Dodaj do ulubionych

chodzenie bez stanika

• shmu Re: chodzenie bez stanika 21.05.22, 14:44
      Nie chodzę bez nigdy. Nie duszę się i ani mi przeszkadza jak go mam. Czasem wystaje, ale nie przejmuję sie tym za bardzo (do pracy, czy do eleganckiej kreacji uważam, żeby nie wystawał).
      Przy moich małych piersiach stanik pomaga zachować lepsze proporcje, więc i w moim wypadku wielkość
      ma znaczenie.
    • klementyna156 Re: chodzenie bez stanika 21.05.22, 14:59
      Tak
      Ale nie do roboty. Do lasu, na łąkę, po osiedlu z psami - tak. I po domu.
      Do "ludzi', czyli do sklepu i do pracy jednak nie. Nie chcę "siać zgorszenia". A, no i kupiłam kilka miękkich staników z serii sloggi, bardzo komfortowe są, noszę w gorące dni, bo są prawie niewyczuwalne.
    • nena20 Re: chodzenie bez stanika 21.05.22, 15:23
      Często w domu często chodzę bez. Do ludzi nigdy w życiu. Mam za małe i po długotrwałym kp są brzydkie.
    • nutella_fan Re: chodzenie bez stanika 21.05.22, 15:56
      Chodzę, ale tylko po domu. Też mi jest wygodniej bez.
    • bene_gesserit Re: chodzenie bez stanika 21.05.22, 18:31
      Rozwiązaniem jest wygodny stanik.

Przy dużym biuście porzucenie stanika w upały to nie jest dobre rozwiązanie, po prostu.
    • alba27 Re: chodzenie bez stanika 21.05.22, 20:38
      Ja bez stanika przechodziłam całą zimę, pracuję zdalnie a poza tym pod bluzą czy swetrem nie widać. Teraz próbuje się przyzwyczaić na nowo i ciężko mi to idzie, ale letnie kiecki lepiej mi leżą w staniku.
    • escott Re: chodzenie bez stanika 21.05.22, 20:54
      Mam spory biust - kiedyś myślałam, że bez to koniecznie niewygodnie, ale pokochałam to. Do sportu - oczywiście, obowiązkowo. Ale teraz się przyzwyczaiłam i uwielbiam chodzić bez. Ktoś się czasem gapi, widać, o zgrozo, gdzie mam sutki i kompletnie jest mi to obojętne - mężczyznom też widać sutki. A czasem i piersi z niezłą miseczką.
    • joyce_byers Re: chodzenie bez stanika 21.05.22, 23:32
      Gdzie te 30 stopni? Na południu Polski pewnie 🙂 U mnie na północy Pl ledwo 15. W czwartek fakt było ciut więcej czyli 23 w pełnym słońcu.
      Nie zapowiada się więcej i mam na myśli temp odczuwalną. Bo 23 w słońcu na pn Polski to zupełnie inne 23 na południu.
      W tym tygodniu tez nie zapowiada się żadna większa zmiana. Jeszcze nie schowałam po zimie bezrękawnika z kapturem, który noszę późną jesienią lub nawet ciepłą zimą. I po godzinie 20ej zdarza mi się go teraz także ubierać - właśnie wróciłam ze spaceru.
    • blaszany_dzwoneczek Re: chodzenie bez stanika 24.05.22, 13:32
      Ja chodzę bez prawie zawsze. Mam w nosie czy będę budzić grozę, czy nie. Ale też ja mam bardzo małe piersi, a po karmieniach to już prawie nic nie zostało. I prawdę rzekłszy nie ma dla mnie odpowiednich staników. Więc mam w nosie. Jak już muszę, bo prześwituje czy coś, to mam takie jakby topy. Ale normalnie nie zakładam, bo i po co.
    • rinoa_woman Re: chodzenie bez stanika 24.05.22, 13:49
      Bywa, że chodzę bez, ale mój biust nie jest przesadnie duży więc jest mi łatwiej, gdybym miała duże piersi to raczej nie odważyłabym się na brak stanika, głównie ze względu na wygodę. Zawsze jest jednak opcja pośrednia, miękki, bezszwowy, bezfiszbinowy stanik, który utrzyma biust, ale jest wygodny.
    • hanusinamama Re: chodzenie bez stanika 26.05.22, 09:15
      Jak stanik dusi to źle dobrany.
      • mid.week Re: chodzenie bez stanika 26.05.22, 09:25
        to jest to dusidło od kury!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka