Dodaj do ulubionych

Facet idzie na urodziny, sam

• arghail Re: Facet idzie na urodziny, sam 27.01.22, 09:37
      Byłam z takim co na wesele poszedł sam. Dowiedziałam się że idzie kiedy oznajmił że idzie sobie kupić koszule.
      Zapytałam wprost czy idziemy razem. Nie bo dostal zaproszenie tylko dla siebie bo rodzina nie wie że on z kimś jeet, byliśmy ponad rok razem. Miał dwie wersje bo pierwsza była taka, że z osobami towarzyszącymi w jego rodzinie można iść jeśli jest się w związku małżeńskim.

Tak mi się przypomniało 😁

• hrabina_niczyja Re: Facet idzie na urodziny, sam 27.01.22, 11:11
        Ja byłam z takim, który też mówił, że kolegi urodziny, parapetówka, uroczystość rodzinna. Olewałam, bo przecież po kilku miesiącach to za wcześnie. Oprzytomialam jak po tych kilku miesiącach zdałam sobie sprawę, że koleś u mnie mieszka przez każdy weekend, odbiera mnie z pracy, ma w moim domu jakieś swoje rzeczy, ale na przedstawienie mnie znajomym jest za wcześnie, a do koleżanki spotkanej przypadkiem mówi, nie nie jesteśmy razem, tylko się spotykamy. W rezultacie uroczystości rodzinne to były wesela, na których robił za osobę towarzyszącą innej.
        • arghail Re: Facet idzie na urodziny, sam 27.01.22, 11:29
          Mnie na końcu powiedział że ok, pójdzie żebrać o podwójne zaproszenie
    • milupaa Re: Facet idzie na urodziny, sam 28.01.22, 13:55
      Zgadzam się że tekst o braku obowiązku organizowania ci życia chamski. Jak dla mnie facet nie traktuje cie poważnie. Twoja decyzja czy chcesz sprawdzić co dalej, jeśli będą kolejne takie akcje to nue masz się co łudzić. Czy się z Panem już pożegnasz (jeśli zależy ci na trwałym związku).
      Ja miałam sytuację odwrotną, poznany facet po 1 randce zaprosił mnie na urodziny do swoich znajomych. Grzecznie odmówiłam bo uznałam ze za wcześnie 😁 Nie obraził się. Byliśmy razem kilka lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka