Dodaj do ulubionych

Foremniak ...

18.09.21, 21:46
... coś bierze? Są jakieś ploty? Przecieki?

Kocham ją. Jest piękna, ma poczucie humoru, świetne tańczy, jest IMO dobra aktorka. I jeśli coś bierze, to ja nie mam nic przeciwko.

Ale jak ja obserwuje w mam talent .... sprawia wrażenie odklejonej.
Obserwuj wątek
    • pani_tau Re: Foremniak ... 18.09.21, 21:52
      Od zawsze tak ma. Przyjemnie się na nią patrzy, ale fonię lepiej wyłączyć.
      • gaskama Re: Foremniak ... 18.09.21, 21:54
        Eee, ja uwielbiam jej teksty. Ale mówi z takim zaśpiewem osoby nawalonej.
        • koronka2012 Re: Foremniak ... 18.09.21, 22:02
          Jak dla mnie to ona komentuje jak potłuczona, bez polotu. To co mówi jest mega sztuczne, zagrane, wyreżyserowane bez żadnej spontaniczności.
          Tak jakby nie miała żadnego pomysłu co powiedzieć. Powtarza w kółko to samo, jest zwyczajnie nudna
          • gaskama Re: Foremniak ... 18.09.21, 22:06
            Jestem innego zdania.
          • kanna Re: Foremniak ... 19.09.21, 12:25
            Powtarza w kółko, że osoby są cudowne, są gwiazdeczkami i promyczkami, i że przychodzi dla takich poruszających występów. Bo jest tragarzem emocji.
    • nenia1 Re: Foremniak ... 18.09.21, 22:09
      Nigdy nie była zbyt lotna, ot cała tajemnica.
    • zuzanna_a Re: Foremniak ... 18.09.21, 23:02
      Uwielbiam jej urode. W jej wieku marze o tym by tak wygladac. Gada glupoty ale wybaczam, bo nie moge sie napatrzec jaka jest ladna i zgrabna. Ma w sobie to cos.
    • panna_lila Re: Foremniak ... 18.09.21, 23:13
      aż spojrzałam na jej zdjęcia na Instagramie, żeby zobaczyć jak wygląda teraz, bo dawno nic z nią nie oglądałam. Wygląda naturalnie... i bardzo różnie. Tam gdzie zdjęcia są pozowane wygląda pięknie, tam gdzie po prostu cyknięte, wygląda naturalniesmile Fajna jest
    • lauren6 Re: Foremniak ... 18.09.21, 23:15
      Nie oglądam MT, raczej pojedyncze odcinki z doskoku. We wszystkich odcinkach, które widziałam na przestrzeni lat, zachowywała się obciachowo.
      • gaskama Re: Foremniak ... 19.09.21, 12:47
        No właśnie zastanawiam się, czy te obciachowe elementy to po wpływem czegoś. Ale zdarza jej się być bardzo dowcipną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka