Dodaj do ulubionych

Dziadek!!!

23.10.23, 13:35
Dla mnie zdjęcie roku.
Uwielbiam Donalda.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Dziadek!!! 23.10.23, 13:38
      To jest straszne, że nie ma młodszego polityka tego formatu.
      • seeview Re: Dziadek!!! 23.10.23, 14:05
        > To jest straszne, że nie ma młodszego polityka tego formatu.

Też nad tym ubolewam.
      • krwawy.lolo [...] 23.10.23, 15:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • backup_lady Re: Dziadek!!! 23.10.23, 17:21
        Może nie tego formatu, ale jeszcze ma czas. A dostał się z ostatniego miejsca lewicy - Łukasz Litewka. Obserwuję już ponad rok na fb i ig, człowiek, który jak tylko może to pomaga, organizuje akcje dla dzieci, zwierząt, pomaga mieszkańcom. Jeżeli pozostanie taki empatyczny, a wyrobi się politycznie na skalę krajową, to jest szansa na porządnego polityka.
        • seeview Re: Dziadek!!! 23.10.23, 18:03
          Nie, to nie jest TEN format.
          A skuteczny polityk potrzebuje innego rodzaju kompetencji niż społecznik jeżdżący po schroniskach.
        • bajgla Re: Dziadek!!! 23.10.23, 23:00
          A zastanowił się czy ma jakieś poglądy i program, czy nadal nie?
          • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 07:00
            Pewnie nie. To jest taki infantylny zachwyt "dobrym czlowiekiem" bez zrozumienia tego, jakie zadania są w Sejmie, Senacie, ministerstwach. Podejście częstsze u kobiet (zwłaszcza lewicowych) niż u mężczyzn. Które to kobiety śmieją się z facetów głosujących na konfe, a same wcale nie są politycznie mądrzejsze.
            • bajgla Re: Dziadek!!! 24.10.23, 09:56
              Hehe, właśnie psychofanki Litewki zrobiły najazd na kandydata PO, bo śmiał wytknąć brak programu i poglądów oraz cringe'owe historyjki w stylu staruszka mi w zeszycie plakaty rysowała...
              Plus do tego homofobiczne komentarze ze strony sekty Litewki, posła Lewicy.
              • alpepe Re: Dziadek!!! 24.10.23, 10:22
                No, Litewka nie mój typ, ale ciacho, a już ta sztuczka z pieskami, mistrzostwo.
                • alpepe Re: Dziadek!!! 24.10.23, 10:23
                  W sensie, że rozumiem popularność i psychofanki, nie, że sama należę do tego grona. Atrakcyjny, co rzadkie w Polsce.
                • krwawy.lolo Re: Dziadek!!! 24.10.23, 14:21
                  Kim jest Litewka? Mam guglać?
                  • bajgla Re: Dziadek!!! 24.10.23, 19:45
                    Radny a obecnie swieżo wybrany poseł Lewicy. Popularyzator akcji charytatywnych, dzięki niemu i zgromadzonej wokół niego społeczności udało się zebrać pieniądze na lek dla kilkorga dzieci z SMA, oprócz tego popularyzuje adopcję psów ze schroniska.

Wspomniana społeczność ma zwyczaj hejtować jakąkolwiek osobę, która wypowie cokolwiek ta społeczność uzna za negatywne w stosunku do Litewki.
                    Ostatnio np. kandydata PO który wytknął Litwece brak programu i poglądów.

Wcześniej spotkało to rodziców starszych dzieci z SMA, między innymi Preclową
      • ardzuna Re: Dziadek!!! 23.10.23, 20:57
        alpepe napisała:

> To jest straszne, że nie ma młodszego polityka tego formatu.

On też kiedy był młodszy, nie był jeszcze tego formatu. Choć trzeba mu przyznać, że zawsze mistrzowsko władał językiem polskim.
        • alpepe Re: Dziadek!!! 24.10.23, 10:21
          Ale widzisz jakiegoś następcę na horyzoncie? Bo ja nie. Nawet niewiele młodszego.
          • ardzuna Re: Dziadek!!! 24.10.23, 21:52
            Kiedy powstawała Platforma w 2001, on był jeszcze jednym z wielu polityków - już znany, ale bez wielkiego nazwiska. Nie można było zakładać, że tak urośnie. To było tylko 22 lata temu. Od dłuższego czasu jest już politykiem wagi ciężkiej.
    • szafireczek Re: Dziadek!!! 23.10.23, 13:39
      Trudno się nie zgodzić. Autentycznie oddaje emocje!
    • geez_louise Re: Dziadek!!! 23.10.23, 13:41
      To prawda, że Tusk prywatnie jest świetnym facetem. Gdyby był skuteczniejszy w polityce wewnętrznej to nawet bym na niego głosowała.
    • simply_z Re: Dziadek!!! 23.10.23, 13:44
      A ja go lubie, dostaje drgawek na widok kaczora albo psa.
    • login.na.raz Re: Dziadek!!! 23.10.23, 14:05
      Ja rozumiem sympatie polityczne, ale to jest zdjęcie jak zdjęcie,niczym specjalnym się nie wyróżnia, z każdej foto sesji dziadek + wnuczki będą podobne fotografie.
      • iwles Re: Dziadek!!! 23.10.23, 14:39

Powiedzmy sobie szczerze - Kaczyński nigdy takiego zdjęcia nie będzie miał tongue_out
        Nawet będąc stryjecznym dziadkiem.
        • zbarazowa Re: Dziadek!!! 23.10.23, 14:45
          Podobnie jak Angela Merkel, Emmanuel Macron, Justin Trudeu i wielu innych big_grin
          • iwles Re: Dziadek!!! 23.10.23, 15:02

Zdziwiłabym sie, gdyby Angela Merkel brała udział w fotosesji "dziadek i wnuczki" tongue_out
            • kokosowy15 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 15:26
              Chyba, że przyklei wąsy, zgodnie z powiedzeniem.
          • marta.graca Re: Dziadek!!! 23.10.23, 15:06
            A dlaczego Justin nie?
          • mia_mia Re: Dziadek!!! 23.10.23, 15:57
            Macron to w miarę młody człowiek, pewnie przyjdzie czas, że będzie sobie układał życie z inną kobietą, więc może się doczekać i dzieci i wnuków, a Trudeu ma dzieci, więc i szansę na wnuki, fakt, że Merkel nigdy nie zostanie dziadkiemsmile
        • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 07:02
          > Powiedzmy sobie szczerze - Kaczyński nigdy takiego zdjęcia nie będzie miał tongue_out

Zdjęcie jest bardzo przyjemnie, ale - kuźwa też mi "argument". Znowu ten sam.
          • iwles Re: Dziadek!!! 24.10.23, 07:36

Kuźwa, przeciez to ironia!
            • krwawy.lolo Re: Dziadek!!! 24.10.23, 08:04
              Nie udawaj, że masz choć blade pojęcie o ironii. Jak zdecydowna większość tego forum.
              • iwles Re: Dziadek!!! 24.10.23, 08:17
                Uuuuuu kompleksy się odezwały?
                (To akurat NIE jest ironia)
            • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 09:26
              Ironia poprzez, po raz kolejny, przychrzanianie się do Kaczora za to, że się nie rozmnożył?
              • alpepe Re: Dziadek!!! 24.10.23, 10:25
                No wiesz, takiego nie, ale gdyby to był lepszy człowiek, to jako stryj Marty mógłby mieć sesję dobrego wujka.
              • iwles Re: Dziadek!!! 24.10.23, 10:49
                seeview napisała:

> Ironia poprzez, po raz kolejny, przychrzanianie się do Kaczora za to, że się ni
                > e rozmnożył?

Nie, bo jest niesympatyczny.
                I choćby się skichal, nigdy na zdjęciu nie wyjdzie tak po ludzku miło.
                Wzbudza okrągłe ZERO pozytywnych emocji, czy wzruszeń.
                • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 13:24
                  Tak, tak. Na pewno o to ci chodziło.
                  • iwles Re: Dziadek!!! 24.10.23, 14:03

Już wyżej alpepe napisała: mógł być dobrym ciotecznym dziadkiem dla wnuczek zmarłego brata. W naturalny sposób "zrekompensować" im jakoś brak rodzonego dziadka. Ale nieeee, wolał okopać się w swojej nienawiści i złości. Tyle dla niego znaczą więzy rodzinne.
                    • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 20:01
                      No tak, jesli ktoś się nie rozmnożył, to niech ogarnia cudze dzieci, nie pozwolimy nikomu być childfree! big_grin
                      Nie ma obowiązku dziadkować wnukom brata, niech je mamusia i tatusiowie ogarniają. Oraz zapewne terapeuta.
                      • ardzuna Re: Dziadek!!! 24.10.23, 21:54
                        seeview napisała:

> No tak, jesli ktoś się nie rozmnożył, to niech ogarnia cudze dzieci, nie pozwol
                        > imy nikomu być childfree! big_grin

Ale nie ma problemu, niech będzie, tylko tu akurat jednym z haseł na sztandarach jest rodzina.
                        • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 22:27
                          Gdyby Jarek był rozmnożony to jego polityka rodzinna byłaby spoko?
                      • iwles Re: Dziadek!!! 24.10.23, 21:55

No toż właśnie dokładnie to napisalam: J.Kaczynski nigdy takiego zdjęcia mieć nie będzie. Bo ma do rodziny takie podejście, jak napisałaś.
                        • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 22:26
                          Wiem co napisałaś i fajnie, że ty też się dowiedziałaś. Może intencje wpisu też kiedyś odkryjesz.
                          • iwles Re: Dziadek!!! 25.10.23, 10:09
                            seeview napisała:

> Wiem co napisałaś i fajnie, że ty też się dowiedziałaś. Może intencje wpisu też
                            > kiedyś odkryjesz.

Masz jakieś kompleksy???
                            • seeview Re: Dziadek!!! 26.10.23, 07:38
                              Ok, po prostu piszesz bez odnoszenia sie do treści, nawet własnej. Przyjęłam do wiadomości.
                              • iwles Re: Dziadek!!! 26.10.23, 08:00

Kuźwa, przecież na końcu była emotka!
                                Czytaj ze zrozumieniem, a nie nastawieniem.
                                Mi to lotto, czy się rozmnożył. Kompleksy leczysz?
                                • seeview Re: Dziadek!!! 26.10.23, 16:31
                                  Co ty znowu z tymi kompleksami? Na punkcie Jarka? Ok, mogłabym mieszkać na Żoliborzu, ale to w sumie tyle.
      • szare_kolory Re: Dziadek!!! 23.10.23, 16:33
        Nawet jeśli nie głosuje się na DT, to nie można powiedzieć, że to zdjęcie jest neutralne emocjonalnie. Wyraża same przyjemne emocje. Dla.mnie mistrzostwo. Bez względu na sympatie polityczne (akurat nie głosowałam na niego).
      • alex_vause35 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 10:58
        Bardzo sympatyczne i naturalne zdjęcie, ktokolwiek to by był, uśmiechnęłabym się.
    • mallard Re: Dziadek!!! 23.10.23, 15:01
      Donald, ja wiem, co Ty czujesz! 👍
      • kk345 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 15:50
        😊
      • alex_vause35 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 10:58
        smile
    • angazetka Re: Dziadek!!! 23.10.23, 15:03
      Kult jednostki jest jednak trochę żenujący, mimo mojej sympatii do Tuska.
      • szafireczek Re: Dziadek!!! 23.10.23, 16:09
        To juz nie można choć przez chwilę być szczęśliwym?smile
        • angazetka Re: Dziadek!!! 23.10.23, 16:11
          A czy ja komuś bronię być szczęśliwym? Po prostu to kolejny wątek tej osoby w tym duchu i jest to... dziwne IMO.
          • mamamisi2005 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 17:54
            Może trochę dziwne, ale to pewnie kwestia nadziei, że zamiast siejącego nienawiść i karmiącego się żałobą dziada będziemy mieć u władzy dziadka patrzącego w przyszłość 😉
            • zbarazowa Re: Dziadek!!! 23.10.23, 18:08
              Wybierzmy przyszłość !
              Niech ktoś zatrzyma tą karuzele śmiechubig_grin
              W istocie niczym się nie różnicie od wyznawców Jaracza, poza tym, że Tusk jest zdecydowanie bardziej medialny i tyle. Tak, tak, to opublikowane zdjęcie z dziewczynkamima na celu wyłącznie pochwalenie się ślicznymi wnuczkami.

Tak, to będzie to. big_grin
              • mamamisi2005 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 18:51
                zbarazowa napisała:
                zdjęcie z dzie
                > wczynkamima na celu wyłącznie pochwalenie się ślicznymi wnuczkami.
                >
                Posiadanie rodziny i na tyle serdecznych z nią kontaktów, że wspólne zdjęcia są możliwe, nie wydaje się szczególnym osiągnięciem, ale patrząc na konkurenta - ciśnie się na usta: a jednak.
            • dybusia Re: Dziadek!!! 23.10.23, 18:18
              Patrzący ma zamglone spojrzenie ,ale to chyba ze szczęścia.
              • migafka357 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 18:23
                Sedno sprawy jest, uważam takie, że w jakiejkolwiek intencji to zdjęcie zostało zrobione czy puszczone w eter - różnica między Tuskiem a Kaczyńskim jest taka, że u tego drugiego nie ma co puszczać w eter. Bo on nie ma takich ani żadnych podobnych zdjęć- wszystko jedno, czy z wnuczkami, dziećmi bratanicy czy choćby przyjaciółmi. Nawet gdy przyjmiemy, że Tusk tym zdjęciem manipuluje - Kaczyński nie ma czym w tym zakresie manipulować. I to dużo o nim mówi, jako o człowieku.
                • bominka Re: Dziadek!!! 23.10.23, 19:03
                  Super focia. Oddaje faktyczne emocje dziadka z wnuczkami. Bravo!! Zazdroszcze!!🙂
                  • szare_kolory Re: Dziadek!!! 23.10.23, 20:03
                    Taaak. Żywa reklama dziadostwa 😄😄 w sensie bycia dziadkiem. Nie przypominam sobie, żebym go kiedykolwiek widziałam z takimi miękkimi rysami, z taką łagodnością. Obraz mówi więcej niż 1000 słów, zwłaszcza te tysiące pisowskich słów o chronieniu rodziny. Tutaj jest dziadek kompletnie pod bucikami wnuczek. No jak zaczarowany. Piękne zdjęcie i jeśli wykorzystane, to ruch jest mistrzowski.
                  • mallard Re: Dziadek!!! 24.10.23, 08:46
                    bominka napisała:

> Super focia. Oddaje faktyczne emocje dziadka z wnuczkami. Bravo!! Zazdroszcze!!
                    > 🙂

Bo jest czego, Bominko miła. 🙂
      • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 07:04
        > Kult jednostki jest jednak trochę żenujący, mimo mojej sympatii do Tuska.

Ten "kult" może wynikać z omawianego powyżej - drugiego polityka takiego formatu niestety w Polsce nie ma.
        • dybusia Re: Dziadek!!! 24.10.23, 08:12
          Ale bzdury,chłop jak chłop,polityk taki sobie, raczej dupowłaz ,a dziadek z niego jak z każdego innego.
          Wasi ojcowie nie mają zdjęć z waszymi dziecmi?Trzeba piać nad obcym dziadem?
          • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 09:27
            O, tego pisiotrolla nie znałam.
            • alicia033 Re: Dziadek!!! 25.10.23, 21:02
              seeview napisała:

> O, tego pisiotrolla nie znałam.

nowa na forum? <sarkazm, bo wiem, że nie>
              To chwilowo znowu zbanowany taniarada.
      • kk345 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 09:39
        angazetka napisała:

> Kult jednostki jest jednak trochę żenujący, mimo mojej sympatii do Tuska.
        >
        Ale masz obsesję z tymi kultami jednostki...
    • b.bujak Re: Dziadek!!! 23.10.23, 19:07
      super dziadek;
      u mnie ma punkty za Franka:
      www.instagram.com/p/CqXw9JxjjQj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
      • ardzuna Re: Dziadek!!! 23.10.23, 21:00
        U mnie za kupionego psa - brak punktów.
        • kocynder Re: Dziadek!!! 23.10.23, 22:53
          Ale jego pierwszy pies, owczarek niemiecki Syriusz, jest (był?) adopciakiem: w 2010 roku został znaleziony porzucony na ulicach Warszawy. Liczy się? wink
          • ardzuna Re: Dziadek!!! 24.10.23, 02:00
            Pierwszy się liczy, drugi nie. Trzaskowski też ma punkty ujemne za buldożka.
            • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 07:06
              > Pierwszy się liczy, drugi nie. Trzaskowski też ma punkty ujemne za buldożka.

Może i u Tuska i u Trzaskowskiego było tak, że wnuki/dzieci chciały akurat konkretne pieski.
              • ardzuna Re: Dziadek!!! 24.10.23, 21:56
                A kto wychowuje kogo - dzieci dorosłych czy jednak na odwrót?
                "Dzieci chciały" to żaden argument. Ja chciałam chodzić jako dziecko w letnich ubraniach zimą, ale mama mi nie pozwoliła.
                • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 22:24
                  Dla ciebie żaden, dla mnie żaden. Ale w w czasach pajdokracji dla wielu jakiś.
                  A merytorycznie - sama jestem za przygarnianiem zwierzaków, ale przychrzanianie się, że ktoś wział rasowe, jest so razemkowe.
                  • ardzuna Re: Dziadek!!! 25.10.23, 20:57
                    seeview napisała:

> Dla ciebie żaden, dla mnie żaden. Ale w w czasach pajdokracji dla wielu jakiś.

Niech się więc wielu zastanowi, bo środowisko wychowawcze, w którym to dziecko rządzi rodzicami, nie jest korzystne dla dziecka. Prawdziwa miłość wobec dziecka wymaga, żeby mu mądrze i z miłością stawiać granice, tłumaczyć i wychowywać. Nie każda zachcianka dziecka warta jest i możliwa do zrealizowania.

> A merytorycznie - sama jestem za przygarnianiem zwierzaków, ale przychrzanianie
                    > się, że ktoś wział rasowe, jest so razemkowe.

Jak kulą w płot.
                    A przychrzanianie się, że ktoś na forum dyskusyjnym napisał, co myśli, jest so autorytarne.
                    • seeview Re: Dziadek!!! 26.10.23, 07:32
                      > Niech się więc wielu zastanowi, bo środowisko wychowawcze, w którym to dziecko
                      > rządzi rodzicami, nie jest korzystne dla dziecka. Prawdziwa miłość wobec dzieck
                      > a wymaga, żeby mu mądrze i z miłością stawiać granice, tłumaczyć i wychowywać.
                      > Nie każda zachcianka dziecka warta jest i możliwa do zrealizowania.

Lubisz pisać oczywistości?

> A przychrzanianie się, że ktoś na forum dyskusyjnym napisał, co myśli, jest so
                      > autorytarne.

A branie wszystkiego do siebie so ematkowe.
                      • ardzuna Re: Dziadek!!! 26.10.23, 21:27
                        seeview napisała:

> > Niech się więc wielu zastanowi, bo środowisko wychowawcze, w którym to dz
                        > iecko
                        > > rządzi rodzicami, nie jest korzystne dla dziecka. Prawdziwa miłość wobec
                        > dzieck
                        > > a wymaga, żeby mu mądrze i z miłością stawiać granice, tłumaczyć i wychow
                        > ywać.
                        > > Nie każda zachcianka dziecka warta jest i możliwa do zrealizowania.
                        >
                        > Lubisz pisać oczywistości?

Lubię - komuś, kto w sposób oczywisty ich nie łapie.

> > A przychrzanianie się, że ktoś na forum dyskusyjnym napisał, co myśli, je
                        > st so
                        > > autorytarne.
                        >
                        > A branie wszystkiego do siebie so ematkowe.

No przecież jak mi napisałaś, że to co robię jest so razemkowe, powinnam nie brać tego w ogóle do siebie, wcale! Napisałaś to przypadkowo akurat w tym miejscu i w ogóle nie odnosiło się do mojej wypowiedzi!
                        • seeview Re: Dziadek!!! 27.10.23, 07:37
                          Twój foszek, twoja sprawa.
                          • ardzuna Re: Dziadek!!! 28.10.23, 00:58
                            Twoje wypisywanie bzdur, twoja sprawa.
          • seeview Re: Dziadek!!! 24.10.23, 07:05
            > owczarek niemiecki

Że też PiS nie podjął tematu big_grin
            • kocynder Re: Dziadek!!! 24.10.23, 13:57
              Może dlatego, że nie rodowodowy? I jeszcze by było, że ktuś by usłyszał, że wredne Donaldu pieska bezdomnego przygarnął?
        • conena Re: Dziadek!!! 24.10.23, 09:46
          ardzuna napisała:

> U mnie za kupionego psa - brak punktów.

pies musi kolorystycznie pasować do instagrama Kasi Tuskówny, a taki znaleziony w krzajach może być niefotogeniczny.
          • ardzuna Re: Dziadek!!! 24.10.23, 21:57
            Gdyby była naprawdę na czasie, to by wiedziała, że nic nie ozdabia domu tak bardzo jak stary wyleniały kundelek ;-P
    • kozica111 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 20:02
      Jak można syna nazwać Donald zupełnie jak córkę Piggy.
      • kokosowy15 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 20:10
        Zapytaj rodziców Trumpa.
      • grazyna.mastalerz Re: Dziadek!!! 23.10.23, 20:55
        Widocznie jego ojciec lubił swoje imię.
        • ayelen40 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 22:33
          Grunt, że nie Kermit (swoją drogą do czasów Disneya całkiem normalne imię).
      • corka_generala Re: Dziadek!!! 23.10.23, 21:45
        Jak można nazwać syna Szymon.
        • mia_mia Re: Dziadek!!! 24.10.23, 06:27
          Kuba i Kajtek to przecież imiona dla psa, Sylwester dla kota, Matylda dla krowy, a Balbina dla gęsi.
          Za to mam kuzyna Jarka i stwierdził, że chyba pójdzie do urzędu zmienić swoje imię, motywując to tym, że jest ośmieszające😉
          • ayelen40 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 08:24
            A w Ukrainie mają imię Jarosława.
            • kk345 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 09:42
              W Polsce też
              • ardzuna Re: Dziadek!!! 24.10.23, 21:57
                I w Rosji też mieli.
      • mia_mia Re: Dziadek!!! 24.10.23, 06:32
        Swoją drogą dla polityka to całkiem dobre imię, bo znaczy „władca świata”.
      • iwles Re: Dziadek!!! 24.10.23, 07:33

Przeciez Disney nie wymyślił tego imienia, Donald jest starym imieniem celtyckim.
      • borsuczyca.klusek Re: Dziadek!!! 24.10.23, 10:19
        Jak można być dorosłą, dojrzałą kobietą i czepiać się imienia drugiego człowieka?
        • yannefer Re: Dziadek!!! 26.10.23, 07:45
          10/10, a w innym wątku narzekanie na przedszkolaków 🤣🤤
    • profes79 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 20:18
      Czy ktoś w końcu mógłby zrobić porządek z trollami politycznymi niezależnie od formacji?
    • ayelen40 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 22:31
      Wygląda bardziej jak ojciec.
      • dybusia Re: Dziadek!!! 26.10.23, 08:46
        No naprawdę ,już nie wiecie co macie pisać bzdura goni bzdurę.Ojciec Narodu.
    • falofilia.falofilia1 Re: Dziadek!!! 23.10.23, 22:56
      Jarek , czy ty widziałeś to foto ?

wyborcza.pl/7,162657,30330621,jestesmy-swiadkami-odchodzenia-jaroslawa-kaczynskiego-odchodzenia.html?do_w=111&do_v=581&do_st=RS&do_sid=704&do_a=704#S.listy-K.P-B.1-L.1.zw
    • falofilia.falofilia1 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 05:11
      https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/394607849_353242797260751_8831307245876595362_n.jpg?stp=dst-jpg_p180x540&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=AN1zd1Z2bnEAX9P8y6h&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AfBOheqXqf5wnaGrl7eVBNN-zDV2LVN1r3YHzUvxFKF_Pg&oe=653CFD87

Obraz "Dziadek , tam jest koniec kolejki" , lata 20-te XXI wieku
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      • falofilia.falofilia1 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 10:51
        Ten olej na płótnie "Dziadek , tam jest koniec kolejki" nadaje się na t-shirty , kubki , różne podkładki ale też jako sam obraz na ścianę smile
    • areyoubetter Re: Dziadek!!! 24.10.23, 06:02
      Ja też go uwielbiam. Facet idealny.
    • conena Re: Dziadek!!! 24.10.23, 09:49
      tu nie ma co uwielbiać, to jest co wymagać. Dziadku Donku, do boju, czekamy!
      • dybusia Re: Dziadek!!! 24.10.23, 14:12
        Doland też o mały włos ,a zostałby samotnym kowbojem.Zonka miała na oku lepszego zagrywacza,ale chyba się zlisił i jak to mówią lepszy wróbel ......
        • ardzuna Re: Dziadek!!! 25.10.23, 01:55
          Jesteś pewna, że nie znalazłaby się nowa na jej miejsce?
          • seeview Re: Dziadek!!! 25.10.23, 07:28
            No nie? 😂
            • dybusia Re: Dziadek!!! 26.10.23, 08:39
              Na pewno by się znalazła,nie takie dziadygi mają baby.No i jak by nie patrzeć obraca się w wielkim świecie,więc jest to oczywiste.
              • ardzuna Re: Dziadek!!! 26.10.23, 21:31
                Tusk nie jest żadnym dziadygą. Kandydatów do tego miana widziałabym zupełnie gdzie indziej na scenie politycznej.
    • kozica111 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 19:34
      Kaczor Donald ironia losu... big_grin
    • kozica111 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 19:36
      Fotka w sumie fajna, w naszych najbardziej prawdziwych ujęciach jesteśmy zwyczajnie normalni i szczerzy, dzieci patrzą..
    • falofilia.falofilia1 Re: Dziadek!!! 24.10.23, 22:01

Niektórych drażni jego normalność

-
      www.facebook.com/martafrejmemy?locale=pl_PL
    • falofilia.falofilia1 Re: Dziadek!!! 25.10.23, 09:59
      Można normalnie ? Można . Filmik z pokładu samolotu . Klasa ekonomiczna :
      pl-pl.facebook.com/sokzburaka/
    • falofilia.falofilia1 Re: Dziadek!!! 25.10.23, 11:46
      https://krytykapolityczna.pl/wp-content/uploads/2017/11/gang-olsena-pis.jpg

Ach , jacy oni podobni .
      Różni ich tylko w tej głupocie empatia . Jedni w w swojej głupocie byli empatyczni a drudzy agresywni i szczuje

----------------------------------------------------------------------------------
      • ayelen40 Re: Dziadek!!! 25.10.23, 13:00
        Oprócz pana Jarosława i gangu Egona nie rozpoznałam nikogo. Widać nie orientuję się w polskiej polityce.
        • falofilia.falofilia1 Re: Dziadek!!! 26.10.23, 18:58
          ayelen40 napisała:

> Oprócz pana Jarosława i gangu Egona nie rozpoznałam nikogo. Widać nie orientuję
          > się w polskiej polityce.

Za Jarkiem idą 2 ochroniarze , nawet w Sejmie gdzie jest Straż Marszałkowska . Jedyny poseł ze swoją prywatną ochrona w Sejmie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka