Dodaj do ulubionych

Pudel się grzeje

18.08.23, 17:50
Krótko mówiąc, Aneta Kręglicka wrzuciła fotkę z wakacji, w kostiumie. I w odpowiedzi komuś napisała, że waży 51 kg. Łatwo sprawdzić jej wzrost w necie, 172 cm.

No i pudel się grzeje w komentarzach. Że chuda, że niedożywiona i takie tam. A wrzucam, bo emama też się lubi grzać w komentarzach nt.czyjejś wagi.

imo Kręglicka wygląda świetnie i nikomu nie musi się tłumaczyć.

Nie umiem wstawiać zdjęć, więc daję link

www.pudelek.pl/aneta-kreglicka-zdradzila-ile-wazy-i-ujawnila-sekret-swojej-idealnej-sylwetki-foto-6931862902504384a

Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 17:54
      E tam, myślałam, że będzie o PWS i kolejnej rocznicy i pięknym mauzoleum, a urna w ogródku.
      • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:00
        Chyba nasz riki wysmarował komentarz pod artykulem.
      • ewka.n Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:00
        Eee tam mauzoleum, urna. To lepsze:

"Ponoć kelnerka co jakiś czas pojawia się na Mazurach i nad jeziorem Kisajno. Nie jest jednak pewne, czy będzie uczestniczyć w obchodach związanych z czwartą rocznicą śmierci Piotra Woźniaka-Staraka. Rodzina producenta planuje bowiem wypłynąć łodzią na środek jeziora."

www.plotek.pl/plotek/7,154063,30092034,kelnerka-ewa-jako-ostatnia-widziala-piotra-wozniaka-staraka.html
        • alpepe Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:12
          No, ale to plotek, zdziwiłam się, że ktoś dopuścił artykuł o niej.
          • ewka.n Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:31
            Może chcą podbić stawkę za "odpowiednią kampanię i moderację"? Pod artykułem o kelnerce jeszcze komentarze zablokowane, ale pod tym już nie, a zwykle były zablokowane. Może to taki sygnał, że przecież inflacja, trzeba dopłacić...

www.plotek.pl/plotek/7,154063,30090875,mama-wozniak-starak-ostrzegala-ja-przed-piotrem-mylila-sie.html
        • rosapulchra-0 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:10
          A jak w ogóle poradziła sobie AWS? Ona ma kogoś czy nadal opłakuje PWS?
      • mizantropka_20 Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 00:17
        Taa. a ematka to przedłoży nad niusy z pudla. Z góry przepraszam, ale pogieło cię?
    • okruchlodu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 17:54
      Oczywiście, że wygląda bosko. Chciałabym, gdy już będę w jej wieku, mieć takie fotki z wakacji.
      • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:04
        Do wszystkich które dawały za przykład Smaszcz że niby taka wow 50 latka popatrzcie na Kręglicką to jest prawdziwy przykład super atrakcyjności w tym wieku gdzie petardzie do niej.
        • frntta666 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:31
          Smaszcz po retuszu naprawde ok, tylko w realu nie bardzo wink Kreglicka niezaleznie od filtrow jest naprawde szczupla- a nie dopiero po ucieciu polowy siebie.
          • rosapulchra-0 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:14
            A mnie się podoba, że Petarda nie ma problemów z pokazywaniem się bez makijażu.
            • frntta666 Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 07:30
              Toz ja nie pisze o jej twarzy, tylko o retuszu sylwetki. To nie byly "kosmetyczne" poprawki, tylko gruba tongue_out sciema, jak u Skrzyneckiej swego czasu. Janoszek sie czepiaja za "klamstwo bollywoodzkie" a co z powszechnym klamstwem insta-piekna? wink
              • rosapulchra-0 Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 13:18
                Serio??
    • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 17:58
      Geny, dobre jedzenie i sport.
      • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:06
        napewno trochę magii instargrama bo Kręglicka to ma chyba 58 lat ale tak czy inaczej jest swietnie ubraną babką z super sylwetką.
        • ichi51e Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:10
          Dobrze wyglada i dobre zdjęcie pod światło na palcach. Daj nam pani Boże…

Ale fakt Kreglicka i pokolenie obecnych 40-50 jest zafiksowane na chudości młodości insta rzeczywistości
          • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:20
            Tego nie wiesz, ja chudnę z wiekiem, kiedyś mogłam leżeć, pić i palić, masa mięśniowa była. Teraz muszę walczyć o mięśnie na siłowni, jeśli nie masz tendencji do tycia to z wiekiem rączki i nóżki zaczynają się robić cienkie.
            • ichi51e Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:22
              No raczej to jest opisany fenomen
          • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:24
            Tak ale one mają rację z tym trzymaniem niskiej wagi bo wyglądają dzięki temu dużo młodziej, Martyna Wojciechowska ( eraz chyba schudła)czy nawet petarda nigdy nie wyglądały tak młodo jak Kręglicka czy Przetakiewicz, mimo że są młodsze, ta bardzo szczupła czy filigranowa sylwetka naprawdę pomaga (ostatnie zdjęcie Przetakiewicz na instagramie)
            • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:29
              Patrzą na aktualne zdjęcia wyglada na to że Martyna też postanowiła iść tą drogą teraz będzie chyba trzymać niską wagę.
            • eriu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:38
              Dla mnie Kręglicka nie wygląda młodo. Widać zza filtrów, że ma dużo zmarszczek, ale to jest wybór: tłuszcz powoduje, że masz mniej widoczne. To się odbija na twarzy, szyi i na ciele tylko ona to ukrywa filtrami.
              • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:44
                Tzn jak ma być gładka i jędrna jeśli ma prawie 60 lat to jest niemożliwe, wyblurowane ciało i twarz to tylko na zdjęciach można osiągnąć tym bardziej w takim wieku, ale mimo to szczupła sylwetka powoduje że wygląda dziewczęco a nie babsko i to odmładza.
                • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:52
                  Umówmy się że twarzy to żadna 50+ nie ma gładkiej, albo zmarszczki albo owal w tym wieku chociaż one wszystkie akurat mają dostęp do świetnych specjalistów np Przetakiewicz miała moim zdaniem chyba lifting ale już figura ( koniecznie szczupła) i świetnie zrobione gęste włosy oraz dobry styl mogą bardzo odmłodzić i nie mam na myśli zdjęć bo na nich wiadomo jest jeszcze coś innego.
                • eriu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:15
                  Ale ja nie mówię, że twarz ma być gładka w tym wieku. To nierealne. Tylko komentuję, że ocenianie kobiety w tym wieku jak ona super wygląda kiedy tyle filtrów stosuje, że chowa swój prawdziwy wygląd nie ma sensu. To tak jakby oceniać efekt photoshopa. To nie jej jej realne ciało.

Poza tym pamiętam ją z czasów tańca z gwiazdami. Ona nie ma tak wąskiej talii, bo nie ma takiej budowy ciała. To jest filtr. Zachwycacie się figurą, która nie jest prawdziwa.
          • eriu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:28
            Szczerze to tyle ile ona ma filtrów na tym profilu to nie wiem co tam oceniać. Czy jest bardzo szczupła? Owszem jest. Ale realnie nie widać jak jej ciało w efekcie tej chudości wygląda. Plus należy pamiętać, że tycie po okresie menopauzy ma swoje uzasadnienie medyczne: tkanka tłuszczowa wytwarza hormony. Nie chciałabym być bardzo szczupła kosztem zdrowia podążając za nierealnym dążeniem do utrzymania młodości, której utrzymać się nie da.
    • barbibarbi Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:18
      Super wygląda! A niech sobie grzeją pudelka, zazdrośnicy i zazdrośnice, jak ktoś w tym wieku nie ma podgardla, otłuszczonego brzucha to od razu musi być anoreksja, taaaa.
    • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:18
      No ma niedowagę. Można mieć niedowagę tak samo jak nadwagę.
      • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:27
        Wg BMI miałam niedowagę przez całe życie. To nie jest prawdą.
        • ichi51e Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:35
          Jak BMI pokazywali ze miałaś niedowagę to miałaś niedowagę. Przecież to jest czysta statystyka ubezpieczeniowiec opracował.
          • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:45
            To zależy od budowy ciała, jadłam jak chłop, słodkie również i BMI 18. Teraz nie ukrywam, że chciałabym przytyć o 4 kg do wagi sprzed choroby, ale na cholernej diecie nie mogę. Jem śniadanie, obiad, kolację, robię sobie słodkie przekąski i jem między posiłkami, jem też przed snem. I jak to wytlumaczysz?
            • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:47
              Mój brat jest tak samo szczuply.
            • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:51
              I uwielbiam tłusty, wędzony boczek, gdzie innym się zbiera na wymioty. Twaróg też tłusty, pasjami smaruję chleb masłem itp.
            • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:51
              A co ma jedno do drugiego. Faktem jest że masz niedowagę. To, że nie możesz przytyć niczego nie zmienia. Jak ktoś ma nadwagę wg BMI to też jej nie ma jak nie chudnie?
              • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:01
                Czyli ile powinnam jeść, żeby wg BMI być w normie? BMI nie bierze pod uwagę typów sylwetki i nie zawsze jest miarodajne.
                • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:09
                  Nie wiem, idź do dietetyka. BMI to jest wskaźnik i tyle. Nie ma sensu się upierać - możliwe, że masz niedowagę i jesteś zdrowa. Tak samo jak ktoś z nadwagą może być zdrowy, ale nadwagą jest faktem
                  • frntta666 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:24
                    Bmi to orientacyjny wskaznik. Dla sportowcow o kant d potluc. Ale taki zwykly czlowiek, jak ma nadwage/niedowage, powinien sie zaintetesowac tematem. I moze sie okazac, ze nie ma powodow do zmartwienia, tak jak ggrrruuu pisze.
                  • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:26
                    Jest wiele artykułów o tym, że nie zawsze BMI jest miarodajne.
                    • ichi51e Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:29
                      Niebwiem co chcesz udowodnic Koleś który opracował wskaźnik BMI usiadł ze statystyka i na otrzepując swojej firmy ubezpieczeniowej narysował widełki gdzie opłaca się ubezpieczać a gdzie ryzyko jest większe. z punktu widzenia zdrowia kulturysta o BMI w dziale nadwaga znalaz sie w grupie podwyższonego ryzyka.
                      • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:32
                        Może być w grupie podwyższonego ryzyka dla ubezpieczającego patrzącego wg widełek BMI, nie musi mieć w rzeczywistości otyłości albo niedowagi bo tak mówi BMI.
                        • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:39
                          A co to jest "rzeczywista niedowaga" i co ja definiuje? Nie jesteś sportowcem więc argument o tym, że BMI jest niemiarodajne u sportowców jest bez znaczenia
                          • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:56
                            Możesz mieć naturalnie taką sylwetkę, niekoniecznie musisz być sportowcem. Czasem czytam jak niektórzy opisują, że nie jedzą kolacji, albo piersi z kurczaka na 5 obiadow, umarłabym z głodu na takiej diecie. I muszę jeść codziennie mięso.
                            • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 22:17
                              No to masz naturalnie sylwetkę z niedowagą. Serio, nie rozumiem jak Ty w taki razie chcesz tę niedowagę definiować.
            • lauren6 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:55
              > jak to wytlumaczysz?

Nadczynnością tarczycy.
              • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:58
                Mam niedoczynność tarczycy od 7 lat, wcześniej zero problemów z tarczycą i Hashimoto, większość przy tym tyje.
                • ichi51e Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:01
                  Ale CO chcesz udowodnic?
                  • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:44
                    To, że ocenianie kogoś po wyglądzie jest głupie i można trafić kulą w płot.
                    • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 22:17
                      Ale nikt ni "ocenia po wyglądzie". BMI to jest konkretny wskaźnik medyczny, a nie certyfikat urody. Nie ma się co oburzać.
                    • rosapulchra-0 Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 13:26
                      figa_z_makiem99 napisała:

> To, że ocenianie kogoś po wyglądzie jest głupie i można trafić kulą w płot.

A jak to się ma do poniższych słów (tych z sygnaturki)?
                • eriu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:21
                  No i jak organizm nie dostaje odpowiedniej dawki jedzenia to rozregulowujesz hormony tarczycy. Jak miałaś ciągle niedowagę i jadłaś niepoprawnie to mogłaś wyhodować problemy z tarczycą. Tak działa głodzenie się u kobiet czyli nie zaspokajanie potrzeb kalorycznych organizmu.
              • black_magic_women Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:13
                lauren6 napisała:

> > jak to wytlumaczysz?
                >
                > Nadczynnością tarczycy.

Kiedyś mi ginekolog powiedział, że wiele kobiet chce mieć teraz tsh poniżej 1-0, bo dzięki temu trzymają wagę.
                • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:43
                  I lekarze tak im wypisują te hormony jak cukierki? Dla figury? Brałaś kiedyś hormony tarczycy?
                  • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:47
                    "hormon "
                    Zarówno niedoczynność jak i nadczynność rozwala organizm.
                  • black_magic_women Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 11:41
                    figa_z_makiem99 napisała:

> I lekarze tak im wypisują te hormony jak cukierki? Dla figury? Brałaś kiedyś ho
                    > rmony tarczycy?

Tak, brałam. A czy lekarze wypisują to nie wiem, nie pytałam tamtego gina, czy on tak chętnie wypisuje. Przytaczam pk prostu jego słowa.
                    • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 11:59
                      Dla mnie idealne tsh to 1.20, mój lekarz też tak twierdzi i dobrze się czuję, kiedyś zaspana wzięłam 2 razy hormon, objawy nadczynności były dokuczliwe, przy zmniejszeniu hormonu mam objawy niedoczynności i zaczynam puchnąć na twarzy od alergii. Nie słyszałam nigdy, żeby lekarz przepisywał hormon tarczycy bo ktoś ma kaprys. Źle pracująca tarczyca rozwala cały organizm.
            • eriu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:16
              Można jeść jak chłop i być niedożywionym. Ba, nawet można być otyłym i niedożywionym z medycznego punktu widzenia.
              • figa_z_makiem99 Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 11:01
                Ale to chyba wychodzi w badaniach? Jak jesz same fastfoody albo wyłącznie kanapki z szynką, można mieć niedobory witamin.
    • agatha.trixie Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:23
      Jest szczupła i ma kasę i czas by maksymalnie o siebie dbać. A reszta to po prostu filtry, program graficzny, czy czego tam aktualnie używa. Spójrzcie na jej selfie- nawet dwudziestolatka nie ma tak idalnej skóry. Że też ludzie wciąż dają się na to nabierać. 🤦‍♀️
      • ichi51e Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:38
        Bez filtrów wyglada na swój wiek
        • eriu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:45
          Trzeba wziąć pod uwagę, że jeszcze ma wyjściowy makijaż i na pewno kosmetyki ściągające zmarszczki.
          • 71tosia Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:51
            to nie tyle zmarszczyki dodaja lat, tylko zmieniajcy sie owal twarzy, u niej sie 'trzyma'
            • is-laura Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:05
              Najbardziej postarzają bruzdy nosowo- wargowe. Ona ma je wygładzone
        • trampki-w-kwiatki Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:10
          Zajebiście wygląda!
          • magdallenac Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:25
            Wygląda pięknie!
        • alexa0011 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:31
          No kuźwa, zeby mi było dane tak wyglądac!
          • magdallenac Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:38
            Prawda? Ale teraz będzie licytacja - że staro, że cienka skóra, że brak mięśni, że pokryta korektorem na zmarszczki. Ja bym tam chciała tak wyglądać, kiedy mi 6 dych stuknie.
            • trampki-w-kwiatki Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:29
              Ja bym chciała tak wyglądać jak stuknie mi 50 albo i wcześniej 😜
            • alexa0011 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:54
              Boże, oby. Pokaż mi panią koło 60 tki tak wyglądająca. No już bez przesady😄.
              • ichi51e Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 22:15
                Ona ma bardzo dobry styl. Wyważony nie powtarzający
                • ichi51e Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 22:15
                  Niepostarzajacy!
            • eriu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:24
              To nie jest korektor. Jest taka substancja, która gwiazdy stosują na wyjścia która dosłownie liftinguje skórę przez co wyglądasz inaczej. To dosłownie ściąga twarz. Kładziesz pod makijaż i masz efekt wow. Warto wiedzieć, że to nie musi być efekt samego korektora i innych kosmetyków kolorowych.
        • damartyn Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:07
          Daj Boże każdemu tak wyglądać na swój wiek.
          • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:19
            Zgadzam się że to co pokazują w internecie kobiety jest szkodliwe i utrwala nieprawdziwy obraz bo żadna żywa kobieta 50 + nawet z milionami na koncie nie ma w realu wyprasowanej twarzy bez widocznych porów i ani jednego załamania, takiej twarzy nie mają nawet żywe 20 latki.
      • skumbrie Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:59
        Taaa, brak kasy jest zwykle wymówka dla ciałopozytywnych 😉
    • alterego72 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:34
      Tytuł MIss World zobowiązuje wink

A tak poza tym, nie uważacie, że redaktorzy pudlowi powinni być bardziej uważni?
      W końcu Kręglicka to Miss Świata, nie Miss Słowa wink (wiem wiem, literówka...)
      • frntta666 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:49
        Gorzej jest, jak tlumacza zagraniczne newsy. Powinnam sobie zapisywac, bo czasem byly piekne kwiatki wink
    • seaview Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:42
      Wygląda świetnie
    • 71tosia Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:44
      wyglada ladnie, ale na filmie 'na zywo' jednak troche inaczej niz na zdjeciu z instagramu, zdjecie mocno odbiegające od rzeczywistosci filmowej wink
    • marietta0z Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:48
      51 kg na 172 cm wzrostu to IHMO szkielet pozbawiony mięśni Tzw. suszek.. Jej zdjęcie, to filtry. Dziękuję, ale wolę mieć seksowne ciało..
      • waleria_bb Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 18:57
        Mnie bardzo podoba się taka delikatność u kobiet, filigranowa figura. W tzw. pewnym wieku bardzo łatwo stać się taką babą z brzuchem, rozlaną pupą, pelikanami zamiast ramion i jednak uważam, że sylwetka Kręglickiej jest sto razy lepsza. Zdrowa i młodzieńcza, nie widzę nadmiernego wychudzenia.
        • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:04
          No więc petarda którą się uważa również na ematce za bardzo atrakcyjną 50 latkę to jest właśnie ten przykład pelikany brzuchy nogi widać hormonalne zmiany i jeszcze ten styl matrony, agresywny krzykliwy wizerunek, Kręglicka o 8 lat starsza ma młodzieńczą sylwetke bo szczupłą poza tym bardzo dobry styl i włosy dzięki czemu wygląda światowo a nie na wystrojoną wyczesaną wymalowaną jak petarda.
        • lauren6 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:06
          > Zdrowa i młodzieńcza, nie widzę nadmiernego wychudzenia.

A co chcesz zobaczyć na zdjęciu przepuszczonym przez instagramowe filtry? Ona w rzeczywistości tak nie wygląda.

Wg BMI pani ma niedowagę, a niedowaga nie jest synonimem zdrowia (zanim mnie ktoś złapie za słowo: nadwaga też nie jest). Jakie mogą być konsekwencje mody na bardzo szczupłą sylwetkę po 50-tce przekonała się niedawno Hanna Lis.
          • ania357 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:51
            O co chodzi z Hanna lis, bo chyba coś przegapiłam?
            • black.imak Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:10
              Pani Hania połamała sobie obie rączki i coś jeszcze, bo, jak sama pisała, zaplątała się w za długie i za szerokie spodnie i rąbnęła jak długa na ziemię. To że się połamała to konsekwencja idiotycznego podążania za durną modą a nie kwestia szczupłości w wieku około menopauzalnym.
      • trampki-w-kwiatki Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:11
        No nie wiem, tyle ważyłam dziesięć lat temu i nie byłam szkieletem, po prostu byłam drobna.
        • waleria_bb Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:16
          Ona właśnie jest bardzo drobna i to widać nawet po twarzy.
      • borsuczyca.klusek Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:31
        To pokaż to seksownie ciało, chętnie ocenimy 🙄
        • marietta0z Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:35
          borsuczyca.klusek napisała:

> To pokaż to seksownie ciało, chętnie ocenimy 🙄

nie dla psa kiełbasa
          • borsuczyca.klusek Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:47
            Nie jestem pies tylko Borsuk 🙄
        • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:39
          Tobie to tylko dupiszcza w głowie 🙄
        • frntta666 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:40
          Tez bym chciala watek z cialami wink Ale raczej nici z tego...
          • trampki-w-kwiatki Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:31
            O kurła, to by wióry leciały, wątek szedłby pod nóż całymi partiami, jak słynne wątki o wakacjach Berżi.
          • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 22:31
            Mało Ci jatek w wątkach fitnessowych? wink
            • frntta666 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 22:38
              Mnie to juz wystarczy, ale chetnie bym pokibicowala po cichu big_grin
              • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:19
                Trzeba zrobić wątek fitnessowy - bikini edition big_grin
                • trampki-w-kwiatki Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 00:12
                  Eeej, i znowu będę smuty pizzą zajadała 😪
                • frntta666 Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 07:31
                  Rob! wink
    • shellyanna Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:11
      Wyglada pięknie. Zastanawiałam się rano ile ma wzrostu. Ulżyło mi, ze jest 5 cm niższa.
      Boże ile bym dała, żeby zejść poniżej 60 kg…
      • shellyanna Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:12
        Albo chociaż poniżej obecnej wagi (to na bank mięśnie).
      • lauren6 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:08
        Ty lepiej zainwestuj w psychologa
      • magdallenac Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:26
        A po co?? Przecież Ty masz idealną sylwetkę!🤯
      • trampki-w-kwiatki Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:33
        Nieee, wyglądasz lepiej od niej. Ta szczupłość super wygląda na zdjęciach, na żywo ten sam efekt byłby gdyby ważyła tak 57 - 58.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:21
      Lepiej być o 10 kg za chydym niz 10 kg za grubym ;P
      Jakby ważyła 40 kg to problem ale tutaj nie widać żeby umierała z niedożywienia, tylko wyglada pięknie, chudo.
      • is-laura Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:28
        Wygląda pięknie nie tylko dlatego, że jest szczupła, ale ponieważ ma piękną twarz, świetne proporcje, kobiece kształty i smukłe długie nogi. Gdyby miała 10 kg więcej wyglądałaby równie pięknie.
      • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:29
        Moim zdaniem one nie jedzą,no niestety tylko post bo jednak żadne ćwiczenia przy normalnej diecie w tym wieku nie dałyby takiego efektu, sama to rozważam bo warto.tym bardziej że jak okresowo pościsz to dostajesz energii czyli czujesz się lepiej, lepiej wyglądasz, organy odpoczywają bo nie trawisz ciągle, widzę same plusy.
        • kropkaa Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:51
          Jedzą. Tylko na krótko.
      • katriel Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:04
        > Lepiej być o 10 kg za chydym niz 10 kg za grubym

Zdecydowanie nie!
    • gaskama Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:35
      Ona wygląda fenomenalnie. Świetne geny. Ale ma też naprawdę wiele zabiegów z sobą.
      www.fakt.pl/plotki/kreglicka-na-premierze-zatuszowala-siniaki/l8peg2k
    • paszczakowna1 Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:36
      Myślałam, że ktoś pyta, jak ulżyć psu w upale.
      • trampki-w-kwiatki Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:33
        😂😂😂
    • wuchtaludzi Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:45
      Nie podoba mi się jej figura, ale jak na swój wiek, to wygląda świetnie!
      • marietta0z Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:30
        wuchtaludzi napisała:

> Nie podoba mi się jej figura, ale jak na swój wiek, to wygląda świetnie!

ale zgrabnym 18nastkom może buty czyścić. Czy aby na tym zycie kobiety polega?
        • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 22:30
          A dlaczego miałaby się porównywać z osiemnastolatkami?
        • wuchtaludzi Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 23:23
          Dla mnie to nie kwestia wieku, mnie się po prostu nie podoba jak kobieta ma ramiona szersze od bioder, ale są gusta i guściki. Natomiast nie można jej odmówić tego, że się świetnie trzyma.
    • gaskama Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:52
      Ja zawsze podziwiam, jak ona bardzo dba o swój wizerunek. W końcu ma firmę, która tym się zajmuję. Znajdźcie JEDNO jej zdjęcie, na którym wygląda nie korzystnie. Zrobione z ukrycia. Bez makijażu. Poza tą seria z pidsiniaczonymi oczami (z lotniska) nie ma takich. Absolutnie każda znana i piekna kobitka (aktorka, piosenkarka) jest "przylapywana" przez szmatławce w niekorzystnych ujęciach. Nie Kreglicka. Nie wiem, jak ona to robi.
      • gaskama Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:53
        Niekorzystnie. Wiem.
      • taniax Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:02
        To prawda tam jest dopracowany wizerunek w każdym calu i detalu, np dziś te medialne 50 latki jak petarda czy Wojciechowska pokazują tatuaże i pewnie są zadowolone bo to jest w trendzie ale prawda jest taka że to szpeci, u Kręglickiej nie znajdziesz tatuaży.
        • majenkirr Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 22:58
          U mnie też nie i co z tego? Nie wyglàdam jak ona 😭😭😂
          • kropkaa Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 12:20
            Ale mamy coś, co nas z AK łączy big_grin
    • marietta0z Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 19:52
      Aneta Kręglicka pozuje w białym bikini. W sumie, żałosne. Kobieta 58 lat udawadnia , że nie jest jeszcze nie jest stara na tyle , by pozować.

Czekam na artykuł 78 letnia Aneta pozuje w bikini.

Żenua.
      • marietta0z Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:28
        58 letnia Aneta Kręglicka udowadnia, ze jest jeszcze w wieku rębnym.80 letnia Kręglicka pręży biust. Czyźby młodość wizualna wartością kobiety?
        • beneficia Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:03
          Weź ty się zastanów zanim napiszesz...
          Wiek RĘBNY, serio?
        • trampki-w-kwiatki Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:35
          Coś ci puściły zawory żółci z tej zazdrości 😳
      • ggrr.ruu Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 22:29
        Kobieta jest na wakacjach, na plaży, nad morzem. To normalne, że ma na sobie bikini, bo jest to adekwatny strój do sytuacji. Nie spaceruje w bikini po biurowcu
    • princesswhitewolf Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 20:30
      A ja myslalam ze masz psa pudla i sie grzeje bo upaly.

A Kreglicka wyglada pieknie. Jest na granicy ale jeszcze nie za chuda. Tyle ze to.z daleka zdjecie i moze z retuszem
    • 7katipo Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:02
      Myślałam, że będzie o 🐩 co źle znosi upały 😋🤗
    • hippolina Re: Pudel się grzeje 18.08.23, 21:32
      No szczupła bardzo. Chciałabym być taka filigranowa, moje 191cm wzrostu i 95kg miesni raczej odstraszają.
    • clk Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 00:16
      A ja myślałam ze będzie o młodej englertowej a tu jednak nie
      • borsuczyca.klusek Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 11:50
        O właśnie też mnie zdziwiła poruta pod artykułem o Helenie.
    • seaview Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 09:04
      > No i pudel się grzeje w komentarzach. Że chuda, że niedożywiona i takie tam. A
      > wrzucam, bo emama też się lubi grzać w komentarzach nt.czyjejś wagi.

Natomiast to jest efektem wlaśnie promowania otyłości (zdziwiona ematka: "przecież od patrzenia na grubą kobietę nie zechcesz nagle sama być gruba i nie zjesz trzech paczek chipsów na raz"). Środek, nomen omen, ciężkości się przesuwa i postrzeganie na linii szczupłe-grube też. I taka Kręglicka, która jest bardzo szczupła, ale zawsze taka była więc trudno mówić o jakimś niezdrowym odchudzaniu, poza tym jest zgrabna i bardzo zadbana, jest wyzywana od wieszaków.
    • ayelen40 Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 11:48
      Ja przy jej wzroście ważę koło 70. Mam sylwetkę normalną. Aneta jest bardzo drobnej kości i szczuplutka.
    • afro.ninja Re: Pudel się grzeje 19.08.23, 17:33
      Czy ja wiem... za chudo
      Ta czeska modelka wygląda lepiej, ale ona robi zdjęcia z bliska. Wygląda super, lubię na nią patrzeć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka