lilia.z.doliny 24.04.23, 10:34 Przed chwilą dostałam filmik od marcelowej mamy. Rude kudły idą na gniazdo. Sikorka ( chyba) czai się na akcje czeszemy kota, a potem tacha tony puchu na drzewo i ścieli nim gniazdko. Fajne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lella_two Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 11:17 Rany boskie, tytuł wątku skojarzył mi się z karmą, ktora wraca🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 11:26 No i gdzie ten filmik? - zawiodłam się. Masz tylko bujną wyobraźnię? To coś,co siedzi na stoliku, to nie jest sikorka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 11:46 Wiem, to akurat Robin. Filmów nie umiem wrzucac Odpowiedz Link Zgłoś
palczak.madagaskarski Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 12:28 Robin to rudzik, na zdjęciu jest Redstart, czyli pleszka Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 13:28 O kurła! Tobie wierzę. Pleszka czeka zatem na rude kudły. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_4 Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 11:26 Świetnie, że w naturze funkcjonuje recycling i sikorka skorzystała na zbędnych kudłach Marcela. Nasz Słodziak wygląda na lekko zmęczonego lektura jakiś grubych tomisk 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 11:38 Jaki on jest cudownie puszysty <3 Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 11:46 Mojego psa też tak recyklingują. To golden, włosia więc sporo, jak nie wyrzucę- ptaszyska biorą jak w hurtowni Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 11:50 Ta to chociaż czeka. Gdy wychodziłam do ogrodu z moją wilczycą to ptaszor potrafił polecieć do jej zadu, wyrwać sporą ilość sierści i odlecieć. Fakt, ze ta sierść była już martwa i do wyczerpania ale pozwalała mnie desperacja i odwagą ptaszora. W okresie wiosennym czerpanie przeprowadziłem na dworze A wyczerpana sierść zostawialam w miejscu dostępnym dla fruwaczy, niech mają Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 11:59 Raczej gil ale tez nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 12:26 Poproś, bardzo proszę panią Marcelową o jego zdjęcie z kocięctwa. Muszę wiedzieć, jak wyglądał Marcelik. Odpowiedz Link Zgłoś
palczak.madagaskarski Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 12:27 Ptak na zdjęciu to samiec pleszki Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 12:30 Wczoraj widziałam taki filmik , ale tam pan z kotem na rękach wynosił i zawieszal pojemnik z kocią sierścia. Idę zrecyclingowac naszego Kacpra ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 12:55 Wiosną po każdym czesaniu przyczepiam do siatki na balkonie klamerkami kępki sierści Wygląda trochę nieteges, ale znika szybciutko, parę razy przyłapaliśmy ptaszory jak skubią Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Marcelowy recycling 24.04.23, 13:30 Ja się umówiłam z baba, która miała kupić puch od mojej Kiwi, ale coś się nie odezwala Odpowiedz Link Zgłoś