szarmszejk123 10.11.22, 17:54 Oglądam sobie właśnie dekoracje okienne na Etsy i znalazłam takie coś 🤣 Wieszacie jakieś ozdóbki w oknach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Dekoracje okienne:p 10.11.22, 17:58 Miałam 2 witraże od przyjaciółki (anioły), niestety jeden mi się rozbił, został jeden. Poza tym czasem mam lapacze snów. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Dekoracje okienne:p 10.11.22, 18:17 Kurde, po co ja tam wchodziłam :p Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Dekoracje okienne:p 11.11.22, 09:33 Takie kiczowate, ze az strach. Ale zaba fascynująca 😵 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Dekoracje okienne:p 10.11.22, 18:45 Mam przy roletach różne pizdryki- drewniane, plecione makramy, ozdobne drewniane spinacze, przed świętami na oknach lądują żelowe choinki, bałwanki itp Na okolicznosć nowego domu i nowych okien nabyłam takie witrażyki. Drugi pierrot spadł podczas robienia zdjęcia -mój mąz chyba rzucił urok bo mu się nie podobają...Bede musiała skleić ( nabierze wartości ) Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dekoracje okienne:p 11.11.22, 17:15 Jezuu nie. Lubię puste czyste okna. Nawet za dużo kwiatów już mi psuje przestrzeń Jestem też xujowa pani w szkole - nie lubię, nie robię i nie zdobię klasy ani okien okolicznosciowym badziewiem Wywieszam jedynie prace dzieci i infografiki z aktualnie przerabianym materiałem Jak wchodzę do pomieszczeń z papierowymi jeżami, styropianowym śniegiem i kwiatami z bibuły to mnie dusi o tu [teatralnie łapie się za obie piersi rozpostarta dłonią] Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Dekoracje okienne:p 11.11.22, 17:34 obejmiesz obie jedną rozpostartą dłonią? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Dekoracje okienne:p 12.11.22, 01:38 Lubię mieć lampy na parapetach. W pokoju córki parapet służy za czytelnie (mamy parapety o szerokości ponad 70 cm) a syn tam lubi budować z klocków. I tam dzieci w pokojach mają nakladzione rzeczy. W salonie w którym okna wychodzą na południe wiszą kryształki, które robią tęczę na ścianach. I to chyba tyle. Nie mamy firanek. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Dekoracje okienne:p 12.11.22, 01:45 Oj nie, żadnych witrażykow, koralików itp. w oknach tylko firany Odpowiedz Link Zgłoś