Dodaj do ulubionych

Beaver Creek

16.09.06, 07:43
mozecie mi cos na temat tej miejscowosci cos powiedziec?

dzieki bardzo

poruszylam ten temat na 3 forum ,mam nadzieje ze ktos mi da pare info
Obserwuj wątek
    • ygra Re: Beaver Creek 16.09.06, 07:58
      Mozemy:
      www.beavercreek.snow.com
      www.beavercreeklodging.netPozdrowienia.
      • ygra Re: Beaver Creek 16.09.06, 08:00
        www.beavercreeklodging.net Bez pozdrowien :).
    • Gość: jasia37 Re: Beaver Creek IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 19:15
      dzieki bardzo za info

pozdrowionka
    • Gość: smiglostopy Re: Beaver Creek IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.09.06, 23:17
      ...a byl tam ktos moze na nartach?
      • jasia37 Re: Beaver Creek 18.09.06, 09:12
        w usa wcale nie bylam i w kanadzie tez nie,w calej europie,ale podobno kanada i
        usa to super sprawa
        pozdrowienia z hannoveru-germany

• Gość: Szybki Re: Beaver Creek IP: *.proxy.aol.com 18.09.06, 12:18
          W Beaver Creek jest niezle lecz w poblizu jest Vail i sa piekniejsze i lepsze
          zjazdy jak rowniez jest to duzo wiekszy obiektyw narciarski. W beaver Creek
          jest okolo 30 % zjazdow dla poczatkujacych narciarzy okolo 40 % dla zdolnych i
          30 % dla ekspertow.
          Jest to polozone okolo 150 km. na zachod od Denver przy autostradzie #70.
          Hotele sa rozne i w roznych cenach - od $60 do $500 za dobe.
          Bliskie miasteczko to Avon.
          Vail jest bardzo blisko( jak sie nie myle to okolo 20 km.).
          Ja rowniez czesto przebywam w Breckenridge - okolo 50 km od wschod od Vail.
          Keystone i Copper Mountain sa w poblizu(wiec jest duzy wybor) w Colorado.
          Ja czesto przebywam w Vail i Breckenridge i bardzo lubie te szczyty na tych
          gorach(jezdze na nartach przez ostatnie 45 lat).
          Mozna sie wybrac do Kalifornii to Lake Tahoe- Squaw Valley,Heavenly
          Valley,Northstar czy Alpine Meadows.
          To sa tez fantastyczne obiektywy narciarskie. Squaw Valley ( olimpiada w 1960
          roku)......
          Szczyty sa nizsze anizeli w Colorado wiec zmeczenia tak sie nie odczuwa.....
          Pozd. z Kalifornii.
          PS.Przyjemnych wakacji....
          • Gość: smiglostopy Re: Beaver Creek IP: *.dyn.optonline.net 18.09.06, 18:44
            dzieki jeszcze raz szybki ;)

nie jestem zbytnio przekonany do osrodkow olimpijskich. szczegolnie tych
            starszych. wlasciwie to bylem tylko w jednym - lake placid ;) (no i w jednym
            kandydacie - zakopane). kawal drogi ode mnie, a gora taka sobie. do tego
            dostepna tylko od polowy...moze wybralem nie najlepszy okres bo to byl poczatek
            sezonu i jeszcze niezbyt dobra pogoda i nie za duzo sniegu? mielismy za to
            fajny hotel...

ostatnio jezdzilismy na malych gorkach wiec z przyjemnoscia sie troche pomecze
            na wysokosciach;) snia mi sie szczyty podobne do alpejskich lodowcow...
            • lukasz97 Re: Beaver Creek 19.09.06, 01:43
              Gość portalu: smiglostopy napisał(a):

> dzieki jeszcze raz szybki ;)
              >
              > nie jestem zbytnio przekonany do osrodkow olimpijskich. szczegolnie tych
              > starszych. wlasciwie to bylem tylko w jednym - lake placid ;) (no i w jednym

Squaw jest calkiem niezle. Sympatycznie jest tez w Mammoth Mtn.
              Na newsach strasza ze i w tym roku El Nino jest wiec mozliwe, ze znowu w
              Sierra napada sporo ponad przecietna (w Mammoth w tym sezonie napadalo
              ponad 650 cali (ie ponad 16 1/2 metra) sniegu... ;o)

l

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka