lajtova 12.09.21, 16:46 Skoro święte księgi twojej religii trzeba było na twój to czy nie jest wysoce prawdopodobne, że nie były one przeznaczone dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajaksiowa Re: Święte księgi 12.09.21, 16:55 Cyt.klasyka:lajtova ubzdryngolona??🤒🤒🤒 Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Święte księgi 12.09.21, 16:58 Ale dlaczego nie odniesiesz się do zapytania? Aaaa uciekły mi słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Święte księgi 12.09.21, 17:08 ze w obcym języku? tez mnie to zawsze zastanawiało. a jeszcze bardziej mnie zastanawiało jak byłam dzieciakiem czy to ziemia wygrała w loterii ze Chrystus właśnie u nas się urodził czy może Pan mil turnee po wszechświecie... Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Święte księgi -ERRATA 12.09.21, 16:59 Skoro święte księgi twojej religii trzeba było PRZETŁUMACZYĆ na twój to czy nie jest wysoce prawdopodobne, że nie były one przeznaczone dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Święte księgi -ERRATA 12.09.21, 17:07 lajtova napisał(a): > Skoro święte księgi twojej religii trzeba było PRZETŁUMACZYĆ na twój to > czy nie jest wysoce prawdopodobne, że nie były one przeznaczone dla ciebie? Wszystkie księgi/książki czytasz w jezyku oryginalnym? Odpowiedz Link Zgłoś