bei 23.10.23, 07:14 wiadomosci.onet.pl/kraj/aborcja-rzad-pis-ma-ulatwic-dostep-do-legalnego-przerwania-ciazy/x7rtsbx Alllle dlaczego nagle taki pomysł? Jeśli to prawda, to myślę, że tym sposobem chcą utrzymać się przy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 07:23 Fejk bo z takim podejściem to ich konserwatywni wyborcy zagryzą a wątpię, czy mniej konserwatywni uwierzą w takie nagłe przebudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 07:23 Dobrze, że artykuł przypomina "Chodzić ma o wytyczne dotyczące przesłanki zdrowia psychicznego jako wystarczającej do przerwania ciąży. Już dziś bywa ona stosowana przy kwalifikowaniu kobiet do legalnego zabiegu" Nie chce mi się już myśleć co oni mają w "głowie". Niech już ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 07:26 Nieeee, "Chodzić ma o wytyczne dotyczące przesłanki zdrowia psychicznego jako wystarczającej do przerwania ciąży. Już dziś bywa ona stosowana przy kwalifikowaniu kobiet do legalnego zabiegu" Więc nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 07:47 Etap żaloby - negocjacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 07:48 Swoją droga strach coś na ematce pisać chococaffe Re: Aborcja, nowe rozdanie 18.10.23, 21:04 dodam. Depresja, myśli samobójcze to też życie i zdrowie kobiety. IMHO zamiast awantur na dzień dobry, trzeba zapewniać to co jest zgodne z prawem a czego kobietom się odmawia. Teraz tylko możemy czekać czy wykorzystają ten czas, aby to uniemożliwic czy będą tego używac jako narzedzia do prób rozbicia zwycięskiej opozycji. Trzymaj sie popzycji! Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 08:03 Ciekawa jestem ile lat jestes ode mnie młodsza, że wierzysz w działania tej „zwycięskiej opozycji”. Ja pamietam co w sprawach swiatopogladowych ta zwycięska opozycja wyprawia od początku lat 90-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 08:06 A co? Nie wierzysz że ludzie mogą zmienić poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 08:11 Jakie poglądy oni mają, to wie ginekolog ich córek i jak widać to nie poglądy mają tutaj znaczenie. Ale zdjęcia z papieżem i działek od kk za bezcen tak łatwo nie odpuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 08:19 Idź ochłonąć! Wiemy już że masz uraz. Na to pomoże psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 08:22 O uraz z amnezją wsteczną to podejrzewam wszystkich, którzy liczą na nowe sztuczki od tych samych starych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 08:32 AAA! Ty z konfy... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 08:34 Albo woke. Też dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
an0malia Re: Prawda czy fejk?- rząd PiS za aborcją 23.10.23, 09:17 bei napisała: > Alllle dlaczego nagle taki pomysł? Jakie "nagle"? PiS już pod koniec sierpnia coś tam zaczął grzebać, były protesty prolajferów, natomiast skąd Rzeczpospolita, Onet czy prolajferzy mają info, w jakim kierunku to ma zmierzać, to nikt nie wie, bo prace są tajne - choć oczywiście nie powinny. Równie dobrze może to być zaostrzenie, czyli wyłączenie przesłanki zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś