Dodaj do ulubionych

Sytuacje kabaretowe..

15.10.21, 07:30
Idę ulicą około 8 rano,widzę z daleka tłum po jednej stronie wejścia do.Metra,myślę:podpisy zbierają albo jakaś atrakcja zakupowa...😳
To była kolejka do schodöw ruchomych🥴🥴
,
Obserwuj wątek
    • mallard Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 08:04
      Może "klasyczne" były zarzygane?
    • triismegistos Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 08:18
      Śmiechom nie było końca.
      • mallard Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 08:51
        triismegistos napisała:

> Śmiechom nie było końca.
        >

I wygłupom.
    • glanaber Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 08:35
      A ja kiedyś rano jechałam ulicą i widzę ogromny tłum ustawiony w coś na kształt węża weselnego, taka poskręcana dłuuuuga kolejka. Myślę sobie: ani chybi, jakiś flash mob. A to była kolejka do zamkniętej jeszcze o tej porze przychodni. No boki zrywać, po prostu
      • lajtova Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 08:42
        Jakoś nie widzę tłumów w przychodniach. Rejestruję się przez strone, dostaje datę i godzinę i idę. Obsuwy do 5 minut. Seniorzy którzy się wykluczyli cyfrowo mogą zadzwonić.
      • szmytka1 Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 08:43
        weź u mnie tak jest, otwierają o 8, więc o 7 jest już tłum i stoję tam z chorym dzieckiem, które mi marudzi a nieraz już płacze. Jak przychodzi moja kolej, to okazuje się, że już nie ma miejsc, wtedy chce mi się płakać razem z dzieckiem uncertain Zazwyczaj dostajemy się trzeciego dnia takiego stania.
        • sagutxiki Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 09:50
          Okropne to! Moi rodzice tak maja i jak.pomysle, ze chorzy musza czekac przed przychodnia to też chce mi sie płakać z bezsilności. Także w zupełności Cię rozumiem.
          • szmytka1 Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 09:59
            najgorsze, że trzeba z dzieckiem chorym, zima, deszcz, dziecko z gorączką a zabrac je trzeba, bo samego przecież nie zostawię, a dwoje rodziców przecież nie zostanie w domu, ech
            • czerwonylucjan Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 10:13
              A telewizyty? Moze zakaszlec do talefonu s opisanie gardla i gluta to nie jest rocket science
              • szmytka1 Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 11:17
                na telewizytę też trzeba się zarejestrować big_grin Czyli i tak muszę przyjsc z dzieckiem w kolejke, by zaklepać teleporadę. Pomijam, że dzieci teraz teleporad nie mają, jest jakaś wytyczna, że dzieci wizyty stacjonarne.
            • ajr27 Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 10:22
              Gdzie Ty mieszkasz? Myślałam, że kolejki po "numerek" bladym świtem skończyły się jakieś 15 lat temu. Nie możesz zmienić placówki?
              • rb_111222333 Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 10:30
                U mnie też tak jest. Kolejka jest co prawda telefoniczna, ale jak chcę umówić dziecko do lekarza, to zaczynam dzwonić z mężem punkt 7. Jak kiedyś zadzwoniłam 7:16 to recepcjonistka skierowała mnie na nocną pomoc, która przyjmuje od 18
                • szmytka1 Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 11:21
                  u mnie też można telefonicznie, ale zaczynają odbierać jak obrobią kolejkę tych co rpzyszli a miejsc nie starcza dla tych co przyszli, więc ci co dzwonią, jak już się dodzwonią, to mogą usłyszeć, co najwyżej jak przyjmuje lekarz kolejnego dnia, czy od rana, czy od południa. Ta przychodnia ma komplet pacjentów, czyli nie rpzyjmuje nowych, chyba ze jest to kolejne dziecko w rodzinie. Takie ejst oblężenie. Zresztą w innych rpzychodniach nie lepiej. mamy po prostu za mało lekarzy.
              • szmytka1 Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 11:19
                nie mogę
    • januszekxxl Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 10:18
      ajaksiowa napisała:
      > Idę ulicą około 8 rano,widzę z daleka tłum po jednej stronie wejścia do.Metra

Ile było osób w tym tłumie? 100, 1000 czy więcej?
    • stasi1 Re: Sytuacje kabaretowe.. 15.10.21, 11:29
      Może przyjechali pociągiem i dlatego wszyscy naraz trafili do wejścia ? kiedyś miało być przejście podziemne między stacjami metra centrum A PKP Śródmieście i nic z tego nie wyszło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka