Dodaj do ulubionych

wątki archeologiczne

12.09.21, 10:27
... i znowu dałam się nabrać. Nawet odpisałam we wątku z pogarszającym się zdrowi matki jednej z forumowicze. Potem patrzę - data założenia 2019. Po co ktoś wyciąga takie watki archeo??? Czasem po to, aby nieudolnie zareklamować jakąś usługę. Patrzyłam, ale w tym wątku takiej reklamy nie było...
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: wątki archeologiczne 12.09.21, 10:31
      Możliwe, że była, ale ją usunięto zanim sprawdziłaś.
    • hiacynta.bukiet123 Re: wątki archeologiczne 12.09.21, 10:44
      Tam była reklama gabinetu podologa - "masz odleżyny, zapraszamy". Widziałam to rano, musiała zniknąć.
    • yenna_m Re: wątki archeologiczne 12.09.21, 11:43
      Aby spamerskim postem spozycjonować komuś stronę.
    • kosmos_pierzasty Re: wątki archeologiczne 12.09.21, 12:47
      Wyciągnęła go chyba forumka, która ma podobny problem.
      To chyba mieści się w normalnym podejściu?
      • kia5 Re: wątki archeologiczne 12.09.21, 15:18
        Ale dziewczyny piszą powyżej, że to raczej spam był. Jeśli wyciąga ktoś z podobnym problemem to ok. Chociaż dla mnie dziwnie brzmi taka dyskysja przez lata " z duchami". Ale to moje osobiste odczucie.
    • decadent46 Re: wątki archeologiczne 13.09.21, 11:51
      Wyciągają głównie po to, żeby spamować. Na wielu innych forach widziałam gazylion wątków sprzed kilkunastu lat, powyciąganych głównie poprzez wklejenie reklamy. Na "Małym dziecku" ktoś wyciągnął pięć wątków pod rząd jedną reklamą nocnika 🙈 Na innym forum ktoś wyciągnął wątek poprzez wklejenie nieprzyzwoitej historyjki. Bardzo, kuwla, śmieszne. Ewentualnie ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem i nie kumają, że data to 2010, a nie 2020 🤣
    • hadron-plus Re: wątki archeologiczne 13.09.21, 12:16
      Ups, też muszę zwracać uwagę. Problem w tym, że już zapomniałam gdzie się wpisałam. Na szczęście wyświetla się lista wątków, ale jeśli nikt bezpośrednio nie odpowie to po kliknięciu na jeden tekst automatycznie otwierany cały wątek spada w czeluść niepamięci . Słowem porządeczek mam piekny🤗

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka