Dodaj do ulubionych

nanoplastia włosów

05.11.21, 08:11
Dziewczyny mam włosy kręcone, puszące, a chciałabym oczywiście proste i lśniące big_grin Czy któraś z was robiła ten zabieg? Jaki był efekt i jak długo się utrzymał? Robiłam kiedyś tzw keratynowe prostowanie włosów, ale niestety u mnie to się nie sprawdziło. Zanim wydam kasę na kolejny zabieg wolałabym posłuchać opinii kogoś kto miał z nim styczność. W internecie mało informacji o tym jak długo efekt się utrzymuje. Są zdjęcia zaraz po zabiegu, a wtedy to wiadomo, że włosy są piękne, szczególnie w zestawieniu ze zdjęciem włosów przed zabiegiem smile
Obserwuj wątek
    • mama766 Re: nanoplastia włosów 05.11.21, 11:52
      podbijam, nikt nie robił tego zabiegu?
    • mama766 Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 10:09
      sama sobie odpowiem, bo może ktoś będzie kiedyś szukał. Polecam zabieg jeśli ktoś chce mieć proste włosy bez prostownicy. Jeszcze nie wiem ile efekt się utrzyma, bo minął dopiero tydzień, ale po umyciu włosy są jak na zdjęciu nr 1, a wcześniej były jak na zdjęciu nr 2 smile Dodam, że na załączonym zdjęciu loki są fajne, bo nałożyłam jakiś specyfik i są zaraz po umyciu, rano po nocy są sianowate i nie prezentują się dobrze. Pewnie wrócę do kręconych, ale na razie cieszę się, że nie muszę rano nic robić z włosami oprócz przeczesania ich.
      • mashcaron Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 10:15
        Takie ładne włosy zamienić na przykład?
        Non comprendo:p
        • mashcaron Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 10:15
          Przyklap*!
      • zuzanna_a Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 10:40
        bosz...
        ja wiem, jesteś dumna z zabiegu, ale miałaś loki jak marzenie.
        ech. takich włosów naturalnych ze świecą szukać, fryzurka ze zdjęcia 1 to klasyk u 99% kobiet. nic szczególnego.
        wróć do kręconych smile zawsze można je spiąć czy coś smile
      • alpepe Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 10:45
        No cóż, możesz sobie pozwolić na oszpecenie, bo włosy odrosną, ale drugie zdjęcie, nawet jeśli tu jesteś w najlepszej wersji, oszałamia. Aż tak źle, jak opisałaś, na pewno nie było.
      • jasnoklarowna Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 11:37
        A ja cię rozumiem. Miałam podobnie jak ty i dziś mija 10 dzień po zabiegu. Mój przyklap jest genialny, marzyłam o takim całe życie. Keratyna utrzymywała mi się krótko, nano zobaczymy. Ale efekt bardzo mi się podoba.
        Twój też jest fajny. Jak ktoś nie miał siana na głowie, włosów wymykających się z każdej fryzury i wyglądających jak bałagan na głowie nigdy nas nie zrozumie.
        • mama766 Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 11:54
          Jasnoklarowna dokładnie smile obecna fryzura oszczędza mi dużo czasu, który traciłam na ujarzmienie poprzednich włosów.
      • zielonyjeziorak Re: nanoplastia włosów 23.05.22, 22:07
        O mamusiu, pierwszy raz wątek na emamie sprawił, że łezka mi pociekła - jak ja bym chciała mieć takie loki, borze szumiący!
    • elinborg Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 10:49
      Co ja bym dała za włosy ze zdjęcia numer 2... Mam takie smętne zwisy jak na 1, choć pewnie cieńsze
      • thea19 Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 11:23
        ech, ja też. U mnie naturalny efekt ze zdjęcia lewego. Całe życie płastuga.
    • mayaalex Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 11:27
      ojej, takie piekne loki! daj znac jakbys slyszala o jakims zabiegu, dzieki ktoremu mozna miec tak cudne fale, plaskie juz niestety mam sad
    • mama766 Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 11:47
      haha wiedziałam, że tak napiszecie, jak wiadomo większość chce mieć inne włosy niż im natura dała. Na usprawiedliwienie powiem, że kolor mam naturalny i nie zamieniam zmieniać smile załączam zdjęcie przed zabiegiem, po wysuszeniu suszarką, no nie wyglądało to dobrze.
      • mama766 Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 11:51
        "zamierzam zmieniać"
      • alpepe Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 11:56
        Nadal mnie się akurat bardzo podobają.
      • katie3001 Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 12:08
        Może lepiej keratynowe prostowanie włosów? Ja sobie 3 tygodnie temu zrobiłam na krótkich włosach
        • jasnoklarowna Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 15:57
          Ja keratynowe miałam kilka razy, trzymalo się od 1 do 3 miesięcy max.
          Nano ma dłużej, prędzej zrośnie niż się skręci. Zobaczymy ile teraz się utrzyma
      • mashcaron Re: nanoplastia włosów 18.05.22, 16:02
        No a jak miało wyglądać?:p tak wyglądają kręcone włosy potraktowane jak proste, nic w tym zaskakującego :p
      • 35wcieniu Re: nanoplastia włosów 23.05.22, 22:29
        Po wyprostowaniu moim zdaniem miliony razy lepiej. I dużo mniej roboty, a nie każdy lubi być wlosomaniakiem.
        Zresztą nad czym tu drzeć szaty, efekty tego zabiegu wieczne nie są, zawsze mozna wrócić do kręconych.
      • fuertateneryfa Re: nanoplastia włosów 07.05.24, 20:48
        wyciągam stary wątek... mam identyczne włosy i umówiłam się na nanoplastię, bo mam dość ogarniania takiej strzechy na głowie... chce przeczesać włosy i wyjść z domu
    • jammer1974 Re: nanoplastia włosów 23.05.22, 22:49
      A ja zawsze marzylam o kreconych
      • ladyinred84 Re: nanoplastia włosów 24.05.22, 10:25
        A robił ktoś nanoplastię na rozjasnianych? Bo mi fryzjerka odradza, a tez chciałbym sie puchu pozbyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka