marzeka11 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:09 1matka-polka napisała: > My po stosunku🤗 > Och, wstawiła już wcześniej zdjęcie z biała otoczką wokół ust. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 00:22 Orła cień wskazuje że może być przed. Tarzan szykuje się do skoku na Jane? Matkoboska, ludzie to wstydu nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 06:28 aandzia43 napisała: > Orła cień wskazuje że może być przed. Dawno nie widzialas orla? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 07:34 Noweśśś, nie wszystko na raz, dopiero rozpościera skrzydła, w pewnym wieku nie osiąga się stu na godzinę w dziesięć sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Żebrowscy na insta.... 14.03.23, 12:12 No tak, ja mam doswiadczenie z co najmniej 9 lat mlodszymi... Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:17 No fajne ciacho, o co chodzi? Plus za owłosiony brzuszek. A ematki nigdy gołego orła nie widziały że takie oburzone? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:44 Nie mogę przestać się śmiać 🤣🤣🤣🤣🤣 Muszę spytać męża, czy ma ochotę na taką sesję i chyba sfotografuję jego minę na pamiątkę🤪🤣🤣🤣 Żenada do kwadratu, ale 🤣🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:49 eliszka25 napisała: > Żenada do kwadratu, ale 🤣🤣🤣🤣🤣 Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 19:55 Idę polać oczy domestosem. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 20:19 Głupawka i tyle, artystom wybaczamy 😉 Cień jak cień, nie bądźmy drobiazgowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 20:26 Całkiem już im odwaliło. A ja zawsze miałam Żebrowskiego za rozumnego faceta, ale jak widać się pomyliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 20:40 A miałam go za poważnego człowieka, aktora. Jakoś m oto zdjęcie nie pasuje do jego wizerunku w mojej głowie. Byłam kiedyś na sztuce w której grał Żebrowski, jego gra była na najwyższym poziomie. Ma rewelacyjną dykcję. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 01:55 O borze szumiący 😂 Czy rewelacyjna dykcja wyklucza posiadanie penisa? Ewentualnie czy osoby z rewelacyjną dykcją mają wgraną w ustawieniach niemożliwość wrzucania/robienia takich fotek? Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 08:40 Ten tekst o dykcji to był jako dodatek, nie mający nic wspólnego ze zdjęciem. Po prostu chciałam to napisać bo niewielu jest takich aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 09:24 Jest profesjonalistą, to fakt i tego mu zabrać nie można. Natomiast myślę, że przy bliższym spotkaniu mogłabyś być jeszcze bardziej rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 21:11 Śledzisz ich? Dla swoich odbiorców się pokazują. Ani nie wzrusza, ani nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 21:12 Stali się gwiazdkami na naszym pudlu- tam pokazali tę serię zdjęć. No i w świat ruszyło- widziałam już przeróbki zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Żebrowscy na insta.... 11.03.23, 21:12 Jakoś mnie to nie szokuje. Nie moje poczucie humoru, ale im to najwyraźniej pasuje i są w tym autentyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Żebrowscy na insta.... 14.03.23, 12:34 Nie, zupełnie nie. Kaz zdaje się nie usiadł na kiblu z zamiarem podbicia internetów, tylko został nagrany w celu upokorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 01:51 Cóż. Wizerunek mają spójny. Krzywdy nikomu nie robią, więc jest mi zupełnie obojętne co zamieszczają i gdzie. Dziwi mnie jedynie to, że kogoś jeszcze to dziwi 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
martini_n Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 07:45 Cóż, pani rodząca hurtowo tak zarabia na życie. Są gorsze prace. Ale jest i kupa lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu1 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 08:00 Będzie mial co pokazywać wnukom 😊 Ps. Jestem boomerem/ dziadersem/ starym zgredem. Mozna zamienić na r. Żeński Kompletnie nie pojmuję co ludźmi kieruję by tak nots bene obnażać się ze swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 10:38 I ten opis "ostry cień mgły" Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 10:49 Mnie ciekawi co on takiego ma na tych sutach, ze trzeba było kfiatuszkami zasłaniać…? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 10:59 memphis90 napisała: > Mnie ciekawi co on takiego ma na tych sutach, ze trzeba było kfiatuszkami zasła > niać…? > Równouprawnienie. Skoro kobietom wypikselowuje się brodawki piersiowe, to męskie też zasłonimy! Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Żebrowscy na insta.... 15.03.23, 07:23 Insta chyba ma jakiś filt wyłapujący gołe sutki. Nie wazne czy męskie czy damskie. Pewnie bez tego by mu usuneli fote Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 13:11 Podobno z tyłu w lusterku odbija się jeszcze tyłek Michała ale ja tam na telefonie nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 13:16 W sumie patrząc na to, co jako aktor robił wcześniej (filmy, śpiewanie poezji Tetmajera itd.), nie wiem, czy chce skończyć jako "gwiazda" na pudlu: www.pudelek.pl/aleksandra-zebrowska-pokazala-nagiego-michala-zebrowskiego-i-zaliczyla-wpadke-internauci-dostrzegli-na-zdjeciu-pewien-szczegol-foto-6875583892294464a Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 13:29 Zaraz za Paulutkiem są w kolejce osób, którym romans z internetem nie wychodzi na dobre. Para pustostanów. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 11:48 Myślałam, że Dowbor-Koroniewska przodują jako najbardziej żenująca znana para na instagramie. Chyba jednak można gorzej i bardziej obleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 15:32 Pomijając patocelebrytów, mnie jeszcze zadziwiają pełne uwielbienia komentarze. Wiem, że to z cyklu "Marceli Szpak dziwi się światu" ale serio ktoś się zachwyca tymi ich durnymi postami? A wyznawców, z przewagą wyznawczyń, w tysiącach należy liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Żebrowscy na insta.... 12.03.23, 19:53 Pomijając fakt pokazania tej fotki- facet ma świetne ciało! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 00:10 Ja sie zastanawiam, z czego znana jest żebrowska poza rozrodem? Nie obserwuje ale zastanawia mnie kontent profilu bo zwykle jednak celebryci maja jakiś zawód/profesje/ umiejetnosci czy po prostu cos do przekazania. Czym ona sie zajmuje zawodowo? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 00:17 ma niby firmę... francisandhenry.pl/pages/o-nas Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 11:21 Jest żoną, matką i influencerką. I z tego jest znana. W wątku po zdjęciu na kiblu niektóre forumki pisały, że to zacna biznesłomen, firmę ma, do ponad 170 krajów sprzedaje te ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 02:07 Piękny mężczyzna z niego, a zdjęcie jajcarskie. To na Dzień Kobiet? Super 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 15:27 No. Ja wiem, że Twój facet ma ciało 100 razy lepsze, ale jak dla mnie - piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Żebrowscy na insta.... 13.03.23, 07:04 To zdjęcie przypomniało mi pewne zdarzenie sprzed lat. Znalazłam kiedyś z kolegą damską torebkę na promie w Świnoujściu. W torebce był aparat a w aparacie- zdjęcia. Zdjęcia bardzo w klimacie Żebrowskich, tyle, że bez cenzury i z lekkim zacięciem "artystycznym":p np. na jednym siedział nagi facet na łóżku, wokół sztalugi i artystyczny nieład. I ten facet na łóżku trzymał fiuta w kubku 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Żebrowscy na insta.... 15.03.23, 12:47 Ale fiut był nadal z facetem związany? Nie to, że osobno? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Żebrowscy na insta.... 15.03.23, 13:54 Wyglądali na blisko związanych Odpowiedz Link Zgłoś