dyzurny_troll_forum 17.05.22, 12:05 A tak tylko chciałem się pochwalić, że byłem, widziałem, zdobyłem... najdłuższy wiszący most świata ;P Robi wrażenie... Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny_troll_forum Re: SkyBridge721 17.05.22, 12:31 kropkacom napisała: > A jak powrót? W jakim sensie powrót? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: SkyBridge721 17.05.22, 13:26 kropkacom napisała: > Most jest w jedna stronę. Jest powrotna trasa przez góry wytyczona - jakieś ~100 metrów przewyższenia i ze 2 km długości. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: SkyBridge721 17.05.22, 12:31 borsuczyca.klusek napisała: > Wow 😨 > Bałeś się choć trochę? Znaczy tak. Zasadniczo mam lęk przestrzeni i wszystkie takie wysokościowe zabawy są dla mnie wyzwaniem. Ale w tym przypadku jest bardzo spoko. Serio serio. Bardziej wjazd krzesłem na wzgórze mnie zrobił niż most. Ale byli ludzie sini ze strachu, trzymający się kurczowo poręczy, ale to jednostki. Gdyby zrobili przejście ze szkła to wtedy może może pełne spodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: SkyBridge721 17.05.22, 13:27 borsuczyca.klusek napisała: > Z żoną byłeś? 😉 A z kim!? Z kochankiem??? Odpowiedz Link Zgłoś