malia 26.07.21, 15:06 Czym się bawią chłopcy w tym wieku? Potrzebuje pomysłu na prezent, byłam dzisiaj w sklepie z zabawkami i nie kupiłam nic. Budżet ok 200, dobrze tez , by to nie było zbyt duze. A może nie typowa zabawka tylko cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiddy Re: Prezent dla 8 latka 26.07.21, 15:18 Może Gravitrax? Chłopcy w klasie syna bardzo lubią się tym bawić. Mój syn też ma taki zestaw i go lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Prezent dla 8 latka 26.07.21, 16:59 Moj 8,5-latek najchętniej bawi się Lego, kartami pilkarskimi, Pokemon i Ninjago, Superzingsami, czyta książki, gra w Minecrafta, oglada filmy i bajki, układa puzzle, rysuje, fotografuje. Moze coś z tego zainspiruje Cię jakoś No i zawsze w cenie (na propsie, jak to teraz mowia ) bieganie po boisku za piłka, tenis stołowy, badminton, kurs żeglarski, kino, sala zabaw w razie niepogody, rower, rolki, hulajnoga - wiem, że nie o to pytasz, ale tak tylko podpowiadam w kwestii wspólnego spędzenia czasu z ośmioletnim chlopcem, gdybyś potrzebowala Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Prezent dla 8 latka 26.07.21, 17:34 Dzięki Cześć rzeczy muszę sprawdzić, bo nie wiem co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Prezent dla 8 latka 26.07.21, 17:42 Proszę Jeśli nie masz chłopca w tym wieku, to jest to rzeczywiście inny świat Odpowiedz Link Zgłoś