smoczy_plomien Re: Prezent dla 9 latki 08.12.22, 23:58 Z autopsji: - telefon - nakładka na telefon z pikachu :] - karty pokemon, figurki pokemon - gravitrax - zestaw małego magika - tu pudełko wygląda obleśnie, ale spędziłam 2 wieczory na analizie i wyszło mi, że mimo brzydkiej okładki ten sprawdzi się najlepiej. Ilość sztuczek jest w sam raz, filmiki instruktażowe są na yt, sztuczki wyglądają na ciekawe - Lego Harry Potter - w tym roku wyszły nowe z serii książek-zajęć Odpowiedz Link Zgłoś
lauramoss_26 Re: Prezent dla 9 latki 13.12.22, 14:44 A ma instaxa? One są mega popularne dla dziewczynek i dziewczyn, a 9 lat to już myślą spoko wiek na taki aparat. Kupowałam właśnie 10latce rok temu - siostrzenicy - i była i jest zachwycona, udekorowała sobie case na telefon i ścianę zdjęciami z koleżankami i zabiera zawsze na spotkania czy zawody taneczne jak jeździ. Są i aparaty, różne modele, i drukarki, a zdjęcia wyglądają cudnie, bo tak analogowo, jak sprzed kilkudziesięciu lat Odpowiedz Link Zgłoś