summerland 04.02.23, 16:48 Co myslicie o treskach? Ja po obejzeniu kilku filmikow o treskach i perukach tak sobie myslalam, ze to fajny sposob zeby poprawic swoj wyglad. Ale im dluzej sie zastanawiam to sobie mysle, ze to chyba nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Co myslicie 04.02.23, 16:53 treski i peruki to rozwiązanie dla biedaków i przegrywów z macicami i ogólnie są FOPA dlatego ja wolę doczepy z włosów słowiańskich, dzięki nim jestem piękna i mam włosy do pasa Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Co myslicie 04.02.23, 18:33 woman_in_love napisała: > dlatego ja wolę doczepy z włosów słowiańskich, dzięki nim jestem piękna i mam włosy do pasa Drogie hobby 😉 www.tiktok.com/t/ZTRGN1fUe/ Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co myslicie 04.02.23, 18:45 Zastanawia mnie skad oni biorą te włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Co myslicie 04.02.23, 18:50 ichi51e napisała: > Zastanawia mnie skad oni biorą te włosy. > 🎶treska z pieska, szklana plerezka🎶 Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Co myslicie 04.02.23, 19:06 To nie te czasy. Fakt włosy naturalne pozyskiwane w większości od hindusek są najdroższe. Ale nie na naszą kieszeń. Zazwyczaj są to włosy szcztuczne. Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Co myslicie 04.02.23, 19:08 Mozna tez kupic z naturalnych (ludzkich) Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co myslicie 04.02.23, 19:12 Ja tez znam mase ludzi/salonie co oddają/zbieraja. Widziałam nawet ostatnio program o tym ja potem je przebierają czeszą przebierają - nie każde się nadają. Zastanawiam się czy to aby nie jest jak z tymi kontenerami PCK ty oddajesz potem ktoś ma z tego biznes Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co myslicie 04.02.23, 19:10 No właśnie pani twierdzi ze to naturalne słowiańskie włosy co nie znaja rozjaśniaczy. takie długie włosy to przeważnie maja dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Co myslicie 04.02.23, 19:10 włosy Chinek i Hidusek to najtańszy szajs - są grube i obleśne i się plączą i kołtunią najlepsze i najdroższe są słowiańskie Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Co myslicie 04.02.23, 19:13 Zastanawia mnie skad oni biorą te włosy. pewnie trzymają te biedne dawczynie w obozach koncentracyjnych, gdzie karmią je czymś na porost włosów, a potem strzygą je na rekruta i zabierają im te włosy Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Co myslicie 04.02.23, 19:14 a niby skąd mają brać? z zkaładów fryzjerskich. Pamietam, że moje włosy poszły właśnie na peruki. Miałam wtedy jakieś 11 lat. Przed ścięciem zostału zaplecione w warkocze (długośc do pupy), fryzjerka ciachnęła te warkocze a potem z tego co zostało na głowie, zrobiła fryzurkę. Miałam bardzo gęste włosy Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Co myslicie 04.02.23, 19:23 Moja mama tak sprytnie zrobila, namowila mnie na sciecie wlosow na krotko, bylam tez w takim podobnym wieku, I potem sobie zrobila treske. Tez mialam wtedy ladne wlosy Odpowiedz Link Zgłoś