znowuzapomnehasla92 05.07.23, 20:04 Gdzie sprzedać książki? Skupszop odpada, dają grosze, na olx cisza a chciałabym się pozbyć sporej ilości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: Sprzedaż 05.07.23, 21:06 Zapytaj w lokalnej bibliotece. Fortuny i tak za nie nie weźmiesz a może być tak, że biblio przyjmie z pocałowaniem ręki. Oczywiście nie zarobisz ale się pozbędziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Sprzedaż 06.07.23, 10:28 proszę się!ja chciałam za darmo 9fdac do biblioteki to mi powiedzieli, że nie biorą starszych niż wydane 10 lat temu bo mają za dużo a moje książki w doskonałym stanie i co z tego, że wydane więcej niż 10 lat temu,skoro mogłyby się komuś przydać? Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Sprzedaż 05.07.23, 21:24 niedasięboksiązkiwychodzązmodywszyscysiępozbywająamałoktokupuje Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Sprzedaż 06.07.23, 07:51 Szczerze? Nigdzie nie sprzedasz, co najwyżej możesz zanieść w takie miejsce,gdzie się zostawia używane książki dla innych-niekiedy jest taki regał przy miejskiej bibliotece,czasem przy jakimś markecie albo w parku czy przy skwerze. Lub po prostu pod śmietnikiem. Książki papierowe się zdeprecjonowały i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sprzedaż 06.07.23, 08:37 Problem z książkami jest taki, że wszyscy chcą sprzedawać a nikt nie kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sprzedaż 06.07.23, 08:47 Nigdzie. Nikt tego nie kupi. Więcej niż w skupszopie nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pure_cashmere Re: Sprzedaż 06.07.23, 09:52 jeżeli chcesz się tylko pozbyć z domu a nie zarobić na nich to wystaw na aukcje charytatywne Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Sprzedaż 06.07.23, 10:11 Ładne , ciekawsze egzemplarze dac na jakiś bazarek charytatywny ( fundacje wciąż ogłaszają, że zbierają fanty), gorsze do szpitala może. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sprzedaż 06.07.23, 10:23 Żarty się ciebie trzymają. Bierz te grosze z pocałowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Sprzedaż 06.07.23, 12:06 Ja sprzedawałam na olx i przez jakąś grupę na facebooku, ale ja robiłam to właśnie za grosze, po to żeby się pozbyć, a zarobić za to minimalnie. Druga opcja to teraz na bieżąco jak mam pojedyncze sztuki wystawiam na aukcjach charytatywnych na fb. Odpowiedz Link Zgłoś