annika_vik 06.11.02, 13:21 Właśnie stoję przed problemem zakupu nowego tuszu do rzęs. Zapowiedzi Maximeyes Diora wyglądają nieźle. Czy ktoś z was już używał tego tuszu? Podzielcie się opinią i podajcie cenę tego wynalazku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monias1 Re: Maximeyes Dior IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 06.11.02, 14:00 jestem zwolenniczka tuszy Diora, mialam LongOptic teraz kupilam Maximeyes - uwazam ze tusz wart kupienia. Wydluza, pogrubia i podkreca - ale prawde powiedziawszy to efekt jest taki sam jak LongOptic z tym ze po LongOptic spojrzenie jest jakies takie "glebsze". Ale to moja subiektywna ocena Najlepiej przetestuj a sie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FA Re: Maximeyes Dior IP: 62.148.95.* 07.11.02, 10:10 Kupiłam; sprawdziłam. Jest b. dobry - największa zaleta,że nie skleja rzęs. Ale co do " spektakularnego " efektu "sztucznych"rzęs to mu daleko. Po prostu bardzo ładnie uwidacznia rzęsy.Mam niezłe rzęsy ale po tym tuszu nie wyglądajaą tak dobrze jak po Flextencils La ( a to też nie mój ulubiony ). Lepszy efekt od Diora daje tusz Pupa za 57 zl. A w ogóle to najlepszy był stary 2000 calorii MF... A co wiecie o Lash Architect? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FA Re: Maximeyes Dior IP: 62.148.95.* 07.11.02, 14:43 Gość portalu: FA napisał(a): > Kupiłam; sprawdziłam. Jest b. dobry - największa zaleta,że nie skleja rzęs. > Ale co do " spektakularnego " efektu "sztucznych"rzęs to mu daleko. > Po prostu bardzo ładnie uwidacznia rzęsy.Mam niezłe rzęsy ale po tym tuszu nie > wyglądajaą tak dobrze jak po Flextencils La ( a to też nie mój ulubiony ). > Lepszy efekt od Diora daje tusz Pupa za 57 zl. > A w ogóle to najlepszy był stary 2000 calorii MF... > A co wiecie o Lash Architect? Acha - zapomniałam, ze super podkręca rzęsy ale to nie usprawiedliwia ceny.... Odpowiedz Link Zgłoś