Dodaj do ulubionych

Glaski potrzebne

• fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 20:46
      Z podziekowaniami za glaski wink
      • boogiecat Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:09
        A napiszesz skad je wzielas i w jakiej sytuacji wogole obydwa byly?
        • fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:21
          Ja mam w sumie 4 psy, boogie wink O trzech zakladalam watki tutaj. O Suni byl "kciuki dla suki"- normalnie ze schroniska wzieta, na poczatku pandemii. Dzieki wspanialej wolontariuszce, niepelnoletniej jeszcze zdaje sie dziewczynie, ktora bardzo pomogla w adopcji. Potem nam sie przyblakal na podworko ten laciaty, o nim byl watek "Gdy byl maly to znalazlam go w ogrodku". A jeszcze lata temu, jak na Podhalu bylismy, to oswoilismy slepego psa, ktory sie po polach blakal (to Serdel). I o nim tez zakladalam watek, bo stary nie chcial drugiego psa absolutnie. Wtedy mi jola kotka radzila, zeby seksem chlopa przekupic... dawne dzieje wink Ogolnie bardzo wesola gromadka i zadziwiajaco malo problemowa.
          • fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:27
            Tu jest komplet. (Jutro ten najwiekszy bedzie diagnozowany)
            • pade Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:34
              Boski kompletbig_grin
              Powodzenia!
              • fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:36
                😘 dzieki bardzo-bardzo-bardzo
            • boogiecat Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:57
              Fajna banda😺 u mnie w parku chodzi facet z takim roznorodnym ugrupowaniem na bardzo dlugich, jakby tasmowych smyczach - przemieszczanie sie tego ugrupowania jest bardzo komiczne, wszystkie sa nieslychanie zadowolone mimo totalnego chaosu tych spacerow😎

Ja te dwa watki chyba czytalam, odswieze sobie. A do serdla jak sie stary przekonal?
              • fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:09
                Po prostu wlazl mu do lozka i sie na nogach polozyl. Wystarczylo smile Serdel to gonczy polski, niesamowicie uparty, waleczny, nieufny wobec obcych- a dla swoich jak pluszaczek. Tak obiektywnie to najmadrzejszy z naszych psow. On sobie swietnie radzil jako bezdomniak, pomimo slepoty.
            • interstate95 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:09
              Dzięki za ich historie, zawsze jestem maglarsko ciekawa jak to u innych wygląda z pojawieniem się przygarniętych.
              Szacun za ogarnianie czwórki na spacerze : D
              Właśnie ostro się łamię ( w zasadzie już jestem złamana) nad wzięciem psa nr 3.
              Nigdy nie miałam niedużych, ale potencjalny trzeci właśnie odstawił mi historią w głowę kuku na muniu i bierzemy, chociaż nigdy nie miałam na stałe więcej niż dwóch.
              Ale co. Po zdjęciu widzę - można? Można.
              : D

Przy okazji.
              Po miesiącach diagnozowania na wszystkie sposoby i macania skąd ta cholerna niedokrwistość u jednego z moich, wczoraj wyszło, że hemobartoneloza. Pierwszy raz słyszę, jak bogackiego.
              Jeżeli udałoby się przeleczyć, może przestałyby codziennie w domu odchodzić dramy " a dlaczego on codziennie dostaje dwie wątróbki i plaster buraka, a my nie?!" I z suplementów zejdę, czysty zyskwink
              Niech jutrzejsza diagnoza największego lekką będzie.
              Powodzenia!

• fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:12
                Mozna wink Majenkir tez 4 ma zdaje sie, ematka duzo potrafi. Mam nadzieje, ze fotki wrzucisz na forum...
                • interstate95 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:35
                  Gdy chłopina do nas trafi - chwilowo jest zabezpieczony awaryjnie u kobiety w hotelu która mnie nim złamała, dom potrzebny na już - i wszyscy złapiemy pierwszy oddech, wrzucę ci na pocztę.

Oby nie zdeptać.
                  Duże się przesuną, koty odskoczą, a taki mały, różnie być może ; )
                  Właśnie się zastanawiam, czy to jest ten moment kiedy się puszczam poręczy.
                  Zawsze było, że po dłoni na zwierzę. 2 psy w domu, 2 koty.
                  Właśnie sobie usiłuję sobie wyewoluować trzecią rękę, chociaż na razie o spacerach z trzecim poza ogrodem nie będzie mowy.
                  Zobaczymy, zresztą, jak to się wiło będzie.
                  W życiu nie miałam pizdryka : ))

• fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:44
                    Pizdryki sa spoko wink Bedzie dobrze!
            • ykke Re: Glaski potrzebne 19.10.22, 15:42
              fornita111 napisała:

> Tu jest komplet. (Jutro ten najwiekszy bedzie diagnozowany)

Ha, ha- no faktycznie imie Wega już nie pasuje do tej figury😄😄 . Słodkości
              • fornita111 Re: Glaski potrzebne 19.10.22, 15:51
                Oj no, aparat przeciez pogrubia wink
    • eliszka25 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:34
      Trzymaj się, przytulam!
    • raphidophora_tetrasperma Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:44
      Głaszczę wielokrotnie. Biedna Ty, biedne futra 💔
    • livia.kalina Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:59
      Trzymajcie się!
    • buldog2 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 23:59
      Nie wiem, co mógłbym napisać, żebyś poczuła się lepiej.
      Spróbuję pomyśleć, może do czegoś dojdę.
    • fornita111 Re: Glaski potrzebne 19.10.22, 14:44
      Przynajmniej z tym wszystko ok smile (gruczoly mial wyciskane, fujka, ale drobiazg zupelny). Sciskaaaam was, zwierzoluby ;*
      • pade Re: Glaski potrzebne 19.10.22, 15:05
        Super wieścismile
      • nuclearwinter Re: Glaski potrzebne 19.10.22, 15:34
        Ekstra ❤️

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka