krwawy.lolo 26.08.22, 18:30 Czy mam rację mniemając, że to młode dziewczę, które zarobiło kupę kasy w internatach, waląc w xuja barankowatych folołersów na instagramie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Mafassion 26.08.22, 18:33 No dobrze, Maffashion. Niejaka Julia Kuczyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mafassion 26.08.22, 18:48 To kim jest, a właściwie czym (nie odbierając dziewczynie człowieczeństwa) album spreparowanych fotografii aspirujących do sterowania popytem na przedmioty? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mafassion 26.08.22, 18:56 pl.wikipedia.org/wiki/Julia_Kuczy%C5%84ska Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mafassion 26.08.22, 19:18 Pambuk, a gdzie Twoim zdaniem znalazłem jej imię i nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mafassion 26.08.22, 19:22 Z pewnością nie na wiki, bo wtedy nie uważałbyś jej za młodą naciągaczkę z instagrama. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mafassion 26.08.22, 19:27 Ależ ja tylko wklepałem hasło i z prawej strony ukazała mi się jej podobizna z wiki, z nazwiskiem i imieniem. Oczywiście, że nie otworzyłem linki. Bogiem a prawdą kompletnie nie obchodzi mnie, kim ona jest naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uuu Re: Mafassion 26.08.22, 18:46 A możesz napisać w języku bardziej zbliżonym do polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Mafassion 26.08.22, 18:59 krwawy.lolo napisał: > Czy mam rację mniemając, że to młode dziewczę, które zarobiło kupę kasy w inter > natach, waląc w xuja barankowatych folołersów na instagramie? Jeśli 35 latka to dla ciebie młode dziewcze to chyba masz 70 . W takim wypadku ten socjolekt młodych pasuje tu niczym pięść do nosa ,dziadzia . Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mafassion 26.08.22, 19:21 Socjolekt - człowiek uczy się przez całe życie. Uważasz, że powinno się używać socjolektu odpowiadającego wiekowi? Czyli powinienem pisać scs-em? Odpowiedz Link Zgłoś