panna_lila 20.07.21, 21:27 zachęcona jakimiś filmikami na youtube jaka to ta magiczna cudotwórcza jest, kupiłam i mam i stwierdzam, że nie ma żadnej rewelacji. Może nie taką kupiłam macie doświadczenie w magicznych gąbkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakis_wolny Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:31 Oczywiście, że mam. Wyszorowalam nią ściany u dziecka w pokoju, a myślałam, że czeka mnie malowanie. Pięknie można domyc nią buty, zmyć ślady lakieru do paznokci i wiele innych rzeczy Nie wyobrażam sobie bez niej sprzatania. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:43 najpierw test ściany, bo akurat jakiś fresk niewiadomego pochodzenia się pojawił - tu sobie nie poradziła. Później czyszczenie białych sportowych butów - tu było lepiej, ale taki sam efekt uzyskałabym zwykłą gąbką Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:48 A zmoczyłaś i odcisnęłaś przed użyciem? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:37 ale użyłaś do wc czy do makijażu? Odpowiedz Link Zgłoś
annia_ko Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:38 ona działa jak gumka do ścierania. Trzeba bardzo uważać na ścianach - na moich kolorowych zostawiła paskudne ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:47 no właśnie ta youtuberka mówiła, że to polega na tym, że ona ma moc "ścierania" i że od razu oczywiście nic się nie zetrze, ale trzeba uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 21:39 Mam doświadczenie ale też się nie jaram. Czasami się przydaje ale bez przesady, moge bez niej żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: magiczna gąbka? 20.07.21, 23:43 Używam jej bardzo rzadko. W moim przypadku najlepiej sprawdza sie w przedpokoju, gdzie na ścianach najczęściej pojawiaja sie zabrudzenia. Na ogół jest ok, ale faktycznie trzeba uważać, żeby nie starła farby. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: magiczna gąbka? 21.07.21, 08:33 Umyłem lustro i magiczność nie zadziałała Odpowiedz Link Zgłoś