Dodaj do ulubionych

Magiczne 40 urodziny

• aqua48 Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 17:12
      Nie pamiętam już kiedy miałam 40 urodziny...w każdym razie na pewno nie obchodziłam ich jakoś wyjątkowo, szczególnie, ani magicznie smile a od męża dostałam zapewne to na co złożyłam wcześniej zapotrzebowanie.
    • ewcia.1980 Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 19:52
      Dostałam bon na biżuterię.
      Niestety wypasioną, złotą bransoletkę, którą za to kupiłam zgubiłam niecały rok później.
      😪😪😪
    • szmytka1 Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 19:54
      Nic nie pamiętam, xhyba byliśmy akurat skłóceni
    • shellyanna Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 20:14
      Imprezę mi zorganizował. Określaną przez uczestników jako epicką. Fajnie było.
      Ale najlepsze były 39 urodziny. Zabrał mnie do Rzymu. Hotel na przeciwko Fontanny di Trevi. Mogłam sobie na nią patrzeć z okna, wywalona na poduszce smile
      Wróciłam 3,5 kg cięższa, bo akurat uczyłam się robić idealnej carbonary i w każdym miejscu zamawiałam w celach porównawczych. Najpiękniejsze 4 dni w życiu.

• shellyanna Re: Magiczne 40 urodziny 09.10.22, 20:14
        Może jeszcze kiedyś znowu będzie fajnie.
      • chlodne_dlonie Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 18:21
        ..3,5 kg w 4 dni - fiu fiu..!! Jak się to robi?? Serio pytam, bo mnie kiedyś złamanie unieruchomiło na 3 miesiące i pomimo, że się nie ograniczałam, zaledwie kilogram na plusie miałam na koniec wink
        • shellyanna Re: Magiczne 40 urodziny 11.10.22, 21:41
          Gratuluje. U mnie wahnięcia wagi bywaly spore. Gluten u mnie = puchnięcie.
          Zreszta oblicz sobie ile kcal więcej trzeba żeby przytyć 1 kg i ile kcal ma porcja carbonary smile
    • thea19 Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 08:21
      ja imprezę zorganizowałam sama. Prezent też niejako wymusiłam bo w końcu zapłacił.
    • wapaha Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 08:49
      Nuda w sumie
      Pobiegłam maraton, potem poszłam z przyjaciółka na dobre żarcie
      Mąż zajmował się dziećmi i zrobił obiad 🤪
    • ga-ti Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 10:37
      Zapowiedziałam żadnych niespodzianek, żadnych imprez, kompletnie nie miałam do tego głowy. Akurat mieliśmy zawirowania rodzinno-edukacyjno-przyszłościowe i ostatnie na co miałam chęć to impreza. W gronie najbliższych zjedliśmy tort.
      Mąż miał grilla (i tort) z rodziną i przyjaciółmi. Organizowaliśmy wspólnie.
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 17:19
      Oj tam, zaraz jej zorganizował prezent urodzinowy. Mieli ochotę gdzieś się wybrać i pobzykac to polececieli. A, że akurat trafiły się urodziny to podciągnęli pod prezent.
    • mia_mia Re: Magiczne 40 urodziny 10.10.22, 17:34
      Pojechaliśmy do Barcelony, ale i tak mieliśmy jechać, więc to nie był całkiem urodzinowy wyjazd, ale dostałam fajny rower, ja rok wcześniej kupiłam mu jakiś profesjonalny ponton na 40, ale wyjazdu nie organizowałam chyba (choć tego nie jestem pewna).
    • kornelia_sowa1 Re: Magiczne 40 urodziny 13.10.22, 04:49
      Pamiętam, bo było to zaraz na początku pandemia (ścisły rygor, kwarantanny dla ludzi którzy widzieli chorych przez okno, itp wink).

Zorganizował piękny torcik (zjedliśmy We czworke) od dziewczyny, która zawsze nam piecze . Był śliczny i smaczny.

Prezent najlepszy w zyciu

A planowana impreza się nie odbyła. Miała być huczna
    • ruscello Re: Magiczne 40 urodziny 13.10.22, 18:43
      Wolę nie myśleć, co będzie z moją 40-tką. Na razie 30-tkę miałam zepsutą przez covida, po ograniczeniu knajp planowaliśmy małą imprezę w domu, ale połowa zaproszonych zachorowała 🙈

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka