Dodaj do ulubionych

Ty gówniaro!

08.07.23, 18:05
No właśnie, obraźliwe czy nie? Bo w sumie w moim wieku to można też traktować jako komplement 🤔 Czy miałam prawo nazwać babę staruchą? A wszystko dlatego, że mój pies wlazł na osiedlowy trawnik! Żeby jeszcze kupę zostawił albo siku to bym rozumiała, ale nie, on tylko szedł 😀
Obserwuj wątek
    • homohominilupus Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:11
      Baba jak baba ale jak czytam twoje wątki lub wypowiedzi to tak sobie ciebie wyobrażam
    • la_felicja Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:15
      Kobiety, błagam, przestańcie obrażać własną inteligencję
      Dlaczego zawsze jesteście gotowe mizdrzyć się jak końska dupa do bata do każdego, kto zasugeruje, że jesteście MŁODE?
      Ktoś na ciebie nawrzeszczał, użył obraźliwego słowa, pochodzącego od ekskrementów przecież, no ale to słowo sugeruje, że on cięwziął za dużo młodszą niż jesteś, więc ach, och, no proszę pana, proszę pana... (wachlowanie się ręką i trzepotanie rzęsami)
      • hrabina_niczyja Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:20
        Oj przestań, przecież ja to doskonałe wiem 😉 Ot, wątek trochę w zabawnym tonie. Bardziej nurtuje mnie czy można taką awanturnice nazwać staruchą 🤔
        • ayelen40 Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 20:17
          Awanturnica to podróżniczka przecież?
        • szare_kolory Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 20:27
          Tu płeć ni wiek nie ma znaczenia.
          Jak ktoś jest wał, to jest wał.
          Czy lat ma sto, czy lat dwadzieścia
          I jak go zwał, tak go zwał.
          Czy stary to i zwiędły k.ut.as,
          Czy też x.uj sterczący na schwał, smętnie wiszący skromny fi.u.tas, czy król to stojących pał!
          Więc smarkaczu, młody krzykaczu ...

Itd, itp. Polecam Brela
          • szare_kolory Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 21:24
            Brassensa, oczywiście. Brassensa, nie Brela.
    • primula.alpicola Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:17
      Chciała Cię obrazić.
    • ichi51e Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:19
      Wiek nie ma tu znaczenia słowa zacytowane są strasznie wulgarne i zawsze byly
    • samaasma Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:21
      Komplement
    • pursuedbyabear Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:22
      To ten pies, którego zostawiłaś mamusi, gdy miał problemy behawioralne?...
      Do rzeczy natomiast, to buractwo, nie komplement.
      • hrabina_niczyja Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:25
        A skąd pomysł, że miał problemy behawioralne? Niedowiary jak sobie umiesz dorobić historyjkę. Tak, to ten sam pies, który od czasu do czasu wizytuje u mojej matki.
        • mieszkanienaturalnie Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:28
          I nie ma z tego powodu bałaganu w głowie?
          • hrabina_niczyja Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 19:25
            No wyobraź sobie, że nie ma. Wręcz jest idealnym psem.
    • borsuczyca.klusek Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:36
      Aż strach psa wyprowadzać 🙄
      • mari.sol Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 18:41
        Niestety. Kiedy mój pies wszedł na trawnik pod blokiem omal nie zostałam pobita. Jakiś koleś wyskoczył do mnie z pięściami, pomogła młodzież przechodząca obok.
        • chatgris01 Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 19:10
          Kwestia wielkosci psa cool
      • turbinkamalinka Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 19:28
        borsuczyca.klusek napisała:

> Aż strach psa wyprowadzać 🙄

Miałam kiedyś owczarka kaukaza. Stara bieda bez zębów, przygarnięta od wolontariuszek ze schronu. Miał być tydzień, później się to przeciągało. Stwierdziłam że niech zostanie. Miał zacne imię Kłopot. I on tak powłócząc łapami szedł pod oknami jakiegoś bloku. Jakis babsztyl wylał na niego wiadro wody z bielinką (było czuć) i zadzwonił po straż miejską. Baba dostała 1000zł mandatu (2007r) a ja na szczęście nic, bo pies nic złego nie robił
        • hrabina_niczyja Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 20:14
          Masakra. Takie baby powinni ubijać od razu. U mnie też kiedyś siedziała całe dnie w oknie wariatka i goniła wszystkich i dzieci i psy, bo ona sobie kwiatki posadziła na pół trwanika.
    • ritual2019 Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 20:32
      Tak obok tematu watku to dlaczego problemem jest chodzenie po trawnikach w pl?
      • homohominilupus Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 20:49
        Bo w Pl wszystko jest problemem 🤷‍♀️
        Jak dobrze ze tu nie mieszkasz.
        • ritual2019 Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 20:58
          Bardzo dobrze ze nie mieszkam w pl zgodze sie. Zgodze sie takze z tym ze wszystko jest problemem, nawet wejscie na trwanik.
    • taniarada Re: Ty gówniaro! 08.07.23, 23:57
      Ciesz się hrabina .Jak by Ci powiedział ty ..........Gdzie pies wlazł .Gówniara w niektórych przypadkowych to komplement .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka