Dodaj do ulubionych

Z dreszczykiem

04.07.23, 20:57
Nowy nick, bo jak na złość nie pamiętam hasła do poprzedniego 🤦
Ostatnio był wątek o niedokończonych sprawach kryminalnych. Może teraz coś z dreszczykiem? Mam ochotę poczytać jakieś straszne historie, coś o duchach, nawiedzeniach, i tego typu rzeczach.
Obserwuj wątek
    • iwles Re: Z dreszczykiem 04.07.23, 21:01
      znowuzapomnehasla92 napisała:

> Może teraz coś z dreszczykiem?

We wszystkich aptekach zabrakło LECYTYNY.

• znowuzapomnehasla92 Re: Z dreszczykiem 04.07.23, 21:03
        Tym razem hasło zapisałam big_grin
      • szmytka1 Re: Z dreszczykiem 05.07.23, 22:12
        Masc bactroban maleństwo takie, z 40 na 80 zł podrożała
    • tt-tka Re: Z dreszczykiem 04.07.23, 21:13
      Prawdziwe ? trudno bedzie...
      A z literatury - troche sie przerazilam, a troche usmialam czytajac "O wladczyniach, duchach i czarodziejach".
    • mia_mia Re: Z dreszczykiem 04.07.23, 21:23
      Mnie kilka dni temu nawiedziła chęć posprzątania schowka, więc wszystko z niego wyrzuciłam, zaraz po tym chęć rozpłynęła się jak duch i teraz mam dreszczyk za każdym razem jak wchodzę do salonu i potykam się o szczotki, słoiki i milion innych rzeczy, prawdziwy horrorsmile
      • ykke Re: Z dreszczykiem 05.07.23, 11:40
        mia_mia napisał(a):

> Mnie kilka dni temu nawiedziła chęć posprzątania schowka, więc wszystko z niego
        > wyrzuciłam, zaraz po tym chęć rozpłynęła się jak duch i teraz mam dreszczyk za
        > każdym razem jak wchodzę do salonu i potykam się o szczotki, słoiki i milion i
        > nnych rzeczy, prawdziwy horrorsmile

Ha, ha- jakie to.moje!
        • tt-tka Re: Z dreszczykiem 05.07.23, 11:58
          ksiazka dobra na wszystko big_grin
          w Dziwnych karierach Lama jest opis DOKLADNIE takiego salonu. Z tym ze mieszkancy tak bytuja od cirka ebaut pietnastu lat ! tez ich nawiedzilo, potem chec rozplynela sie jak duch i zostaly tylko dreszcze

PS cudnie to napisalas smile
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Z dreszczykiem 05.07.23, 22:01
        Najgorzej...
      • alex_vause35 Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 12:08
        Ja rozwlokłam wszystko na 1 pokój, kuchnię i wypełzło do przedpokoju... I co bym nie zrobiła, nie mam miejsca na 6 torebek.
      • babcia47 Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 12:28
        To jeszcze nic. Mi zatkał się zlew w kuchni i przy próbie przepychania rozleciał się pod nim syfon. Powyciągałam całą chemię z szafki a przy okazji odkryłam ile mam zdublowanych środków, jakies sprzęty do sprzątania i co tam znalazłam, odsunełam sąsiednią szafeczke by wogole wieźć pod ten zlew i zabrałam się za naprawę i przepychanie bo problem byl głębiej, w ścianie. Po trzech dniach, kupieniu niepotrzebnie nowego syfonu q stylu zestaw do samodzielnego składania dla blondynki wreszcie przepchalam, poskręcałem stary zestaw z nowymi uszczelkami ale . kapie. Jestem po złamaniu biodra i chociaż jakoś chodzę to wszelkie manewry w parterze to męka wiec ok, jutro tez jest dzień,vrozkrece, uszczelnię i wtedy posprzątam. I tak już drugi tydzień.. kociak ma używanie bo przewraca wszystkie graty, roznosi szmatkę i szmatkę ktore suszyły się na grzejniki. Tyle dobrego, że włazi mi pod szafkę tam gdzie jest dla mnie niedostępna i powycuagał juz różne śmieci oraz odzyskał kilka sztućców w tym widelec od kompletu. Najlepszqjsze.. ze rurki przestają cieknac i jest nadzieja ze ten bajzel wreszcie sprzątnę bo mi tez się rozlazł na sąsiedni pokój, przedpokój, kibelek a nawet schody.. uff, prawdziwy koszmar. Tylko gdzie kocię teraz będzie się bawiło?
    • aria Re: Z dreszczykiem 05.07.23, 21:56
      Jeśli interesują Cię klimaty z dreszczykiem około internetowe i dot nowoczesnych technologii to polecam kanały na youTubie Dama Kier, Nexpo a po ang Lazy Masquarade, ReignBot, Lady White Rabbit, UNIT #522

- oraz całe universum SCP scp-pl.wikidot.com/ a po ang scp-wiki.wikidot.com/ - wymyślone, aczkolwiek dość przerażające opowieści (coś jak XFiles i Black Mirror)

Tu jeden z moich ulubionych scp: scp-wiki.wikidot.com/scp-6305

Na youTubie opowiada o nich kanał piofli
    • mysiulek08 Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 01:04
      serial Supernatural sobie obejrzyj, 18sezonow 😊
      • alpepe Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 12:09
        Nie 16?
        • alpepe Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 13:22
          Jednak 15.
          • mysiulek08 Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 17:02
            oczywiscie, ze 15! palec mi sie omsknal na tablecie
    • zoja1x Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 12:04
      Historia prawdziwa, dreszczyk mam do tej pory.

Jesteśmy na wakacjach na Słowacji, młody ma 4 lata. Spacerujemy i nagle mówi:

- Wiesz mamo, ja już nie pamiętam tamtego życia.
      - Jakiego życia, tego w Warszawie?
      - Nie, tego zanim umarliśmy.
    • alex_vause35 Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 12:06
      Antydepresant kosztuje ponad 100 zł/30 tabletek, i to w dodatku generyk.
    • briar_rose Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 13:43
      Polecam creepypasty smile Może na początek te sławniejsze: The Smiling Man, Pan Szerokousty ,Opuszczony przez Disneya, Dziewczyna ze zdjęcia i Alicja w Piekle.

• jahelena Re: Z dreszczykiem 06.07.23, 13:51
      Dziwne, że nie pamiętasz hasła, skoro telefon albo komputer to hasło zapamiętują 😀

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka