jasia37 16.09.06, 07:43 mozecie mi cos na temat tej miejscowosci cos powiedziec? dzieki bardzo poruszylam ten temat na 3 forum ,mam nadzieje ze ktos mi da pare info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ygra Re: Beaver Creek 16.09.06, 07:58 Mozemy: www.beavercreek.snow.com www.beavercreeklodging.netPozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ygra Re: Beaver Creek 16.09.06, 08:00 www.beavercreeklodging.net Bez pozdrowien :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasia37 Re: Beaver Creek IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 19:15 dzieki bardzo za info pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: Beaver Creek IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.09.06, 23:17 ...a byl tam ktos moze na nartach? Odpowiedz Link Zgłoś
jasia37 Re: Beaver Creek 18.09.06, 09:12 w usa wcale nie bylam i w kanadzie tez nie,w calej europie,ale podobno kanada i usa to super sprawa pozdrowienia z hannoveru-germany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Beaver Creek IP: *.proxy.aol.com 18.09.06, 12:18 W Beaver Creek jest niezle lecz w poblizu jest Vail i sa piekniejsze i lepsze zjazdy jak rowniez jest to duzo wiekszy obiektyw narciarski. W beaver Creek jest okolo 30 % zjazdow dla poczatkujacych narciarzy okolo 40 % dla zdolnych i 30 % dla ekspertow. Jest to polozone okolo 150 km. na zachod od Denver przy autostradzie #70. Hotele sa rozne i w roznych cenach - od $60 do $500 za dobe. Bliskie miasteczko to Avon. Vail jest bardzo blisko( jak sie nie myle to okolo 20 km.). Ja rowniez czesto przebywam w Breckenridge - okolo 50 km od wschod od Vail. Keystone i Copper Mountain sa w poblizu(wiec jest duzy wybor) w Colorado. Ja czesto przebywam w Vail i Breckenridge i bardzo lubie te szczyty na tych gorach(jezdze na nartach przez ostatnie 45 lat). Mozna sie wybrac do Kalifornii to Lake Tahoe- Squaw Valley,Heavenly Valley,Northstar czy Alpine Meadows. To sa tez fantastyczne obiektywy narciarskie. Squaw Valley ( olimpiada w 1960 roku)...... Szczyty sa nizsze anizeli w Colorado wiec zmeczenia tak sie nie odczuwa..... Pozd. z Kalifornii. PS.Przyjemnych wakacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: Beaver Creek IP: *.dyn.optonline.net 18.09.06, 18:44 dzieki jeszcze raz szybki ;) nie jestem zbytnio przekonany do osrodkow olimpijskich. szczegolnie tych starszych. wlasciwie to bylem tylko w jednym - lake placid ;) (no i w jednym kandydacie - zakopane). kawal drogi ode mnie, a gora taka sobie. do tego dostepna tylko od polowy...moze wybralem nie najlepszy okres bo to byl poczatek sezonu i jeszcze niezbyt dobra pogoda i nie za duzo sniegu? mielismy za to fajny hotel... ostatnio jezdzilismy na malych gorkach wiec z przyjemnoscia sie troche pomecze na wysokosciach;) snia mi sie szczyty podobne do alpejskich lodowcow... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz97 Re: Beaver Creek 19.09.06, 01:43 Gość portalu: smiglostopy napisał(a): > dzieki jeszcze raz szybki ;) > > nie jestem zbytnio przekonany do osrodkow olimpijskich. szczegolnie tych > starszych. wlasciwie to bylem tylko w jednym - lake placid ;) (no i w jednym Squaw jest calkiem niezle. Sympatycznie jest tez w Mammoth Mtn. Na newsach strasza ze i w tym roku El Nino jest wiec mozliwe, ze znowu w Sierra napada sporo ponad przecietna (w Mammoth w tym sezonie napadalo ponad 650 cali (ie ponad 16 1/2 metra) sniegu... ;o) l Odpowiedz Link Zgłoś