie tego się obawiam w imieniu koleżanki tongue_out
        A jeszcze w dodatku ma to być we wrześniu, kiedy sezon już powoli dogasa.
        Może te Łazy... Ale Hel nęci, zwłaszcza że się nie było, a jest fajne połączenie pociągiem.
        • geez_louise Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 13:44
          Często jestem w chałupach i tej pląsy naturystów nie zauważyłam. Od strony morza jest pustawo i w sumie każdy robi co chce, ale na wysokości Polarisa przynajmniej jest zwyczajna plaża
    • savignonblanc Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 13:26
      Za Mielnem kawałek jest. W Łazach. Bardzo fajne miejsce.
      • ivaz Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 15:21
        W Dębkach jest
    • potworia116 Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 15:27
      Za zachodnią granicą Polski plaże bałtyckie są połowicznie gołe.
      Regularnie bywałam w okolicach Rostock, w Polsce - Łazy.
    • lukrecja46 Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 17:36
      My korzystamy w Chałupach, oczywiście od strony morza.. Jest cicho i spokojnie.
    • memphis90 Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 17:49
      >czy Chałupy, które się nasuwają w 1.
      >kolejności, nie rozczarują w tym zakresie
      Zależy czego oczekujesz. Chcesz sobie popatrzeć, na Ciebie mają popatrzeć czy uwazasz, że po tamtej stronie plaży piasek będzie zielenszy?
    • bywalec.hoteli Re: Bałtyk, plaża dla golasów 15.07.21, 18:43
      A co właściwie daje opalanie się na golasa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka