bulzemba 23.12.22, 13:49 Tej istocie peron zupełnie odjechał. Czemu od razu nie wprowadza zakazu korzystania ze służby zdrowia dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulzemba Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 13:53 Świat stoi praktycznie u progu rozmnażania bez narażania kobiet na utratę zdrowia a w naszym kraju taka G (która niestety ma zwolenników) szczęka by mordować kobiety które mają nieszczęście zajść w chore ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 13:58 Życzę tej s.uce wszystkiego najgorszego, może się spełni w tym magicznym świątecznym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 20:44 Ona i tak ma przeje..ne. Urodziła upośledzone dziecko, którego nie akceptuje. Gdyby akceptowała, to siedziałaby w domu i czytała mu książeczki nad kubkiem kakao. Ale tego nie robi, tylko ucieka ile się da od własnego ułomnego potomka, byle nie siedzieć w domu, nie widzieć, nie słyszeć, nie zajmować się - tłumacząc to sobie „misją”. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 14:09 Spokojnie. Jak PiS wygra kolejną kadencję bo nie zagłosujecie na opozycję bo nie ma ona programu to i do tego dojdą. Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 14:54 Kogo by jakiś tam program obchodzil. Phi. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 15:02 No to gratuluję wspierania Godek. Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 15:10 Gratuluję głosowania bez troski o programy partii. Taki nieważny szczegół a zabiera tylko czas. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 19:09 Pora się obudzić, że nie czas na wybrzydzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 19:38 Ani nie na układanie programów. W końcu wyborcy, np. Tanebo, i tak nie przywiązują do tego wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 19:42 Skoro wolisz ja ze świetnym programem dobierają ci się do brzucha to twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 21:40 Nie zamierzam cię zachęcać do czytania programów partii, skoro to dla ciebie nie jest interesujące. Jak wolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskamarylka Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 14:11 Może bym jej współczuła problemów z głową, gdyby nie, to że odpier$#@# tak potworne rzeczy... Niech się buja! Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 14:22 A link do konkretnego nowego pomysłu można prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 14:27 www.rp.pl/polityka/art37654631-projekt-godek-trafi-do-sejmu-zbiorka-podpisow-zakonczona Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 17:19 Fajnie. A jeśli ktoś uzna, że plakaty z rozczłonkowanymi płodami zachęcają do aborcji lub stanowią instrukcję jak jej dokonać, to będzie mógł złożyć doniesienie w tej sprawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 15:06 Ja nie rozumiem, nieraz dobrym ludziom, młodym, żyłka w mózgu pęka, a takie cholery zanieczyszczają powietrze swoim oddechem i czynią zło. I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 15:40 A po co ona w piekle? Oni konkurencji nie lubią. Z drugiej strony mało kto tak zniechęca ludzi do kk. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 17:07 Piekło też nie istnieje. Jak patrzę na takie indywidua jak Godek, to czasem aż mi żal, że nie istnieje, tym niemniej nie można liczyc na to, że ją diabli wezmą. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 15:47 No ale przecież, gdzies kobieta wychodzi, ktoś ją obsluguje w restauracji, jej dzieci gdzies chodza do szkół, ma sasiadów. Skoro jeszcze nikt jej nie dał w pysk, ludzie nie uciekaja ze szkól, nie bojkotuja restauraci ... czyli jest oki. Odpowiedz Link Zgłoś
escott Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 15:53 Tam jest ponad 100.000 podpisów z bezpieczną górką. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 16:59 Serce boli że taka armia polaczków nienawidzi kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 17:10 Chciałam założyć o niej wątek, ale tak mnie to ku..rwisko denerwuje, że szok. Taki ból ma, bo ma dzieciaka z zespołem Downa i wszystkim życzy jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Pani G ma nowe pomysły 23.12.22, 19:21 Ona się mści za swoje, chore dziecko na innych kobietach, ma misję dzięki której może uciec od myślenia o nim i poczuć się wyjątkowa. Nienawidzi kobiet, ale przy okazji siebie też. Odpowiedz Link Zgłoś