looneytunes 27.03.23, 11:00 Znacie tę wcierkę? Używacie? Ja jestem po drugim nałożeniu i zastanawiam się, czy jedno opakowanie wystarczy by zobaczyć efekty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anilorak174 Re: Anwen Grow Me Tender 27.03.23, 11:09 Nie widziałam efektów u siebie. Dla mnie lepsze Banfi. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Anwen Grow Me Tender 27.03.23, 11:17 Znam i używam, bo mi polecono. Nie wiem za bardzo jak ocenić działanie. Włosy mi urosły ale bez tego też by urosły przecież, nie umiem porównać tempa wzrostu. Wydaje mi się że mam więcej "baby hair". Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Anwen Grow Me Tender 27.03.23, 11:18 Aha, kupiłam w fazie tragedii po nieudanym strzyżeniu, drugi raz nie planuję. Odpowiedz Link Zgłoś
looneytunes Re: Anwen Grow Me Tender 27.03.23, 11:20 Właśnie zależy mi bardziej na baby hairach niż zwiększeniu tempa rośnięcia włosów, bo moje i tak mają zadowalająca mnie długość. Chciałabym zagęścić włosy na czole i pozbyć się zakoli, by uzyskać ładną linię włosów nad czołem. Odpowiedz Link Zgłoś