gaskama Re: Polska : Francja 04.12.22, 17:59 Mnie Polacy pozytywnie zaskoczyli. Wiem, że przegrali. Ale w końcu z mistrzami świata. I grali. Naprawdę grali. Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:04 gaskama napisała: > Mnie Polacy pozytywnie zaskoczyli. Wiem, że przegrali. Ale w końcu z mistrzami > świata. I grali. Naprawdę grali. Tak, nie było wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:06 Było spoko, zrobili, co mogli i walczyli, próbowali. Nie było wstydu, a trudno, żeby Polska wyeliminowała mistrzów świata Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:08 a dajcie spokój, zawsze ta sama gadka. Mecz o honor, nie było wstydu. pfff i tak od 40 lat Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:11 O honor zawsze był już w fazie grupowej a nie przegrali do 7 Ktoś oczekiwał, że będą grać lepiej niż umieją i to nagle akurat przeciw mistrzom świata? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:17 no nie ale mimo wszystko w ligowych klubach jakoś grają, zarabiają grubą kasę i ciągle to samo. Nie dziwie, że nudna siatka, czy ręczna mają wiernych kibiców, tej naszej kopaniny nie da się oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:21 W ligowych klubach nie są głównymi rozgrywającymi, a tu musieli sami dawać sobie radę bez lepszych kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka100 Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:23 Ale w tych ligowych drużynach jednak większa różnorodność jest, tu grali kim mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:11 Dupę w troki to trzeba było wziąć od początku turnieju. Teraz to musztarda po obiedzie. Fakt, że wbrew wcześniejszym meczom grali dużo lepiej, Ale z czym my mamy startować... Glik, z całą do niego sympatią, to dziadek z brzuszkiem, Krycha grał ciągle do tyłu...Lewy się wściekał na nich. Naganiali się bezproduktywnie. Szkoda kilku akcji, ale są gorsi od innych drużyn inie ma co ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:16 "Lewy się wściekał na nich." A sam nie istniał na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:09 Tak, nie ma wstydu. Naprawdę. Były błędy, poważne błędy, ale nie ma wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:14 To niech w tej odnodze wpisują się forumki, które w dowolnej dziedzinie zakwalifikowały się do 16-stki najlepszych na świecie, a następnie nie zostały zmiażdżone z kretesem. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:05 No tak , i jest jak być miało🥺 Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:07 No nie. Było ok. Nie ma wstydu przed Ryśkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:14 Polacy nie przynieśli wstydu. Francuzi to główny kandydat do tytulu MS Lewandowskiego dzielą lata świetlne do Mbappe czy Messiego. Pan Czesław może nie uratował Polski, ale swoją posadę – tak Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:23 wiadomo było, że zagrają lepiej niż z argentyną, bo tam oprócz gry miała znaczenie kalkulacja. teraz nic do stracenia, więc mogli się odsłonić. poziom straszny, ale dali radę. brawo dla keszu, nie wiem, czemu tak późno wszedł grosik z milikiem, rozkręcili się jak za dawnych lat. jeśli emeryci i nie mają kondycji, to wchodzą od razu i schodzą jak strzyka w mięśniach albo jak nie dają rady. czesio miał takie asy w rękawie i czekał do 90 minuty? paradne karny po karnym mnie rozwalił. gliku powinien strzelać a nie lewy, choc nie miało to już żadnego znaczenia. kamery uchwyciły marinę a anny nie? jestem rozczarowana albo ślepa. jutro czekam na deser, gra chorwacja, jak dla mnie na tych mistrzostwach pokazali najlepszy futbol, ale sporo meczy ominęłam, min. dziś widziałam francję po raz pierwszy (nie lubię tej druzyny) Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:24 Czy ktos mi kasuje w tym watku wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:25 przepraszam zapomnialam odswizyc strone Odpowiedz Link Zgłoś
ninanos Re: Polska : Francja 04.12.22, 18:57 Wstydu nie ma. Chłopaki grali naprawdę dobrze, trochę szcześcia zabrakło w dwóch akcjach, ale ogólnie mecz oglądało się ciekawie. Super robotę robił Zieliński, oglądam go w pilce klubowej, ale w kadrze grał tak pięknie pierwszy raz. Mati Cash tez rozegrał solidny mecz, udało mu się kilka pojedynków wygrac z mbappe, a to nie lada wyzwanie. Choć przegraliśmy to jednak nie mamy się czego wstydzić, zagraliśmy odważnie z mistrzem świata. Grosik na koniec wniósł nieco świeżości i w konsekwencji Lewy mógł strzelić gola na odchodne. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Polska : Francja 04.12.22, 19:37 Zdam wam tylko relacje z komentarzy w mediach francuskich, tak w dużym skrócie i grosso merdo : polska ekipa była zaskoczeniem, (szczególnie w 1 połowie) pokazali naprawdę solidny football, konstruowali, atakowali, strzelali, i byli naprawdę niebezpieczni i w sumie gdyby wpadła francuzom ta bramka broniona 3 razy, to nie wiadomo jak potoczyły by się losy meczu. Bref, francuzi byli dla nas bardzo mili 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Polska : Francja 04.12.22, 19:49 To fajnie. Niemieccy komentatorzy w tv też pozytywnie o dzisiejszej grze Polski, z poprawką na ogólne możliwości i przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: Polska : Francja 05.12.22, 14:59 Okazało się, że Macron dobrze przewidział wynik Przeciwdział Emmanuel wynik meczu Polska Francja jak i strzelców goli. sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1034116/prezydent-francji-juz-wie-wskazal-wynik-i-strzelcow-goli Odpowiedz Link Zgłoś