wanderermum 23.09.23, 20:53 Gdzie kupujecie odzież narciarska dla siebie i gagadkow? Zawsze wszystko nowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia_mia Re: Wątek narciarski. 23.09.23, 21:00 Spyder na ZL za 25% ceny dla gagatka, oczywiście nie zawsze tak się uda, ale mam też świetne ciuchy dla siebie kupione po pełnej cenie, ale dawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Wątek narciarski. 23.09.23, 21:07 gagadki fajne podoba mi się mam trzech gagadków i to szczescie ze donaszaja po sobie albo sie wymieniaja gdybym miala piecioosobowa rodzine wyposazyc w nowa odziez to pewie szloby w pieciocyfrowe liczby bardzo chetnie kupuje uzywane dobrych firm wole tak, niz nowe a tansze pozniej nie zal, bo jezdzimy sporo, mieszkamy niiedaeko gor, wiec weekendowo w sezonie bardzo czesto, co roku spedzamy ferie w alpach, dluzszy urlop wiec sa te ciuchy naprawde intensywnie uzytkowane pare razy nacielam sie na jakis shit z 4f na przyklad i wiecej nie sprobuje kaski rekawice google chetnie kupuje na kampaniach typu lounge wlasnie albo limango Odpowiedz Link Zgłoś
wanderermum Re: Wątek narciarski. 23.09.23, 23:10 O właśnie rozmyślałam na 4f, a jaki firmy polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Wątek narciarski. 23.09.23, 23:24 no u nas prawdzaja sie cmp, helly hansen, rosignol, h2o, north face, protest, spyder, reima, columbia, peak performance 4f to jest jakosc mniej wiecej crivit z lidla mozna, ale nie warto za to tyle placic, lepiej wziac z lidla Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Wątek narciarski. 23.09.23, 23:38 Ja się obawiam, że to jednak gagaTki są. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Wątek narciarski. 24.09.23, 00:43 taki-sobie-nick napisała: > Ja się obawiam, że to jednak gagaTki są. Serio? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Wątek narciarski. 24.09.23, 00:46 Nie wiem czy żartujesz, czy serio, ale tak. Gagadek brzmi fajnie, ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
wanderermum Re: Wątek narciarski. 24.09.23, 07:51 Autokorekta mi zmieniła, wszyscy wiedzą, że chodzi o gagaTki Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Wątek narciarski. 24.09.23, 08:00 Raz dwa trzy próba autokorekty Gagatkow Nie zmienia Ale i tak urocze Nikt się nie czepia nie takie pomyłki się trafiają w sobotni wieczór 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wątek narciarski. 23.09.23, 21:08 Gagatki moje są już duże. Dwoje z trzech nie rosną więc kupowanie jest proste. My w Adventure Sports lub Sportofino. Wszystko nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Wątek narciarski. 24.09.23, 00:03 Kupuje gdzie się da, czasami używane, czasami nowe. Kiedyś tkmaxx miał dobre ceny. Z marek, które mi się sprawdziły to ice peak, hi tec, odlo. Z droższych desante, ale to już górna polka. Świetnie pracuje i oddycha. Za to całkowicie nie pasuje mi spyder. Moim zdaniem ta odzież nie pracuje w czasie jazdy. Nie sprawdziły mi się tez spodnie colmar, ice peak, mimo ze tańsze, dużo lepsze. Jeśli chodzi o rękawiczki i kaski, zawsze kupuje nowe. Kask, to wiadomo, bezpieczeństwo. Rękawiczki są ważniejsze niż kurtka. Mam kilka par na różne pogody. W wawie jest sklep ski team. Swego czasu kupowałam tam na jesieni wyprzedażowa odzież. Czasami można było tam upolować ubranie za 25%, ale trzeba było mieć szczęście. W tkmaxxie były swego czasu rękawice w dobrych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
edor67 Re: Wątek narciarski. 24.09.23, 09:59 W Regacie mają Dare2be. Teraz rzadko kupujemy, bo wszystko mamy. Ewentualnie jakąś termiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Wątek narciarski. 24.09.23, 12:18 nie mam ulubionego zrodla, ale ze wszystko nowe co roku? absolutnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Wątek narciarski. 24.09.23, 12:31 Czasami w Tchibo maja ładne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś