anastazja_1982 01.01.22, 09:26 Fajny, sympatyczny facet. Tylko czemu śpiewał piosenki swojego brata? 🤯 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mae224 Re: Julio Junior 01.01.22, 09:35 „Śpiewał” to za dużo napisane. I dlaczego nie znał tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Julio Junior 01.01.22, 10:13 Powiedzcie :co trzeba robić(?)żeby TAK wyglądać w wieku 48 lat!🤔🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_1982 Re: Julio Junior 01.01.22, 10:32 Ich matka też genialnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Julio Junior 01.01.22, 10:28 W zasadzie nic nie trzeba robić. W tym wieku to się już tak samoistnie wygląda. Gdy się chce wyglądać znacznie gorzej, to trzeba się nastarać: chlać, ćpać, żreć byle co, palić, seksić się z byle kim, byle gdzie...itp.itd. - ale ematka uważa to za dobrą zabawę, więc dziwnego, że ją potem wygląd normalnych ludzi szokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Julio Junior 01.01.22, 11:05 ajaksiowa napisała: > Powiedzcie :co trzeba robić(?)żeby TAK wyglądać w wieku 48 lat!🤔🤔 > Jestem w szoku! Ogólnie faceta nie znałam wcześniej a wczoraj na imprezie ktoś rzucił że to syn Enrique Iglesiasa😂. Wtedy pomyślałam że jakoś staro wygląda ten syn Enrique (swoją drogą nie wiedziałam że Enrique ma syna, no ale nie interesuję się już życiem Enrique to wszystko możliwe). Ale zaraz ktoś sprostował że to nie syn a brat Enrique. Myślałam że młodszy brat. A tu takie zaskoczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Julio Junior 01.01.22, 17:35 „Tak”? Przecież on wygląda strasznie. Spuchnięty od nadmiaru wypełniaczy, sparaliżowany botoksem i na koniec zatrzaśnięty w solarium albo skrzywdzony przedawkowaniem środka samoopalającego. Nie mogłam się skupić na śpiewaniu, jego oblicze wprawiło mnie w stupor. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Julio Junior 01.01.22, 14:40 przede wszystkim to do śpiewania mu daleko Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Julio Junior 01.01.22, 16:52 Wrzuciłam w googla i wyświetlił mi się ojciec, patrzę i patrzę i próbuję sie dopatrzeć, gdzie on tak młodo wygląda No fakt, niezłe ciacho I taki sympatyczny, uśmiechnięty, aż się cieplej na sercu robi... Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Julio Junior 01.01.22, 17:40 Czemu on wogóle śpiewał???? To było straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Julio Junior 01.01.22, 17:50 Tia. Aż sprawdziłam co to za gwiazdora TVP sprowadziło suwerenowi. Mniej znany syn Julio Iglesiasa. Buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś