andallthat_jazz 13.03.23, 22:59 1, czy 2? Potrzebuje ciemnabrazowej. A moze dalej szukac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bye-bye Re: Torba 13.03.23, 23:07 Raczej dalej szukać. A jakie ma być przeznaczenie tej torby? Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Torba 13.03.23, 23:12 Ksiazki, kalendarz, notes, portfel. Taka na co dzien. Pasujaca do butow ciemnobrazowych, wpadajacych w ciemny fiolet. Mam tendencje do wielkich toreb i pozniej nosze w nich dziwaczne rzeczy. Ostatnio targalam przez dluzszy czas mlotek, bo zapomnialam go wyjac. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Torba 13.03.23, 23:15 A i powinna byc z dlugim paskiem cross over Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Torba 14.03.23, 12:52 > kalendarz, notes, portfel. + picie, słuchawki - brałabym (jeśli cena niezaporowa). A na książki coś oddzielnego, bo tu to raczej się nie zmieszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Torba 13.03.23, 23:14 Do czego ma być ta torba? Na drugim zdjęciu właściwie nic nie widać, ale ja bym szukała dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Torba 13.03.23, 23:17 Na co dzien do roznosci w stylu ksiazki, kalendarz, notes, sluchawki, butelka z piciem. Jutro przejde sie do liebeskind, moze maja cos malo fikusnego, bo chcialabym cos bardzo prostego. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Torba 13.03.23, 23:26 picard poszukaj, z reguly maja klasyczne modele Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Torba 14.03.23, 06:17 To jest torba gajowego Maruchy a nie eleganckiej babki Szukaj dalej Jak nie masz pomysłu to bierz klasykę, to się zawsze sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Torba 14.03.23, 07:38 Zgadzam się, trochę w takim stylu, ale jednak bardziej eleganckie torby mają marki skandynawskie: re:designed i adax, u nich znajdziesz dużo brązów: Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Torba 14.03.23, 11:31 kotejka napisała: > To jest torba gajowego Maruchy padłam ! Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Torba 14.03.23, 12:47 >>>To jest torba gajowego Maruchy a nie eleganckiej babki A było coś o tym, że ma być dla eleganckiej babki? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Torba 14.03.23, 13:49 semihora napisała: > >>>To jest torba gajowego Maruchy a nie eleganckiej babki > > A było coś o tym, że ma być dla eleganckiej babki? > zakładam, ze chce sie wygladac stylowo a nie siakoś tak, po co kupować coś co od razu jest brzydkie i nie robi dla outfitu nic dobrego torebka jest bardzo waznym akcesorium, mowi wiele o wlascicielce co moze powiedzic torebka maruchy? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Torba 14.03.23, 08:02 Jeżeli poniżej 500,- €, to stanowczo za tania. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Torba 14.03.23, 08:08 Uszyj sobie torbę. Będziesz miała dokładnie taką, jakiej potrzebujesz, a ponadto znajdziesz terapeutyczne/uspokajające zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Torba 14.03.23, 09:57 Jak lubisz wielkie torbiszcze (ja uwielbiam) to polecam torebkę Lola lub Marlenę (chyba,nazwy tej drugiej nie jestem pewna) ze sklepu niesiada.pl, handmade torebki skórzane z Krakowa. Różne wzory skór, kolory i wielkości. Popatrz też sobie na jej fb, w opisie ma muchę. Wkleiłabym tu zdjęcia swoich od niej, ale nie umiem torebki bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Torba 14.03.23, 12:11 urocze te torebki, wyglądają na ładnie zrobione, ceny rewelacyjne ale ta mucha w nazwie i wstretne musze logo mnie odrzuca jak można tak zepsuc calkiem swietny produkt chcialby ktos nosic muchę na sobie? ble to swietnie potwierdza tezę nlp, ze mozg nie rejestruje slowa nie mucha niby nie siada, a ja juz tylko z mucha ten produkt kojarze, a ja sie much brzydze Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Torba 14.03.23, 12:24 Mają vibe praktycznych czterdziestu świeczników. Poza tym IMO torby w tych proporcjach to zuo ze względów praktycznych. Odpowiedz Link Zgłoś