ladymercury 03.06.22, 15:20 Odebrałam moje cudne kolory że w kolorze baby blue i jadę je zasądzić tudzież pokawkowacns moim RODOS. Jupi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzikmichelin4245 Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 15:26 Chyba musisz napisać jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 16:21 Ja chyba zdekodowałam rozszyfrowałam. I to samo robię piątkowo. Tylko bez nowych kwiatów na razie bo Dzień Matki był niedawno i zasypana jestem kwiatowo. Leżaki nowe będą też w pon. Lubię swoje " Rodos" mega. Cieszę się też jak głupia bo mam dowody, że moje maleńkie sójeczki aż cztery z tarasowego gniazda ŻYJĄ🙂🙃😊 I mają się dobrze choć nadal nieporadne i rodzice je karmią na drzewie. Psy mi do nich podskakiwały i dlatego zobaczyłam wszystkie na 1 gałęzi nisko. I przez koty i przez psy boję się o nie bardzo. Śliczne są. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 16:23 Myślałam że już dawno po opuszczeniu gniazda gdzieś daleko znikły i już ich nie zobaczę i nigdy nie dowiem się, czy przeżyły. Ale z niewiadomego powodu trzymają się w obrębie mojego ogródka tylko miejsca zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 15:28 Super! U mnie córka poradziła kwiaty w różnych odcieniach różu i fuksji i też milej się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 15:39 Jakbyś dała zdjęcie to byśmy się domyśliły o co chodzi 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 15:41 Guupi słownik KOKORYCZE, mianownik : kokorycz😄 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 15:42 Piszę w empeku, a kierowca chyba myśli, że jest Hanem Solo w Sokole Millennium 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 16:46 Uważaj na nie, te niebieskie błyskawicznie reagują na przesuszenie. Dobra wiadomość jest taka, że zmartwychwstają, czasem nawet po roku😎 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 20:34 Super, dzięki za info. Posadziłam je pod drzewem, będę sciolkowac. Ale przy tej suszy faktycznie trzeba uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 17:33 Gratulacje, cokolwiek to znaczy 😅. Ja siedzę przy kawce, starego wygoniłam na weekend z domu, zaprosiłam na jutro koleżanki, chciałam się wziàć za sprzatanie, ale mi się nie chce. Ech, fajnie jest 😌 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 19:24 majenkir napisała: > Ja siedzę przy kawce, jaką masz patriotyczną ceramikę! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 20:47 Po mamie 😔. Jak porzàdkowałam po jej śmierci, to parę rzeczy zostawiłam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Wątek na piątek 😄 04.06.22, 03:03 Szkoda, ze tak daleko mieszkasz, bo bym sie wprosila na kawke Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 18:00 Świetnie, ze w ulubionych kolorach! Moje Rodos - zostały jeszcze te, zaczyna kwitnąć cały szpaler, ale nierówno. W innych kątach ogrodu już przekwitłych. 1drv.ms/v/s!AhtYlFNlwiyyjKgiSfknMO4vG-WdpQ Odpowiedz Link Zgłoś
ladymercury Re: Wątek na piątek 😄 03.06.22, 20:40 Panie moderatorki, może by połączyć wątki, bo pierdy na piątek są chyba o tym samym😉 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 To zdecydowanie lepszy watek 04.06.22, 00:06 Ciekawe co kobety sadza? www.youtube.com/watch?vg8Eq38_8OU Odpowiedz Link Zgłoś