boogiecat Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:09 A napiszesz skad je wzielas i w jakiej sytuacji wogole obydwa byly? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:21 Ja mam w sumie 4 psy, boogie O trzech zakladalam watki tutaj. O Suni byl "kciuki dla suki"- normalnie ze schroniska wzieta, na poczatku pandemii. Dzieki wspanialej wolontariuszce, niepelnoletniej jeszcze zdaje sie dziewczynie, ktora bardzo pomogla w adopcji. Potem nam sie przyblakal na podworko ten laciaty, o nim byl watek "Gdy byl maly to znalazlam go w ogrodku". A jeszcze lata temu, jak na Podhalu bylismy, to oswoilismy slepego psa, ktory sie po polach blakal (to Serdel). I o nim tez zakladalam watek, bo stary nie chcial drugiego psa absolutnie. Wtedy mi jola kotka radzila, zeby seksem chlopa przekupic... dawne dzieje Ogolnie bardzo wesola gromadka i zadziwiajaco malo problemowa. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:27 Tu jest komplet. (Jutro ten najwiekszy bedzie diagnozowany) Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 21:57 Fajna banda😺 u mnie w parku chodzi facet z takim roznorodnym ugrupowaniem na bardzo dlugich, jakby tasmowych smyczach - przemieszczanie sie tego ugrupowania jest bardzo komiczne, wszystkie sa nieslychanie zadowolone mimo totalnego chaosu tych spacerow😎 Ja te dwa watki chyba czytalam, odswieze sobie. A do serdla jak sie stary przekonal? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:09 Po prostu wlazl mu do lozka i sie na nogach polozyl. Wystarczylo Serdel to gonczy polski, niesamowicie uparty, waleczny, nieufny wobec obcych- a dla swoich jak pluszaczek. Tak obiektywnie to najmadrzejszy z naszych psow. On sobie swietnie radzil jako bezdomniak, pomimo slepoty. Odpowiedz Link Zgłoś
interstate95 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:09 Dzięki za ich historie, zawsze jestem maglarsko ciekawa jak to u innych wygląda z pojawieniem się przygarniętych. Szacun za ogarnianie czwórki na spacerze : D Właśnie ostro się łamię ( w zasadzie już jestem złamana) nad wzięciem psa nr 3. Nigdy nie miałam niedużych, ale potencjalny trzeci właśnie odstawił mi historią w głowę kuku na muniu i bierzemy, chociaż nigdy nie miałam na stałe więcej niż dwóch. Ale co. Po zdjęciu widzę - można? Można. : D Przy okazji. Po miesiącach diagnozowania na wszystkie sposoby i macania skąd ta cholerna niedokrwistość u jednego z moich, wczoraj wyszło, że hemobartoneloza. Pierwszy raz słyszę, jak bogackiego. Jeżeli udałoby się przeleczyć, może przestałyby codziennie w domu odchodzić dramy " a dlaczego on codziennie dostaje dwie wątróbki i plaster buraka, a my nie?!" I z suplementów zejdę, czysty zysk Niech jutrzejsza diagnoza największego lekką będzie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:12 Mozna Majenkir tez 4 ma zdaje sie, ematka duzo potrafi. Mam nadzieje, ze fotki wrzucisz na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
interstate95 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:35 Gdy chłopina do nas trafi - chwilowo jest zabezpieczony awaryjnie u kobiety w hotelu która mnie nim złamała, dom potrzebny na już - i wszyscy złapiemy pierwszy oddech, wrzucę ci na pocztę. Oby nie zdeptać. Duże się przesuną, koty odskoczą, a taki mały, różnie być może ; ) Właśnie się zastanawiam, czy to jest ten moment kiedy się puszczam poręczy. Zawsze było, że po dłoni na zwierzę. 2 psy w domu, 2 koty. Właśnie sobie usiłuję sobie wyewoluować trzecią rękę, chociaż na razie o spacerach z trzecim poza ogrodem nie będzie mowy. Zobaczymy, zresztą, jak to się wiło będzie. W życiu nie miałam pizdryka : )) Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:44 Pizdryki sa spoko Bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Glaski potrzebne 19.10.22, 15:42 fornita111 napisała: > Tu jest komplet. (Jutro ten najwiekszy bedzie diagnozowany) Ha, ha- no faktycznie imie Wega już nie pasuje do tej figury😄😄 . Słodkości Odpowiedz Link Zgłoś
raphidophora_tetrasperma Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 22:44 Głaszczę wielokrotnie. Biedna Ty, biedne futra 💔 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Glaski potrzebne 18.10.22, 23:59 Nie wiem, co mógłbym napisać, żebyś poczuła się lepiej. Spróbuję pomyśleć, może do czegoś dojdę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Glaski potrzebne 19.10.22, 14:44 Przynajmniej z tym wszystko ok (gruczoly mial wyciskane, fujka, ale drobiazg zupelny). Sciskaaaam was, zwierzoluby ;* Odpowiedz Link Zgłoś