czerwonylucjan 12.11.21, 12:09 Potrzbuje bluzki z dlugom rekawem i polgolfem albo stojka. Ma byc neutralna w wygladzie czyli bez sportowych wzorow oraz przyjemna dla ciala i niezbyt gruba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onewoman Re: Odziez termiczna 12.11.21, 12:15 A ja potrzebuję kurtki zimowej, raczej dłuższej czyli chyba płaszcz. Kolor raczej z ciemniejszych, chętnie czekolada 🍫. Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: Odziez termiczna 12.11.21, 15:15 Myślałam, że mówimy tu co potrzebujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Odziez termiczna 12.11.21, 12:24 Też potrzebuję. Z lidla miałam kiedyś, ale jakoś mało odwiedzam ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Odziez termiczna 12.11.21, 12:27 uniqlo ma duzo modeli, rozne kolory, wszystko gladkie - bardzo, bardzo polecam (ale nie wiem, czy sa w PL?) I kiedys mialam bielizne narciarska z Tchibo, moze tam sie cos pojawi? Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: Odziez termiczna 12.11.21, 12:37 A ja potrzebuję gacie na Wacie. też mają być neutralne w wyglądzie. Tylko, że Wacia jest dosyć gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Odziez termiczna 12.11.21, 12:40 Ale przecież takich jest mnóstwo Wybierz się do sklepu sportowego i mierz. Odlo (drogie) czy Uniqlo (przystępne) są przyjemne. Odlo, Patagonia, 90 Degree by Reflex i Icebreaker (merino) na przykład nie mają tendencji do śmierdzenia*. Uniqlo, New Balance i Under Armour śmierdzą, ale i tak są fajne. *tendencja do śmierdzenia - śmierdzą potem po jednym użyciu. Nieśmierdzące możesz założyć 7 dni z rzędu, przepocić kilka razy, a i tak będziesz musiała mocno obwąchać, by się jakiegokolwiek nieprzyjemnego zapachu doszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Odziez termiczna 12.11.21, 13:09 Dzieki za tipy! Wezme chyba cos z welny (nie gryzie?) Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Odziez termiczna 12.11.21, 13:44 Moje nie gryzą. Merino jest bardzo przyjemne. Odlo jest najprzyjemniejsze, mimo iż to 100 polyester! Polyester polyestrowi nierówny (jeszcze mi się przypomniały długie t-shirty z Decathlonu. Nie lubię ich i mocno śmierdzą. Ale dużo moich klientek używa i są zadowolone. Może na jednorazowe ćwiczenia jest okej, ale jak czasem jestem w pracy w jednym podkoszulku 8 godzin - rower, zajęcia, stanie i marznięcie na dworze, znowu rower, znowu marznięcie, znowu rozgrzewka i tak na przemian, to śmierdzą aż przez kurtkę. Mocno odradzam) Odpowiedz Link Zgłoś