Dodaj do ulubionych

Muza Skiby

04.02.23, 09:36
weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,29407680,skiba-w-pewnym-wieku-facet-ceni-bardziej-swiety-spokoj-niz.html

Jak któraś ma w planie wyrwanie starego dziada, to niech czyta 100 razy i się uczy na pamięć.

- zrobić się na instagramową fotomodelkę, może być nawet lekko plus size, czyli cycki, makijaż szpachelką itd
- mówić przez dziubek
- podkreślać, że najważniejsze, żeby miś był szczęśliwy w co drugim zdaniu, w co czwartym jak mis jest wspaniały. Nazywać go co chwila „miłością życia”
- pokazywać dobre serduszko, pieski koniecznie !
- pokazywać niechęć do pieniędzy i luksusów
- demonstrować niechęć do mediów i onieśmielenie ich zainteresowaniem, nawet jak wcześniej o to zainteresowanie walczysz
- opowiadać, że poprzedni facet, który nie był starym gnomem i miś jest o niego wściekłe zazdrosny, był nikim przy misiu
Obserwuj wątek
    • geez_louise Re: Muza Skiby 04.02.23, 09:41
      Ogolnie turlała się ze śmiechu i musimy ten artykuł sobie zapisać, na złocie forumowym będziemy go czytać z podziałem na role. Riki będzie Skibą, Triss Muzą.
      • gaskama Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:16
        Triss muzą?????
        • borsuczyca.klusek Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:26
          Też nie rozumiem wyboru Triss na muzę. Dałabym ją raczej na dziennikarkę kiwającą głową z zadumą 🙄
        • triss_merigold6 Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:29
          NIE
          żadnego muzowania
          Moglabym być Klaunem Szydercą😁
    • martishia7 Re: Muza Skiby 04.02.23, 09:45
      Proszę dodać do zakładek, wrócimy do tego jak już nastąpi rozwód/rozstanie dekady.
      • milva24 Re: Muza Skiby 04.02.23, 09:48
        Też coś tak czujębig_grin
      • geez_louise Re: Muza Skiby 04.02.23, 09:48
        Screeny porobiłam na tę okoliczność.

Ale najciekawsze jest to, że Skiba już czuje, że skończy jak Kaz, ale wciąż ma nadzieję, że jest jednak lepszy od tego dwumetrowego eksa, bo Niunia tak przecież mówi!
        • mondaymorning1987 Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:14
          Karma wróci za piosenkę "Isabel"😁
        • primula.alpicola Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:00
          😅😅😅😅
      • triss_merigold6 Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:15
        😄 tak
      • znowu.to.samo Re: Muza Skiby 04.02.23, 17:42
        Może tak być😁
    • lauren6 Re: Muza Skiby 04.02.23, 09:49
      Zapomniałaś, że trzeba rzucić pracę i nie odstępować misia na krok.
      • triss_merigold6 Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:16
        Najpierw trzeba mieć pracę.
        "Jestem modelką na instagramie" oznacza mniej więcej tyle co "jestem kierowcą Formuły1 w GTA"
        • black_magic_women Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:31
          Ona jeszcze w "it" robi.
          • iberka Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:50
            It IG jeden diobeł 😂
    • borsuczyca.klusek Re: Muza Skiby 04.02.23, 09:50
      I tak w tym temacie lepsza jest nowa żona Wiśniewskiego, która twierdziła w wywiadach, że ledwo go kojarzy. Coś tam może jej się obiło o uszy jakieś Ich Troje, ale Wiśniewski? Któż to taki 🙄🤦‍♀️
      • pani_tau Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:01
        Hahaha, poważnie? Na marginesie to ciekawe czy Wiśniewskiemu znów przejdzie po góra siedmiu latach czy jednak to małżeństwo okaże się trwałe, bo tak zajawiony nie był chyba nigdy przedtem ze szczególnym uwzględnieniem Tajner, którą ledwo tolerował.
        • pani_tau Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:03
          A co do nierozpoznawalnosci to do bicia rekordu stanęła Sadowska z jej "nie miałam pojęcia czyją córką jest Helena Englert".
          • borsuczyca.klusek Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:15
            pani_tau napisał(a):

> "nie miałam pojęcia czyją córką jest Helena Englert".

A to też piękne 😅

Gorzej, że pani Sadowska nakręciła kolejnego polskiego gniota z gatunku wymiotne kino erotyczne 🙄
          • merces Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:16
            Tak powiedziala? Serio? He he.
          • triss_merigold6 Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:17
            Piękne.
          • lilia.z.doliny Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:24
            nie miałam pojęcia czyją córką jest Helena Englert".
            No bo czyją może być?
            Nowakowej i Kowalskiego jak nic!
            • pani_tau Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:24
              No dokładnie, u mnie we wsi co drugi to Englert 😄😄.
          • latarnia_umarlych Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:05
            pani_tau napisał(a):

> A co do nierozpoznawalnosci to do bicia rekordu stanęła Sadowska z jej "nie mia
            > łam pojęcia czyją córką jest Helena Englert".

Cudne 😂 ale ta od Wiśniewskiego też dobra.
        • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:04
          Nie wiem co znaczy zajawiony ale z Tajner był chyba długo w porównaniu do wcześniejszych?
          • pani_tau Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:43
            Zajawiony = zaangażowany emocjonalnie.
            Z Tajner był najdłużej, bo trochę trwało zanim wyciągnęła go z czarnej d..., w której się znalazł. A gdy już się przejaśniło to bach - złożył pozew. Tajner była tak skoncentrowana na swojej do niego miłości, że w ogóle nie zauważyła tego jak bardzo jednostronne jest to uczucie.
        • borsuczyca.klusek Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:18
          Z Wiśniewskim i jego żonami zawsze był podobny schemat, że dostawały kopa w zad jak zaczynały robić coś swojego i się uniezależniać. Ja myślałam, że ze Świątczak będzie do końca, bo ona z nich wszystkich była najbardziej uległa. Przynajmniej do czasu.
        • bruy-ere Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:22
          Na 100% będzie kolejna pani Wiśniewska.
          • znowu.to.samo Re: Muza Skiby 04.02.23, 17:45
            Ciężko się doliczyć ile ślubów i rozwodów pan miał, a dzieci które z kim to już w ogóle
      • runny.babbit Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:29
        Meghan Markle nie wiedziała nic o rodzinie królewskiej i Harrym, to chyba taki trend 😉
        • m_incubo Re: Muza Skiby 04.02.23, 18:23
          A Edyta Pazura, jak jeszcze nie była Pazura, oczywiście nie wiedziała, spotykając Cezarego w PKP, że to Cezary Pazura 🤭
          To jest dobry patent na przekonanie gościa, któremu c... oczy zarosły, że się go kocha bezinteresownie, za to, jaki jest wspaniały i że nie ma to nic a nic wspólnego z kasą, sławą, rozpoznawalnością, medialnością, branżą, kontaktami... No nic a nic big_grin
      • black_magic_women Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:32
        To znane, na pewno PKP nie znała Pazury, ale tych przypadków jest więcej, za granicą też smile
        • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:37
          ?
          • szpil1 Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:49
            Edytka i Czarek poznali się na jakimś dworcu i Edytka nie miała pojęcia kto zacz, ten pan.
            • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:02
              I przez PKP rozumiemy Edytkę? Strasznie creepy ale niech będzie.
              • alpepe Re: Muza Skiby 04.02.23, 13:12
                Tak, Edytka PKP, tak ją określano.
            • jowita771 Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:31
              szpil1 napisała:

> Edytka i Czarek poznali się na jakimś dworcu i Edytka nie miała pojęcia kto zac
              > z, ten pan.

W pociągu w WARSie się chyba poznali.
              • znowu.to.samo Re: Muza Skiby 04.02.23, 17:47
                Czyli taki wniosek sie nasuwa: chcesz poderwać celebrytę/znaną osobę to udawaj że nie wiesz kim on jest
                • ichi51e Re: Muza Skiby 04.02.23, 17:50
                  A ja z Pazura to mam taka śmieszna historie - rodziłam akurat pare dni po Edycie i wpadliśmy z moim ojcem na niego w windzie. odruchowo się przywitaliśmy (znajoma twarz!) on uprzejmie się odklonil i dopiero po wyjściu z windy zdaliśmy sobie z ojcem sprawę z absurdu. Pamietam jak żeśmy rozmawiali ze znany aktor to ma ciężko cały czas ludzie go za znajomego biorą…
                  • vanillapumpkin Re: Muza Skiby 05.02.23, 08:18
                    Edytka z wózkiem Warsa jeździła, pracowała jako obsługa Warsa i tak się z Czarusiem poznała. Nie na żadnym dworcu.
    • 71tosia Re: Muza Skiby 04.02.23, 09:50
      Dodam
      - Koniecznie podkreślać jak ceni się prywatność i udzielać na prawo i lewo wywiadów
      - cos tam dodać o rodzicach( starszych niż narzeczony) którzy zapewnili szczęśliwe dzieciństwo i dlatego panna chce szczęściem dzielić sie ze światem

Ps strasznie mnie rozbawił ten wywiad smile
      • bruy-ere Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:02
        71tosia napisała:

> - cos tam dodać o rodzicach( starszych niż narzeczony) którzy zapewnili szczęśl
        > iwe dzieciństwo i dlatego panna chce szczęściem dzielić sie ze światem
        >

Pociąg do starych dziadów to zazwyczaj pokłosie problemów w relacji z ojcem.
        • triss_merigold6 Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:20
          Albo upodobania do kasy i stylu życia, jaki pan w danym momencie oferuje. Można też potraktować jako polisę emerytalną - Kazio albo dźwignię - domek, bejbik i baju.
        • borsuczyca.klusek Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:21
          bruy-ere napisała:

>
          > Pociąg do starych dziadów to zazwyczaj pokłosie problemów w relacji z ojcem.

Tak daddy issues bardzo niefajny i upierdliwy bagaż na dorosłe życie.

Ale osobiście rozróżniłabym pociąg do starych dziadów i pociąg do bogatych/sławnym starych dziadów.

• bruy-ere Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:27
            Myślę, że często idzie to w parze (dwie pieczenie przy jednym ogniu).
      • jednoraz0w0 Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:28
        Mnie szalenie bawił z wyjątkiem kawałka, ze małżeństwo „się” wypaliło i legło w gruzach (samo) i że liczy na to, ze rany się wyleczą i będą sobie razem grillować - te rany to tak same z się is się pojawiły, ot, pani Renata szła i nagle jej cegła z nieba spadła na głowę.
    • geez_louise Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:19
      Skiba ma rację, rodzina niedługo to sobie poukłada i będą się razem spotykać, bo przecież to najważniejsze, że tata i eksmąż znalazł szczęście i spokój u pani onieśmielonej pytaniami dziennikarzy i uwagą mediów

www.instagram.com/karokempi/
      • memphis90 Re: Muza Skiby 05.02.23, 08:06
        Na zdjęciu w samochodzie pani chyba fotoszop za bardzo wszedł, bo jej sie szczeka wklęsła zrobiła…
    • niemcyy Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:22
      Nie czytałam wywiadu i go nie przeczytam, ale Skiba jest taki bogaty czy jakie ma zalety? Kontakty w show-biznesie?
      • lilia.z.doliny Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:26
        Nie jest bogaty i nie ma zalet. Prawdopodobnie jego największym.przymiotem.sa kontakty, dzięki którym instagramowa modelka mazszanse przeniknąć do świata realnego. Tzn w jej mniemaniu
      • borsuczyca.klusek Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:27
        Wystarczy, że jest na tyle znany by zrobić zasięgi na insta.
        • krwawy.lolo Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:22
          A teraz panięka będzie posiadała znany tył. I przód. Długości żywota równej tej forumowego wątku.
      • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:31
        Kontakty niekoniecznie wprost ale rozpoznawalność i to że się o nim (i o niej) pisze. Zakładam że ma Instagrama, który zaraz się prężnie rozwinie, później wypuści własną kolekcje leginsów czy coś, jak to zwykle bywa, będzie ekspertka od wszystkiego i tak dalej.
        Natomiast czy bogaty... No biedny nie jest z całą pewnością.
        • niemcyy Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:35
          Jednak błeee... Gdyby chociaż był w miarę przystojny wink
          • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:38
            Pewnie gdyby był przystojny nie byłoby tematu bo każdy by uznał "leci na kasę ale fakt że facet wygląda spoko i może mieć coś w sobie" i nie byłoby to aż tak rozstrząsane.
        • lilia.z.doliny Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:45
          No już biedny, bo wszystko zostawił w Gdańsku. Sam wyszedł z przysłowiową szczoteczką
          • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:51
            Nie wiem co zostawił w Gdańsku ale dostęp do konta myślę że ma nadal.
            • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:55
              Swoją drogą właśnie wygrał z TVP i nie musi ich przepraszać za wygłoszone po śmierci prezydenta Adamowicza podsumowanie ich działań. Facet jest dość zabawny ale tu bym chętnie pogratulowała.
      • ichi51e Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:36
        Kontakty pewnie ma ale ten człowiek miał jeden hit „wielka miłość do babci klozetowej” reszta była ciezka.
        • ichi51e Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:37
          A dobra jeszcze „Berlin Zachodni”
          • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:40
            Yyy... Strzelam że najwięcej tantiemów leci im za Facet to świnia.
            Makumby nie puszczają ale kto nie zna. Było tego trochę.
            • simply_z Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:49
              I hut wesel Rudy się żeni
              • simply_z Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:49
                Hit*
        • kachaa17 Re: Muza Skiby 04.02.23, 13:09
          No raczej miał więcej hitów niż 2.
        • kamin Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:46
          Żartujesz? Co by nie mówić facet funkcjonuje od kilku dekad na rynku muzycznym. Jak byłam podroskiem, to były kawałki typu "Załóż czpakę Skinie", "BerlinZachodni", był też program Lalamido, później w klubach studneckich wszyscy skakali przy "Makumbie", jeszcze później radio katowało "Facet to świnia"
          Akurat w zeszłym tygodniu w radio leciało "Rudy się żeni". Przy czym ja nigdy ich wielką fanką nie byłam, więc mogło mi sporo umknąć.

• szarsz Re: Muza Skiby 04.02.23, 18:07
            Ja tez nigdy nie byłam fanką, ale kojarzę mrowie piosenek. Do Twojej listy dorzuciłabym czołówkę do Świata wg Kiepskich, do której Skiba napisał tekst.
      • gr.ruuu Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:27
        Jest artystą. Niektóre kobiety lubią takich. Mam koleżanki, które spotykają się tylko z takimi, przy czym niekoniecznie rozpoznawalnymi na poziomie Pudelka. Może lubią być muzami smile
    • antyideal Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:23
      Och, jakie Ciała Astralne💖💖💖
      • black_magic_women Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:34
        Akurat astralny na Pudelku z czarnym paskiem na oczach, prokuratura go ściga za niepłacenie alimentów.
    • paxlealea Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:41
      W pierwszym momencie myślałam, że nowa pani Skibowa nie ma sutków... No są, w nietypowym miejscu.
      • martishia7 Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:47
        Łoj, chyba widzę tutaj podstawy do reklamacji usługi...
        • marzeka11 Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:57
          Mnie tylko dziwi, co ją w nim pociągało? Pamiętam Skibę jak bywał u mnie na uczelni (studiowałam w Gdańsku) , gdy na rok na mojej polonistyce pojawił się jego kompan Paweł „Konjo” Konnak. Tworzyli taką grupę artystyczną Totart. To taki przykład mężczyzny odpychającego.
          I na drogę Kazia wszedł- to samo zachowanie, ten sam poziom.
        • lilia.z.doliny Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:57
          chyba widzę tutaj podstawy do reklamacji usługi...
          big_grin
      • alpepe Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:57
        No, ale to nie ona przecież, widziałam zdjęcia, tamta to ma grubo ciosane rysy.
        • paxlealea Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:11
          To zdjęcie z jej portfolio na stronie qqmodels.pl Możesz wejść i sprawdzić.
          • alpepe Re: Muza Skiby 04.02.23, 13:15
            Czego nie rozumiesz? Że jaja sobie robię, bo ta laska w rzeczywistości, no może poza tymi spieprzonymi półkulami, wcale tak nie wygląda?
      • mdro Re: Muza Skiby 04.02.23, 10:59
        Fakt, grafik zaszalał big_grin
        • lilia.z.doliny Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:36
          Albo chirurg
          • krwawy.lolo Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:38
            grafik medyczny
      • primula.alpicola Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:53
        OMG! big_grin
      • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:59
        Ale ona tam ma nakładki. Takie na całą pierś, widać jaśniejszy obrys. I to one chyba mają tę imitacje brodawek w tym osobliwym miejscu.
        • bruy-ere Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:14
          E, to ślad po bikini, jaśniejsza część jest nieopalona. Jej nakładki niepotrzebne, na innych fotkach odsłania całość.
          • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:20
            Nie upieram się ale nigdy nie widziałam bikini, którego używanie by dało taki równy ślad i w takim okrągłym ksztalcie.
            • laura.palmer Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:52
              W jakim celu używa się nakładek na piersi z imitacją brodawek? 🤔
              • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 13:14
                Nie wiem, ale strzelałbym że właśnie do takich sesji.
                • laura.palmer Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:12
                  Nie lepiej użyć własnych sutków?
                  • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 18:26
                    W tym miejscu mało kto ma.
        • bruy-ere Re: Muza Skiby 04.02.23, 13:08
          Albo to jakieś wdzianko erotyczne z dziurą na piersi i tam nie materiału... No bez kitu, tak to wygląda tongue_out
          • bruy-ere Re: Muza Skiby 04.02.23, 13:10
            Albo po prostu materiał jest tam jaśniejszy, bo został na maksa rozciągnięty przez piersi.
        • kamin Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:49
          Faktycznie wygląda jak nakładka
          Może ta niby brodawka to plaser montażowy
    • bialyhenio Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:14
      zawistnice jestescie i tyle
      • paxlealea Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:18
        Oj, Henio napalił się na Karolinę. Myśli, że każda kobieta chciałaby być nią, he, he.
        • bialyhenio Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:32
          Nie, nie podoba mi się ten typ kobiet - a jest ich masa. Ale dlaczego mam źle życzyć zakochanym?
          Od razu upatrywać porażki. Itp.
          • lilia.z.doliny Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:01
            Ja, na ten przykład, dlatego, że ten pajac o exmalzenstwie mowi jak o.kocim głównie leżącym.na dywanie. Czyli z nieukrywanym wstrętem. Nie wprost, rzecz jasna
          • suki-z-godzin Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:13
            bialyhenio napisał:

> Nie, nie podoba mi się ten typ kobiet - a jest ich masa. Ale dlaczego mam źle ż
            > yczyć zakochanym?
            > Od razu upatrywać porażki. Itp.

oh well. jeśli na twój procesor przewidywanie w oparciu o znajomość realiów to zbyt dużo, to oczywiście, ciesz się razem z nimi.
          • borsuczyca.klusek Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:11
            A co na to zonazpoznania? 😏
      • borsuczyca.klusek Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:27
        #zazdrościmy
        • triss_merigold6 Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:47
          #szalenie
          • primula.alpicola Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:56
            #zielonazzazdrości
            • znowu.to.samo Re: Muza Skiby 04.02.23, 19:19
              big_grin big_grin big_grin
        • jowita771 Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:53
          Chciałabym mieć takie piersi i takiego Skibę. Zazdro
      • gr.ruuu Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:42
        O, to już wiem skąd się wzięło rozliczanie mnie z moich związków. Zawistnik z ciebie i tyle
        • bialyhenio Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:30
          ja cie nie rozliczam - ja wskazuje na absurd udzielania przez ciebie porad rodzinnych
          • gr.ruuu Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:38
            Który to absurd wynika z tego, że zanim założyłam rodzinę to byłam w innym związku big_grin
            • kamin Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:50
              Jak mogłaśsmile
              • gr.ruuu Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:55
                Wstyd, hańba, ruja i porubstwo smile
      • maslova Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:58
        bialyhenio napisał:

> zawistnice jestescie i tyle

Ale że zazdrościmy Karolinie takiego mężczyzny jak Skiba?? 😐😐😐
        • bialyhenio Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:10
          zazdrościcie ze starszy od Was gościu mógł wyrwać sobie młodsza od Was laskę 😀
          wiecie ze wy sobie juz raczej nikogo nie wyrwiecie - stad ta zawiść
          • gr.ruuu Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:12
            O Tinderze nie słyszałeś? big_grin
            • bialyhenio Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:20
              słyszałem o tinderze ale nie słyszałem żeby ktos w Waszym wieku kogoś tam wyrwał 😂
              • gr.ruuu Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:23
                W naszym to w naszym, tam nawet ludzie w Twoim wieku są w stanie kogoś wyrwać. Załóż sobie fejkowe konto 40-latki na Tinderze i sam zobaczysz smile Przecież tam są tłumy chętnych facetów.
              • primula.alpicola Re: Muza Skiby 04.02.23, 17:46
                bialyhenio napisał:

> słyszałem o tinderze ale nie słyszałem żeby ktos w Waszym wieku kogoś tam wyrwa
                > ł 😂

Ale ty jesteś durnybig_grin
              • pani_tau Re: Muza Skiby 04.02.23, 19:08
                Zacytuję klasyka: A ty tam dużo słyszałeś...
          • ichi51e Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:23
            Jeśli mówimy o zazdrości to bardziej niż „gościu mógł wyrwać laske - ja już nie dam rady” ja tam zazdroszcze takiemu Skibie ze jemu się jeszcze w ogóle chce bawić w romanse śluby drugie rodziny. tak mi by się już nie chciało i tego owszem zazdroszcze. Z drugiej strony zastanawiam się ile tu inwencji Skiby czy raczej mamy do czynienia z bardzo zdecydowana muza która tak długo go urabiala az urobila… jak to mówią jak się stoi pod prysznicem nawet płaszcz PD przemoknie…
            • gr.ruuu Re: Muza Skiby 04.02.23, 15:24
              To jest świeże zakochanie, wtedy się chce.
          • triss_merigold6 Re: Muza Skiby 04.02.23, 17:17
            Byś się zdziwił.
            • bialyhenio Re: Muza Skiby 04.02.23, 18:29
              ja tylko nowie ze nie słyszałem
              • gr.ruuu Re: Muza Skiby 04.02.23, 19:00
                O tym, że ludzie 40+ uprawiają seks i znajdują do tego partnerów? O tym, że tworzą związki? Masz 15 lat czy żyjesz w piwnicy?
              • annaboleyn Re: Muza Skiby 05.02.23, 10:39
                bialyhenio napisał:

> ja tylko nowie ze nie słyszałem

Nie słyszałeś też również, że dziecko może nie być uzależnione od telefonu, a na prośbę odłożenia elektroniki nie reagować rykiem i agresją, oraz że można zwyczajnie polecić dziecku sprzątnięcie pokoju, zamiast wymuszać to szantażem, więc może dla ciebie faktycznie laryngolog będzie lepszym pomysłem niż Tinder? wink
    • gama2003 Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:20
      Pisany przez kalkę wywiad Kazia i Izabel.
      Brakuje mi tylko wierszy, ale pewnie piosenki będą.

I swoją drogą ciekawe, że takie miłości życia dojrzałych peselowo panów mają podobne scenariusze, podobnych słów używają obie zaświergolone strony.
      I podobnie nie czują śmieszności medialbym gruchaniem, wszak ich z tymi młodymi istotami łączy coś unikalnie wyjątkowego. Jedynego takiego, im się uda, miłość poniesie ich przez emeryturę aż do samego nieba.
      • bruy-ere Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:23
        To fakt.
        I tak jak w przypadku Skiby rozjedzie się to po kościach, bo wszak artysta z natury jest szalony i nieprzewidywalny, tak Kazio spalił za sobą mosty, jeśli chodzi o karierę polityczną.
        • simply_z Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:47
          E niekoniecznie. Zauważcie, że często mówi się o świetnym związku danego artysty z trzecią lub czwartą żoną (dopiero przy niej znalazł szczęście 😅), najczęściej młodszą o kilkanaście, dwadzieścia lub więcej lat.Przykładowo Olbrychski, Gajos, Englert. Najczęściej są już na tyle starzy, że nie mają siły i ochoty na kolejne szaleństwa, więc zostają z taką panią, czasem pełniącą dodatkową rolę pielęgniarki.
          • suki-z-godzin Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:57
            ale spójrz na te żony, i spójrz na Karolinkę.
            i znów spójrz na żony, i znów na Karolinkę.
            Demska-Olbrychska, Ścibakówna... i Karolinka.
            no weeeź
            • simply_z Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:54
              No tak...ale czasy tez troche inne..
            • kamin Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:53
              No ale spójrz też na Englerta i porównaj go ze Skibą... Inny level jednak
      • triss_merigold6 Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:47
        Po co się męczyć, dziennikarze mają takie szablony i tylko nazwiska zmieniają.
      • gr.ruuu Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:29
        Raczej wszyscy zakochani na haju idą w takie pierdololo tylko na szczęście nie każdy udziela wywiadów, więc potem nie ma wstydliwych pamiątek
    • suki-z-godzin Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:53
      Przeczytałam ten wywiad. Laska jak laska, jaki kraj takia trophy wife 🤡
      Ale jego wypowiedzi to wysokogatunkowe brednie. Nie mówię, każdy ma prawo do szczęścia, ale czy ten gość naprawdę wierzy w to co mówi, w ciepłe kapcie u boku fotomodelki? I może jeszcze w to, że była żona wybaczy, zapomni i może jeszcze wszyscy razem zrobią sobie pamiątkowe zdjęcie?
      • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:55
        To ostatnie akurat prawdopodobne. Zobaczy ten cyrk i w końcu uzna że powinna losowi dziękować że się nie będzie po kres swych dni męczyć.
        • marzeka11 Re: Muza Skiby 04.02.23, 11:58
          No wg niego ma prawo do szczęścia i potrzebuje muzy- no to ma muzę
          • 35wcieniu Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:00
            No o tym jest wątek właśnie, dzięki za wyjaśnienie big_grin
            • marzeka11 Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:04
              Wiem smile, ale mimo wszystko to zdjęcie mnie ujęło działaniem muzy na artystę smile
          • ichi51e Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:24
            Trol i muza
          • latarnia_umarlych Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:45
            Od samego początku kojarzą mi się z tą parką
            • lella_two Re: Muza Skiby 04.02.23, 13:21
              👍
            • majenkirr Re: Muza Skiby 04.02.23, 14:57
              big_grinbig_grin Uwielbiam Debbie!
              • alchemy_alice Re: Muza Skiby 04.02.23, 18:13
                To jedyne co mi przychodzi na myśl wink
      • nevertheless123 Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:11
        Wierzy, i to święcie wierzy. Po uderzeniu hormonów dleciał wysoooko i każdy, kto będzie próbował ściągnąć go na ziemię, uznanie zostany za agresora. Ma w tej chwili lot jak na halucynogenie, więc wszystko mu się zgadza i te ciepłe kapcie i grill z byłą rodziną...
        • suki-z-godzin Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:15
          w sumie, może żona faktycznie w końcu wybaczy. z litości.
          • milva24 Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:26
            Może i tak, jak już muza kopnie pana w zadek.
      • szczypawka100 Re: Muza Skiby 04.02.23, 12:23
        suki-z-godzin napisała:

> wszyscy razem zrobią sobie pamiątkowe zdjęcie?
        >
        Manie foci na instabuniu miarą sukcesu życiowego!