summerland 09.09.21, 20:21 Czy nie macie problemu z zajsciem w ciaze po szczypawce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silenta Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 20:24 Nie, ja po szczypawce mam tylko siniaki, ale w ciążę zaszłam bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 20:42 To dobrze wiedziec. Znajomej corka zaszczepila sie po kryjomu, no teraz sie przyznala i matka martwi sie teraz, ze nie bedzie mogla miec dziecka (corka). Chcialam wiedziec jakie sa fakty bo rozne rzeczy sie slyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:09 summerland napisała: > Chcialam wiedziec jakie sa fakty bo rozne rzeczy sie slyszy. A to dobrze trafilas, zaraz sie wszystkiego dowiesz. Na ematce wiedze podaje sie na tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:22 Mam nadzieje, ze nie beda klamac. Tak myslalam, ze cos sie dowiem z tego forum ale moze jednak poszukam gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:29 Tutaj Cie nikt nie oklamie. Wiekszosc ma stopnie i tytuly naukowe, ja to droga pani od roku juz do lekarza nie chodze, bo wszystko przez ematke diagnozuje. Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:44 No tak trzeba brac na to poprawke. Moze zapytam na forum ciaza. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Czy nie macie problemu 13.09.21, 01:52 Oh tyle samo a moze i o wiele wiecej sie dowiesz na forum auto-moto Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:44 magdallenac napisała: > Tutaj Cie nikt nie oklamie. Wiekszosc ma stopnie i tytuly naukowe, ja to droga > pani od roku juz do lekarza nie chodze, bo wszystko przez ematke diagnozuje. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Czy nie macie problemu 13.09.21, 06:00 Moim zdaniem w kwestii szczypawek lepsze byłoby jakieś specjalistyczne forum owadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 20:28 nie sprawdzałam i sprawdzać nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
alicjak-2 Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:46 To po co odpisujesz , zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 20:30 Bez problemu zaszlam w ciaze po szczypawce, ale to bylo ponad 14 lat temu. Podobno duzo zmienilo sie w ostatnich 5 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 10:51 Pytanie brzmi- czy miałaś problem z tym, że zaszłaś w ciążę po szczypawce? Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 20:33 Tak, wszyscy są bezpłodni po szczepieniu na covid. Ludzkość wyginie, zostaną tylko tacy debile jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 22:47 Nie wyginie, a wręcz przeciwnie - autor wklejał tu informacje, że będziemy nieśmiertelnymi robotami bez duszy i nawet jak będziemy chcieli umrzeć, to sorry, ale nie. Tak słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 10:48 No to wszystko logiczne. Skoro mamy żyć wiecznie, to nie możemy się nadal rozmnażać jak popier.., bo zabraknie dóbr naturalnych dla wszystkich. Nie po to żyję wiecznie, żeby żyć wiecznie w jakimś getcie, jedząc zdechłe szczury (a i to przy dużej dozie optymizmu gastronomicznego). Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 20:58 Szczypawka „ugryzła” mnie kilka razy w życiu. Mam dwóch synów, za każdym razem zachodziłam w ciążę w pierwszym cyklu 😄. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:00 Kiedyś na wakacjach u babci, położyli nas spać w stodole na siania. Ale spadłam z beli i spałam na podłodze. Wtedy dorwały mnie szczypawki i pożarły, ale posmarowali mi rękę smalcem i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:07 Ale zaszlas w ciaze po tych szczypawkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:37 tak, ale nie od razu, dopiero po parunastu latach Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:13 O, i to jest konkret : po szczypawkach mozna zajsc w ciaze ale po kilkunastu latach Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:15 A po kilkudziesięciu? Mam szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:17 Dobrze, że ci do ucha nie wlazły 🤯 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:25 borsuczyca.klusek napisała: > Dobrze, że ci do ucha nie wlazły 🤯 Przypomniałaś mi niemiecki dowcip, że u pewnego Chińczyka wykryto embriona w udzie. Kolega miał mu powiedzieć "fick dich ins Knie!". Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:40 borsuczyca.klusek napisała: > Dobrze, że ci do ucha nie wlazły 🤯 > Boże, kiedyś w nocy, jak spałam, wlazła mi do ucha taka zielona „mucha”. Szamotała się w tym uchu, a ja nie miałam pojęcia co się dzieje. Darłam się jak opętana. Minęło ze 20 lat, a mnie nadal trzęsie na samo wspomnienie. Wrrr 🤯😱 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:59 Już nie pamiętam, ponad 10 lat napewno było. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 12:04 Znaczy z tą szczypawą, która mnie ze 40 lat temu użarła mam szansę. Chyba jednak nie jestem gotowy na ciążę. Sądzisz, że powinienem połknąć tabletkę "po"? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Czy nie macie problemu 13.09.21, 05:41 100% pewności nie mam, ale moje dzieci są bardzo podobne do męża, więc chyba sama szczypawka, to za mało żeby zajść w ciążę. Mąż też się przydaje. Musisz znaleźć dobrego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:11 Ja nie zachodziłam w ciążę po szczypawce, tylko bardzo tradycyjnie, po seksie. Polecam tę metodę. Odpowiedz Link Zgłoś
eukaliptusy Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:53 Ja też po seksie zaszłam. Z kolei mój mąż, jak wiele osób, kilka dni po seksie zachorował na COVID. Więc nie wiem czy ten seks tak bezwarunkowo polecać. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:58 eukaliptusy napisał(a): > Ja też po seksie zaszłam. I tym się różnisz od Maryizafszedziewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 22:09 eukaliptusy napisał(a): > Z kolei mój mąż, jak wiele osób, kilka dni po seksie zachorował na COVID. Więc > nie wiem czy ten seks tak bezwarunkowo polecać. No bezwarunkowo to nie, ale jako skuteczniejszą i przyjemniejszą metodę na zajście w ciążę niż szczypawki to chyba można? Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:15 Jak mnie mąż wyszczypie to nawet szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 10:45 Hahahahhaha najlepsza odpowiedź wątku Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 21:28 summerland napisała: > Czy nie macie problemu z zajsciem w ciaze po szczypawce? Mam problem, ale z powstrzymaniem śmiechu. Dzięki! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 22:05 No, długo leczyłam się z powodu niepłodności. Co prawda to było tak sześć lat temu, ale wszak mogło to być przez szczepienia na kowid! Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 22:12 U mnie szczypawkami zajmują się zwykle koty. I faktycznie, są bezpłodne... 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Czy nie macie problemu 09.09.21, 23:03 Mizianie, ciupcianie, kocurkowanie, szczypawka ... Hmmm - pora zaczac ukladac ematkowy slownik sex-related idiomatic expressions Ta szczypawka to taka bardziej kinky sie wydaje - czy potrzeba odpowiedniej bielizny? Moze jakies obrazki jak w dobrym wydaniu Kamasutra ... Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 10:46 Lata temu było tu Serduszkowanie, nie wiem czy pamiętasz Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:20 Zachodzi się po przytulanku. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 01:59 Nie. Jak tylko sie zaszczepilam, od razu zaszlam w ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś
eukaliptusy Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 04:12 Ja dopiero po drugiej dawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:21 I ja, dokładnie w dniu drugiej dawki. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:32 Ja nie zaszłam, jestem zaszczepiona i mąż też. Wprawdzie przed szczepionką też nie zaszłam, a oprócz tego, że mąż po wazektomii, nie stosujemy żadnej antykoncepcji. Myślę jednak, że brak ciąży ma coś wspólnego ze szczepionką 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
kora.bez.loginu Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:38 Musiała być ta szczepionka z embrionów i Cię zapłodnili szczepionką!!🤪🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 05:20 Mam problem z zajściem w ciążę po szczepionce, co prawda przed też miałam i być może ma z tym coś wspólnego stosowanie antykoncepcji, od ostatniej ciąży, ale sama nie wiem, bo koleżanka antykoncepcji nie używa i też nie zachodzi, chociaż jest młodsza i bardzo by chciała, tu trochę podejrzewamy brak faceta i seksu, ale szczepionki mają tyle skutków ubocznych, że może też odstraszają płeć przeciwną. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 10:50 Nie mam żadnego problemu z zachodzeniem w ciążę - nie chcę i nie zachodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 10:55 ze szczypawkami mam jedno zabawne wspomnienie, z kolonii. jedna z uczestniczek miała charakterystyczny zaciąg i na widok szczypawki darła się w niebogłosy: SZCZYPOWO! SZCZYPOWO!!! płakaliśmy ze śmiechu na hasło "szczypowo", robiłyśmy sobie pamiątkowe kartki ze szczypową. ot, głupawka wczesnych nastolatków, a koleżanka była ogólnie lubiana i towarzysko stała wysoko na owych koloniach. miłe wspomnienie, całkowicie niezwiązane z zachodzeniem w ciążę, za młodzi byliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 10:55 Czy szczypawka to nowe określenie na seks? "kochanie masz ochotę na szczypawkę" ? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:56 A może jest jakaś pozycja „na szczypawkę” 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Czy nie macie problemu 13.09.21, 01:45 Mąż wsadza penisa do ucha a potem gwałtownie nim miota i bzyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Czy nie macie problemu 13.09.21, 05:37 Matko! Oplułam się przy śniadaniu 🤣. Wyobraziłam sobie, jak mój mąż bzyczy w trakcie seksu i myślę, że byłaby to bardzo skuteczna metoda antykoncepcji 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Czy nie macie problemu 13.09.21, 06:05 Ja myślę, że wykorzystanie ucha zamiast innej części ciała, też może mieć znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 11:53 Moi znajomi zaliczyli wpadkę- nie planowali kolejnego dziecka. Oboje po podwójnych szczypawkach. Niech ta córka uważa! Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Czy nie macie problemu 13.09.21, 01:32 Corka wlasnie wyszla zamaz wiec chyba nie byloby problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona_ona02 Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 13:10 Ja nie miałam nigdy kontaktu ze szczypawkami a lata zajęło mi zajście w ciążę! Może to było właśnie z braku szczypawek? Jakbym zaszła to nie miałabym z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Czy nie macie problemu 10.09.21, 13:11 Błagam, nie rozmnażaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Czy nie macie problemu 13.09.21, 06:12 Poprawnie zbudowane zdanie powinno brzmieć" " czy macie problem z zajściem w ciążę po szczypawce?" A nie pytanie z zsprzeczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Czy nie macie problemu 13.09.21, 06:40 Dzięki za zrobienie dnia. 💉💉💉 Odpowiedz Link Zgłoś