jozefrobotnik 20.04.23, 17:02 Czy ematki słyszały o pediatrze alergologu, który za symboliczną złotówkę wypisuje recepty, bo "brzydzi się tym, że PiS robi z kobiet niewolnice"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia.kalina Re: Ella one 20.04.23, 17:06 tak, mam zapisaną jego stronę acz nie korzystałam bo w razie potrzeby maż dzwoni na teleporadę w LuxMedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Ella one 20.04.23, 17:13 Ja trafiłam dziś, zupełnie przypadkowo. Zdarzyło mi się korzystać, ale z teleporady z telemedi czy czegoś podobnego, i tam wyszło drożej. Tu naprawdę dobra opcja. Cudownie, że są jeszcze tacy lekarze na tym świecie, a nie tylko sumienie i sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ella one 23.04.23, 15:43 jozefrobotnik napisał: > Czy ematki słyszały o pediatrze alergologu, który za symboliczną złotówkę wypis > uje recepty, bo "brzydzi się tym, że PiS robi z kobiet niewolnice"? I nie wsadzają go do więzienia za pomoc w nielegalnych aborcjach? Przecież to masowy morderca poczętych dzieciątek. Współczesny Herod. S. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Ella one 23.04.23, 15:44 Tabletka ella-one nie jest tabletką aborcyjną Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ella one 23.04.23, 16:28 arthwen napisał(a): > Tabletka ella-one nie jest tabletką aborcyjną Nooo, niektórzy twierdzą, że jest. "Tabletki wczesnoporonne zawierają substancję czynną octan uliprystalu ("ellaOne"), która ingeruje w układ hormonalny kobiety." ordoiuris.pl/tabletki-wczesnoporonne "Nowość pigułki „dzień po” polega na tym, że powinna być ona stosowana przez kobiety do 72 godzin po stosunku seksualnym, żeby zapobiec procesowi implantacji embrionu w łonie matki. Na tym polega działanie wczesnoporonne tego preparatu." m.niedziela.pl/artykul/131041/nd/Ocena-moralna-preparatu-ellaONE S. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Ella one 23.04.23, 16:35 Akurat te źródła wiarygodność mają zerową. A poza tym jak im wiara zabrania, to niech przestrzegają, a od innych wara! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ella one 23.04.23, 16:49 semihora napisała: > Akurat te źródła wiarygodność mają zerową. A poza tym jak im wiara zabrania, to > niech przestrzegają, a od innych wara! Wiarygodność nie jest istotna. Istotna jest siła przebicia. S. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Ella one 23.04.23, 19:17 snajper55 napisał: > semihora napisała: > > > Akurat te źródła wiarygodność mają zerową. A poza tym jak im wiara zabran > ia, to > > niech przestrzegają, a od innych wara! > > Wiarygodność nie jest istotna. Istotna jest siła przebicia. > > S. Ciemny lud wszystko kupi, wiadomo, ale jako rozsądni ludzie powinniśmy te brednie prostować. A już na pewno nie trzeba ich linkować, żeby się roznosiły dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Ella one 23.04.23, 16:38 Nie słyszałam, ale mam ellę one w zapasie, na wypadek potrzebującej koleżanki. Ja już raczej nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś