Dodaj do ulubionych

Ulubione dżinsy

05.09.21, 15:58
Moje te. www.marc-o-polo.com/pl-pl/p/dzinsy-model-theda-boyfriend-mid-waist-z-dwoma-guzikami-100921912023_071 . Zobaczyłam że są w wyprzedaży, pomyślałam że może ktoś skorzysta i dlatego wklejam. Według mnie Marco polo na najwygodniejsze dżinsy, najwięcej ich kupuję, noszę i polecam. Witam że macie dobry gust, o niebo więcej doświadczenia z ciuchami nic ja, dlatego pytam o Wasze ulubione modele, pokażcie, może się zainspiruję, bo poza butami muszę i dżinsy kupić smile
Obserwuj wątek
    • bigimax2 Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 16:00
      Według mnie Marco polo na najwygodniejsze dżinsy, najwięcej ich kupuję, noszę i polecam.

a wedlug mnie diesel i nie musze ciagle kupowac bo sie trzymaja latami
      • extereso Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 16:10
        Mam jedne, rzeczywiście też fajne.
    • kadfael Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 16:28
      Wyglądają na wygodne, ale one są długości 7/8? Jakieś takie przykrótkie. Nie lubię takich.
      • extereso Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 16:37
        Nie ja kupiłam mój rozmiar ten co zawsze w dżinsach i nie są za krótkie.
    • mashcaron Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 16:57
      Moje ulubione dżinsy to mid-waist skinny "modelujące" z C&A:p mam w nich tyłek jak marzenie, i ubolewam, bo już ich nie mogę znaleźć w sklepie od dłuższego czasu 😟
      • extereso Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 17:24
        Ooo to szkoda bo też bym zobaczyła
      • lot_w_kosmos Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 17:26
        Oooo. Ciekawe. Aż poszukam.
        • lot_w_kosmos Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 17:27
          A możesz dać linka lub fotkę żeby nie pomylić z innymi?
          • mashcaron Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 18:23
            No właśnie nie mogę, bo już ich nie ma a moje są już tak sprane że nie są podobne do tego, co kupiłam :p
      • shmu Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 06:38
        Salsa ma modelujące jeansy. Kiedyś miałam i fajnie pupa wyglądała.
    • rainbow_dash Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 21:31
      niby fajne, ale spłaszczaja tyłek, i sorry - 500zł, serio? dlaczego?
    • ritual2019 Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 21:58
      Skinny, rozne, czarne, niebieskie, podarte i nie. Ostatnio kupilam te, www.riverisland.com/p/blue-ripped-high-waisted-wide-leg-jeans-779771
      Bardzo jestem z nich zadowolona
      • extereso Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 09:22
        Wiele modeli mi się podoba, ale do Polski nie przysyłają.
    • damartyn Re: Ulubione dżinsy 05.09.21, 23:04
      Od lat noszę Levi's i jeszcze się nie zawiodłam.
    • mysiulek08 Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 03:59
      bonprix 😜 odkad levis przestal produkowac normalne ! damskie dzinsy, z miejscem na biodra i nieodstajacym pasem, nie moglam trafic na takie z wysokim stanem i odpowiednia dlugoscia, znalazlam dopiero w bonprixie, mam zapas 🤣
      • lemonka5 Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 06:41
        Ja też Bonprix, bo ma opcję dla wysokich z wewnętrzną długością nogawki 88 cm ale też właśnie z miejscem na szerokie biodra aczkolwiek wąski pas.
        • mysiulek08 Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 07:10
          dokladnie 😊 miejsce na biodra, waski pas ( choc i tak gume musze wszywac) ale ta dlugosc jest akurat
    • kotejka Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 04:38
      Mam kilkanaście lat dżinsów
      Bardzo różne fasony - zależy do czego
      Mom fity, rureczki które wciąż nosze, choc wyszły podobno z mody, boyfriendy
      Wielkie gaciochy slouchy bardzo lubię
      W tych nie podoba mi się szeroki pas w dziwnym miejscu - nie podkreśla talii
      I kieszenie opadające
      Optycznie pupa.leci w dol
      Jak lifting pośladka działa kieszonka wyżej
      Warto zwrócić na to uwagę
      Ja lubię wysokie stany i domieszkę czegoś elastycznego
      Najczęściej dziwny kupuję w żarze mango i diversie
      Ludzkie ceny, fajna jakość
      Rozmiarowka moje, mogę brać w ciemno przez internet 😃
      • extereso Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 06:17
        Dzięki za konkrety. Tych moich ukochanych nosić nie przestanę ale wezmę pod uwagę kupując kolejne.
    • manon.lescaut4 Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 07:04
      Ja mam dwa ulubione: J Brand Selena i AG leggings. Mam kilka par, mam oko ciagle na jakieś nowe, nigdy nie kupiłam żadnej za cenę choćby zbliżona do pierwotnej smile ebay, amazon i jakieś outletowe sklepy w necie rządzą.
    • mandre_polo Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 07:24
      Ależ każda z nas ma inną pupę i naszycie kieszeni leży inaczej, inny rozstaw
      • extereso Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 07:28
        Właśnie mnie akurat te kieszenie chyba bardzo nie szkodzą. Genetycznie mam niezły tył, a jeszcze trochę podnoszenia "ciężarów" ( cudzysłów bo nie mam dużych obciążeń) i jest serio nieźle
        • mandre_polo Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 09:05
          Kieszenie są naszyte dalej, bliżej, niżej, wyżej. Co pupa to inne potrzeby bo są płaskie, szerokie, opadające, okrągłe ponad normę (są też mężczyźni z piłkami na pośladkach i pasek ich ratuje!) Nie ma spodni świetnych dla każdego typu
          • extereso Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 09:19
            Pewno że tak. Ale dla mnie te ogóle zasady tu podawane są ciekawe bo w życiu bym ich nie wymyślila. Ja lubię taki trochę złachany look, teraz oglądam dżinsy traped czy jakos tak.
            • mandre_polo Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 11:12
              Zależy na jaka okoliczność.
              Niektóre modele udają kg
    • thea19 Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 09:17
      chyba pomyliłaś linki, bo te wklejone są wyprzedane, dodatkowo jakaś długość nieteges. Ja kupuję w bonprix - są tanie, rozmiary zawsze takie same, mają wysoki stan, długości nogawki do wyboru i nie zjeżdżają mi z płaskiej dupy.
      • extereso Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 09:22
        Ooo, to przepraszam. Zobaczyłam moje spodnie i wyprzedaż, to wkleiłam, a może po wejściu w rozmiary pokazuje się że już ich nie ma. Ja te spodnie mp uwielbiam za miękki dżins, no po prostu wielka przyjemność noszenia. Z bon prix nie miałam nic, tu na emamie dowiedziałam się że mają niektóre bardzo fajne rzeczy. Więc może spróbuję.
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 11:41
      Tylko Diesel
    • aguar Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 13:36
      Miałam swoje idealne z bonprix, nosiłam 3-4 lata prawie non stop i w końcu się zużyły, teraz już ich nie ma ofercie. Aktualne moje ulubione są takie www.zalando.pl/only-tall-onlblush-life-button-jeansy-skinny-fit-medium-blue-denim-ond21n01p-k11.html Gorsze od tamtych z bonprix, ale z bardzo rozciągliwego, "mięsistego" średniogrubego jeansu i fajnie długie, chociaż ta talia nie jest aż tak wysoka, jakie wrażenie się ma, patrząc na modelkę.
    • koko8 Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 14:28
      Moje ulubione to levisy, odkąd pamiętam. Mają tyle fasonów i materiałów, że zawsze coś dla sobie znajdę. Ostatnio kupiłam miękkie, szerokie jeansy z dodatkiem konopii i są przewygodne i mają piękny kolor indygo.
      Moja córka dodziera moje liczne 505 z liceum, prawdopodobnie przekaże je swojej córce big_grin
      • extereso Re: Ulubione dżinsy 06.09.21, 17:23
        Fajnie brzmi opis. Tylko z tego co widzę te nogawki są do samego dołu szerokie, trochę mnie to odstrasza. Ale...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka