Dodaj do ulubionych

Wysyłka z Chin

14.03.23, 19:45
Syn poprosił mnie o kupno koszulki, przeszukałam internet i znalazłam tylko na Allegro - niestety, wysyłka z Chin. Nigdy w życiu nie kupowałam nic z taką opcją wysyłki, widzę, że ludzie kupują, komentarze pozytywne. Niby koszulka niedroga, stówa z wysyłką, ale jednak to stówa - kupować czy dać sobie spokój?
Obserwuj wątek
    • klementyna156 Re: Wysyłka z Chin 14.03.23, 19:52
      nie kupować
    • dariamax Re: Wysyłka z Chin 14.03.23, 20:00
      Jak przez Allegro to spoko, jak nie dostaniesz przesyłki to ci zwrócą kasę.
    • mama-ola Re: Wysyłka z Chin 14.03.23, 20:20
      Nie kupuję. W razie reklamacji odsyłasz na swój koszt. Co zrobisz, jak Ci przez pomyłkę wyślą za małą albo inną, albo uznasz, że znacząco odbiega od tego, co pokazali na zdjęciu?
    • aurinko Re: Wysyłka z Chin 14.03.23, 20:40
      Jak z Chin to poszukaj na aliexpress lub shein, kupisz za pół allegrowej ceny, czekać będziesz tyle samo i w razie jakby paczka nie dotarła to dostaniesz zwrot pieniędzy.
      • fibi00 Re: Wysyłka z Chin 15.03.23, 09:50
        Dokładnie tak. Jeśli z Chin to na bank znajdziesz taką na aliexpres. Rzeczywiście zwykle jest dużo taniej ale zdarza się że cena jest niemal identyczna - wtedy jednak lepiej zamówić przez allegro.
    • imponderabilia22 Re: Wysyłka z Chin 14.03.23, 21:13
      Ja od lat czekam na etui na telefon z hello kitty....
      • kub-ma Re: Wysyłka z Chin 14.03.23, 21:39
        A ja na sukienkę smile
        Nie z hello kitty smile
        • virtualnie Re: Wysyłka z Chin 14.03.23, 21:47
          Kupowałam nowe etui do czytnika na ali, cena 1/3 oryginalnego, wygląda lepiej, nie ściera się od roku, szło 2 tygodnie. Dlaczego w Europie nie potrafią zrobić ja ci komuniści? Przecież Chiny to już nie miska ryżu za miesiąc roboty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka