Dodaj do ulubionych

Julia Wieniawa

09.04.22, 20:36
gdyby nie moja żona ( i chyba Ziucia) nie wiedziałbym w ogóle o jej istnieniu.
.
Julio, kimkolwiek jesteś, lubię Cię.
Obserwuj wątek
    • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 20:44
      Nic dziwnego że żona nie dochodzi jak ty się takimi Julkami podniecasz...
      • krwawy.lolo Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 20:55
        Ty się nie napinaj. Gdyby Julka na Ciebie przez pomyłkę gwizdnęła, pomknąłbyś merdając ogonkiem.
        • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:02
          Lolo wyhamuj ona mogłaby być Twoją wnuczką 🙄
          • krwawy.lolo Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:12
            Kiedy ja do niej nie wzdycham.
            Mnie bawi hipotetyczna zazdrość.
            Ale dziewczyna śliczna jest.
            • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:17
              Jest dobrze zrobiona i niemożebnie lansowana. Ale czy znowu taka śliczna 🤔
              • krwawy.lolo Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:23
                No dobrze, Borsuku, która z obecnie lansowanych kobiet jest według Ciebie śliczna? Poza Tobą oczywiście.
                • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:26
                  Oj nie, o mnie można powiedzieć sporo, ale na pewno nie to że jestem śliczna 😒
                  • krwawy.lolo Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:28
                    Ej tam, nie wierzę. Krygujesz się.
                • aqua48 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:48
                  Śliczna to jest Więdłocha, Książkiewicz, Wichłacz, Maciąg. Wieniawa jest zgrabna, ale brak jej subtelności.
                  • krwawy.lolo Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:59
                    Ech ... a Maja Ostaszewska? Przepiękna kobieta.
                    • aqua48 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:01
                      krwawy.lolo napisał:

> Ech ... a Maja Ostaszewska? Przepiękna kobieta.

Tak, Ostaszewska też ma tę delikatność i ulotną kobiecość której tak bardzo brakuje Wieniawie.
                      • piataziuta Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:13
                        O esu, Wieniawa nie ma "ulotnej kobiecości", bo to dziecię.
                        Za to ma świeżość, wdzięk, trochę talentów w rozwoju i kokieteryjność.
                        Nie trzeba się boczyć, ani na powyższe zalety, ani na to że zarabia.
                        Ona ci nie zagraża aqua - możesz się zrelaksować.
                        • aqua48 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:23
                          piataziuta napisała:

> O esu, Wieniawa nie ma "ulotnej kobiecości", bo to dziecię.
                          > Za to ma świeżość, wdzięk, trochę talentów w rozwoju i kokieteryjność.
                          > Nie trzeba się boczyć, ani na powyższe zalety, ani na to że zarabia.
                          > Ona ci nie zagraża aqua - możesz się zrelaksować.

A gdzie ja napisałam, że mi zagraża?? I niby w czym? Jej urodzie brak delikatności i wdzięku który mają dużo starsze od niej aktorki.
                  • komorka25 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:47
                    Z której strony to niskopodwoziowe stworzenie jest zgrabne?
                • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:54
                  10/10 to średnia krajowa więc ślicznych nie wymienię. Ale to nie tak że nie zachwycam się aktorkami. Pierwszy raz kiedy pomyślałem erotycznie o kobiecie to była Valeria z Conana - ten sterczący tyłeczek gdy czołgała się po marmurowej podłodze pałacu podczas orgii...
                  • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:59
                    tanebo001 napisał:

> ten sterczący tyłeczek gdy czołgała się po marmurowej pod
                    > łodze pałacu podczas orgii...
                    >

Zboczeństwo 🙄
                    • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 23:05
                      Uwielbiasz słowo "zboczeństwo" zauważyłem. Nie podniecaj się tak, chodzi mi o tę scenę youtu.be/sA2RblBOQFA?t=344
                      • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 23:26
                        Tyłek tyłkiem, ale rozbawiła mnie zupa z zielonych dłoni 😂
                        • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 23:32
                          W zupie jako wkładka była głowa
              • g.r.uu Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 23:08
                Jest ładna a przy tym wygląda jak normalna moda kobieta a nie napompowane monstrum jak część celebrytek, bardzo świeżo i dziewczęco
                • riki_i Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 00:45
                  g.r.uu napisała:

> Jest ładna a przy tym wygląda jak normalna moda kobieta /.../ bardzo świeżo i dziewczęco

pffff! tia, w fotoszopie

• g.r.uu Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 07:21
                    Nie tylko. Nie jest pięknością oczywiście, ale biorąc pod uwagę, że coraz więcej celebrytek w jej wieku to już ma za sobą kompleksowy remont w Turcji to ona wygląda świeżo. A do wzrostu siedzącego psa z założenia nic nie mam wink
            • riki_i Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 23:41
              krwawy.lolo napisał:

> Kiedy ja do niej nie wzdycham.
              > Mnie bawi hipotetyczna zazdrość.
              > Ale dziewczyna śliczna jest.

Ty facet jesteś????

Dziewczę wzrostu siedzącego psa z twarzą mrówkojada. Figura bez obróbki fotoszopem dyskusyjna.
              • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 00:26
                Bez przesady według netu ma 1,61 m, to przecież nie aż tak mało 🙄
                • riki_i Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 00:43
                  Doceniam sarkazm wink
            • chersona Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 07:57
              mnie się nie podoba - ma jakoś tak szeroko rozstawione oczy i dziwny nos. ma coś z urody perskich księżniczek z miniatur, ale to nie jest komplement. nie podoba mi się również Opozda, ma dziwną twarz - mówią, że bez operacji, ale jeśli bez operacji, to ma upośledzony nos.
              ale jakby kto pytał, to zarówno Wieniawa jak i Opozda wygrywają z Kają Godek, która też Ci się podobała.
        • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:04
          Niestety, Wieniawa nie jest w moim typie...
          • krwawy.lolo Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 21:26
            Na miejscu Julki poderżnąłbym sobie krtań i utopił w gulaszu z płucek.
            • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:45
              Więc lepiej jej nic nie mów
          • g.r.uu Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 23:09
            A podobno nie masz takich dużych wymagań
            • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 23:12
              Zależy co rozumiesz po "wymagania"
      • piataziuta Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:09
        tanebo001 napisał:

> Nic dziwnego że żona nie dochodzi jak ty się takimi Julkami podniecasz...
        >

A Twoja kobieta dochodzi?
        W sensie: z Tobą? suspicious
        • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:10
          Już nie bądź taka złośliwa 🙄
          • piataziuta Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:25
            borsuczyca.klusek napisała:

> Już nie bądź taka złośliwa 🙄
            >

Łot??? 😳

Gorzej Ci, Borsuczyca?

Podpowiem.
            Tanebo - człowiek, który otwarcie mówi, że woli być w związku bez seksu, niż dłużej szukać jakiejś partnerki/być singlem - jedzie Krwawemu.lolowi - człowiekowi, o którego życiu seksualnym nic nie wiemy, że nic dziwnego, że jego żona nie dochodzi (rili???), skoro zakłada wątek o młodej celebrytce.

A Ty mi mówisz, że JA jestem złośliwa?
        • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:55
          Tak. Do lodówki.
    • piataziuta Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:07
      Ojeju, już myślałam, że chcesz jej jechać.
      Uf!

Lubię Julcię i trzymam kciuki za jej zdrowie psychiczne w doroślejszym wieku. wink
      • krwawy.lolo Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:25
        Ja też. Niech się Julci wiedzie.
        • krwawy.lolo [...] 09.04.22, 22:27
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:58
            No wiesz co 🙄
            • suki-z-godzin Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 07:52

> No wiesz co 🙄
              >

Zdziwiona? Przeciez to bylo naturalna koleja rzeczy. "Hihihi, hahaha, jestem taki zabawny" i sypanie sucharami w wykonaniu pana pod szescdziesiatke zwykle sie konczy takimi tesktami, gdy za owe suchary nie zbiera naleznych w jego mniemaniu okrzykow zachwytu.

Nic nowego. Attention whore w meskim wydaniu.
            • krwawy.lolo Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 09:14
              Borsuku, powyższy tekst, nie wiem dlaczego jeszcze wisi, nie był skierowany do Ciebie. Jeśli poczułaś się urażona, przepraszam.
              Swoją drogą, powinienem dać sobie spokój z forumowaniem na jakiś czas. A na pewno w stanie nietrzeźwym.
              • fornita111 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 09:17
                Proponuje na zawsze. Mamy tu wystarczajaco duzo seksistowskich bucow, dadza rade zasmiecac forum i bez ciebie.
                • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 09:27
                  Jakich buców? O kim mowa?
                  • fornita111 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:15
                    O tobie, rikim, jozku, mallardzie i tym kmiocie, ktoremu kot przez okno wyskoczyl. Moze zeby nikogo nie pominac napisze tak: wszyscy forumowi "mezczyzni" z wyjatkiem buldoga- won stad.
                    • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:22
                      Z takim podejściem (ktoś mi nie pasuje więc won) to jeszcze trochę i forum by zdechło.
                      • fornita111 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:24
                        No nie. Bez chamskich oblechow by nic forum nie stracilo imo. Zreszta kiedys byl z nich tylko riki i jakos smigalo forum pieknie i mniej szamba bylo. Tesknie za tymi czasami.
                        • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:29
                          Zawsze można wygasić jak ktoś przegina. A szambo robią głównie polityczne trolle.
                          • fornita111 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:33
                            Polityczne trolle robia jeden rodzaj szamba. Tacy jak lolo i riki robia szambo seksistowskiego gnoju. Rzygac sie chce, serio. I wg mnie bardzo dobrze, ze dostaja odp takie jak moja i latarni- niech wiedza, ze czesc (duza) forumek ich tutaj nie akceptuje. I niech wypier...laja najlepiej
                            • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:40
                              Dla Ciebie robią szambo, dla mnie dodają kolorytu. Akurat najpodlejszą kreaturą na forum jest kobieta, ale też jej nie napiszę żeby wypierdalała, bo dopóki moderacja ją toleruje to ma takie same prawo tu pisać jak Ty czy ja.
                              • fornita111 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:42
                                Bylo walkiwane sto razy wink Wyrzucic ich stad nie mam mocy, ale pisac co o nich mysle moge. I bede wink
                              • black_magic_women Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 13:25

> Dla Ciebie robią szambo, dla mnie dodają kolorytu.

Ta wypowiedzią o "wargach sromowych też"?!
                                >
                      • latarnia_umarlych Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:49

> Z takim podejściem (ktoś mi nie pasuje więc won) to jeszcze trochę i forum by z
                        > dechło.
                        >

Ojejku, forum by zdechło bez chamskich, seksistowskich, wulgarnych wypowiedzi skierowanych do kobiet. Na kobiecym forum.
                        Ja rozumiem, że to jest klimacik, który lubisz - oblech piszący o kobietach "stare zazdrosne p..zdy".
                        Ale jesteś w zdecydowanej mniejszości, właściwie to chyba tylko w towarzystwie princess. Większość z nas widzi jednak szkodliwość i obleśnosc takich rzeczy.
                        • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:54
                          Wyraziłam się jasno, że forum by zdechło z podejściem typu "nie pasujesz mi to won". A każdemu na forum może nie pasować ktoś inny.
                    • tanebo001 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 12:40
                      Czyli dla ciebie każdy facet jest zły. Już to widziałem

piszę teraz w swoim imieniu - gdzie kurwa ten mój seksizm? Wskaż proszę konkretne moje teksty. A jeśli chcecie zamknąć się w swoim światku to proszę bardzo. Tylko że wtedy każdy choćby odrobinę feministyczny facet stanie w opozycji do was i będzie klaskał jak zniszczą wasz tak jak te czarne protesty.
          • latarnia_umarlych [...] 10.04.22, 09:42
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • piataziuta Re: Julia Wieniawa 09.04.22, 22:30
          Już ją próbują zadziobać.
          • simply_z Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 01:26
            no lolo to tak zboczek stary.
    • fornita111 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 09:02
      Julcia sobie wziela "hipoalergiczna" hybryde pieska z pseudohodowli a poprzedniego pupila sie pozbyla, bo ja uczulal. Kolejna celebrytka traktujaca zwierzeta jak zabawki. Rzeczywiscie, fajne dziewcze.
      • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 09:37
        Lewandowska tak samo 🙄
        • fornita111 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:13
          No wlasnie. I czemu tego media nie pietnuja? uncertain Wnerwia mnie to nieziemsko, bo to jest mlode pokolenie kreujace trendy
          • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:23
            Hybrydy to jeden temat, ale drugi chyba jeszcze gorszy to znikające w niewyjaśnionych okolicznościach kolejne zwierzaki celebrytów.
            • fornita111 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 11:25
              A to tak- jakas plaga sad
            • 1matka-polka Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 12:38
              "znikające w niewyjaśnionych okolicznościach kolejne zwierzaki celebrytów."

Wypozyczaja z hodowli, polansuja sie i zwracaja...
      • nuclearwinter Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 14:01
        Tego nie wiedziałam. Nic nie miałam do laski, uważam ją za całkiem niebrzydką a na pewno atrakcyjną, ale już jej w takim razie nie lubię. I nie dlatego, że jestem starą, zazdrosną pizdą (by Lolo) uncertain
    • borsuczyca.klusek Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 12:13
      Proponuję skorzystać z opcji:
      • latarnia_umarlych Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 13:03
        A ja proponuję nie udawać, że deszcz pada, tylko reagować na obleśne teksty i piętnować chamstwo.
        Proponuję nie tolerować takich tekstów w imię dziwacznie pojmowanej tolerancji i nie wchodzić w tyłki oblechom.
        • fornita111 Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 16:13
          Latarnia, podpisuje sie pod wszystkimi twoimi wypowiedziami w tym watku.
    • nuclearwinter Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 13:55
      O, dobrze że zrobiłaś skrina. Zawsze mam wątpliwości, czy takie wypowiedzi powinny być wycinane, czy jednak wisieć, żeby wszyscy sobie mogli przeczytać i żeby potem nie było, że przecież co oni niby takiego złego robią. Niezły oblech.
    • primula.alpicola Re: Julia Wieniawa 10.04.22, 14:07
      Krwawy.lolo, twoja wypowiedz jest obrzydliwa. Piłeś, nie pisz. Robisz się podobny do lalkaika, niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka