homohominilupus 25.08.23, 11:45 Szwedzki serial. Oglądał ktoś? Bo chciałabym wiedzieć czy tylko mnie wku*wia główna bohaterka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atoness Re: Milosc I anarchia Netflix 25.08.23, 12:31 Zaczęłam i porzuciłam. Bohaterka irytująca, a sam serial o niczym. Czekałam, aż akcja się rozwinie, ale się nie doczekałam. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Milosc I anarchia Netflix 25.08.23, 12:38 Ja lubię skandynawskie seriale, tu jest fajny klimat i kilka ciekawych i dobrze zagranych drugoplanowych postaci. Dobrze się ogląda IMHO tylko coraz bardziej mnie ta baba irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: Milosc I anarchia Netflix 25.08.23, 12:52 Tak, jest ładny, tak wizualnie. Ale bohaterowie robią coraz głupsze rzeczy. Gdyby to czemuś służyło, tobym przełknęła. Ale miałam wrażenie, że się zastanawiają, co by tu jeszcze głupszego widzom pokazać, i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Milosc I anarchia Netflix 25.08.23, 13:04 Wku*wia cię rola którą odgrywa, czy krzywy zgryz? Do zgryzu można się przyzwyczaić - to już kolejny serial, który z nią widziałam. Co do serialu - najbardziej wku*wiające są chyba dwa pierwsze odcinki. Dopiero przy drugim podejściu doszłam do końca (i dość gładko poszło). Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Milosc I anarchia Netflix 25.08.23, 13:14 Najbardziej to ta kretynska czapka! 😡 Co to k jest za stylizacja?! Nie rozumiem co ona temu młodemu robi i nie podoba mi się to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Milosc I anarchia Netflix 25.08.23, 18:09 Dlaczego Twoim zdaniem ona tak pogrywa tym biednym chlopaczyną? Przecież aż żal na to patrzeć. Tylko bez spojlerów proszę, dopiero 2 sezon zaczęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Milosc I anarchia Netflix 25.08.23, 18:12 Oczarował mnie ten film, jest cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Milosc I anarchia Netflix 25.08.23, 18:19 Kurczę, budzi skrajne reakcje widzę Odpowiedz Link Zgłoś