kotejka 26.06.22, 21:46 Szukam czegoś fajnego dla dużej ekipy Pokażcie swoje inspiracje, co macie, co wam się podoba - na długie biesiady i do jedzenia i do siedzenia Potrzebuje pilnie mebli na taras Budżet do 4 tys max Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Meble na taras 26.06.22, 21:52 W tym budżecie, a w miarę porządne, to tylko ikea np. www.ikea.com/pl/pl/p/sjaelland-stol-6-krzesel-z-podlok-na-zew-jasnobrazowy-kuddarna-bezowy-s09291561/ www.ikea.com/pl/pl/p/aepplaroe-stol-8-foteli-brazowa-bejca-froesoen-duvholmen-bezowy-s29289784/ www.ikea.com/pl/pl/p/aepplaroe-stol-8-foteli-brazowa-bejca-froesoen-duvholmen-ciemny-bezowo-zielony-s79414083/ Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Meble na taras 26.06.22, 21:56 Kolejka, chyba dla dużej ekipy to niemożliwe w tej kwocie. My mamy 18 lat meble Jysk, antracytowe, z 10 lat temu przestaliśmy chować na zimę, więc i mróz i śnieg ( no może mniej, bo taras zadaszony) i nic się nie dzieje i bardzo je lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Meble na taras 26.06.22, 21:56 mamy cos takiego, stolik jest troche wyzszy niz typowe lawy ale na tym nam zalezalo Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Meble na taras 26.06.22, 22:40 ten ze zdjecia stad www.meblobranie.pl/komplet-mebli-modulowych-z-wysokim-stolem-i-fotelem-nilamito-viii-plus-light-grey.html my kupilismy w lokalnym 'obi\, bardzo podobny (inne poduchy, dodatkowa pufa) Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Meble na taras 30.06.22, 21:49 dzięki za propozycje ostatecznie wybralam jysk.pl/ogrod/zestawy-z-sofa/zestaw-wypocz-ullehuse-9-miejsc-natur?search_category=auto_suggestion&query=ullehuse Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Meble na taras 30.06.22, 21:56 Bardzo fajnie wygląda i jest praktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Meble na taras 30.06.22, 22:13 bominka napisała: > Bardzo fajnie wygląda i jest praktyczny. mam nadzieję, czekam na dostawe Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Meble na taras 30.06.22, 21:56 kotejka napisała: > dzięki za propozycje > ostatecznie wybralam > jysk.pl/ogrod/zestawy-z-sofa/zestaw-wypocz-ullehuse-9-miejsc-natur?search_category=auto_suggestion&query=ullehuse Materiałowe poduszki na taras? Przecież będą łapać wilgoć. Da się je prać? Odpowiedz Link Zgłoś
mister-monster Re: Meble na taras 30.06.22, 22:04 kotejka napisała: > a jakie maja byc poduszki? gumowe? Najlepiej bez materiałowych poduszek i siedzisk. Przecież trzeba by je chować na noc do domu, bo inaczej zapleśnieją po pewnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Meble na taras 30.06.22, 22:06 tobie plesnieja? mnie nic nie plesnieje Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Meble na taras 30.06.22, 22:11 co ma zaplesniec? meble stoja, z reguly, na zadaszonym tarasie, wypelnienie poduch nie jest organiczne, nawet jak troche wilgoci 'zlapie' to szybko wyschnie mieszkam w klimacie, gdzie niemal przez 10 miesiecy jest 'wilgotno' i nic nie plesnieje Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Meble na taras 30.06.22, 22:04 czyli podobny do naszego 😊 ten wyzszy stolik jest wygodniejszy niz niska lawa Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Meble na taras 30.06.22, 22:08 mysiulek08 napisała: > czyli podobny do naszego 😊 ten wyzszy stolik jest wygodniejszy niz niska lawa > tak pomyslalam, ze mozna sie bedzie wylozyc a jednoczesnie zjesc jak czlowiek i w makao pograc przy tym wyzszym stole nie mam przekonania do technoratanu wole naturalne materialy, ale walory uzytkowe wygraly ostatni drewniany stol z krzeslami zjadl mi pies Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Meble na taras 30.06.22, 22:14 dobrze zrobiony plastikowy 'ratan' jest ok, a jaka wygoda 😁 tez bym wolala wikline, naturalny ratan itp, ale przy naszej wilgoci to byloby nieustanne dbanie o drewno Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Meble na taras 30.06.22, 22:20 ten wyglada solidnie i dosc mily jest cieply taki, chropowaty niee czuc guma ja tez nie mam czasu na impregnowanie i szczegolne dbanie stad ten wybor Odpowiedz Link Zgłoś