Dodaj do ulubionych

jedwabna spódnica

10.11.23, 20:06
Chodzi za mną jedwabna spódnica. Z Lovli Silk. Ponieważ mają %, to nawet biegnie.
I teraz pytanie do tych, które mają takie cudo w swojej szafie: czy to nadaje się np. do pracy? Czy po godzinie będę przypominała, jakbym zdjęła część harmonii? Zaciąga się, czy nawet, nawet?
I który kolor lepszy?
Obserwuj wątek
    • kropkaa Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 20:09
      Aha, rozważam midi. Czy maxi lepsza?
      • krwawy.lolo Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 21:02
        Te obrzydliwe, czarne hapcetrengi przy jasnej! Bierz czarną.
        • taje Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 21:07
          Fakt, wybór obuwia w stylizacjach Lovlisilk pozostawia wiele do życzenia... Zresztą zestawienie białego T-shirtu z szampańską spódnicą też wygląda mocno średnio.
        • kropkaa Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 21:15
          Obleśne wręcz. Na szczęście nie posiadam nic podbnego wink
    • kura17 Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 20:10
      mnie kusi czekoladowa wink
      mam od nich tylko dwa swetry (uwielbiam).
      mam jedna jedwabna spodnice, wloska, cudna jest, dobrze wyglada caly dzien - ale ma zupelnie inny fason (taki niby z kola, zamaszysty).
      i ta moja jest z tego matowego jedwabiu, nie wiem, czy to ma znaczenie.
      • kropkaa Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 20:14
        Chyba ma, bo te błyszczące bardziej bieliźniano mi się kojarzą.
        Ale innych nie znalazłam. A na forum ematki tę markę chwaliły (posty Magdaleny sprzed roku wpadły mi w oczy). No i przy -50% mogę zaryzykować.
    • taje Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 20:35
      Mam jedwabne spodnie i spódnice, co prawda nie z Lovli Silk ale z podobnej marki. Nic się nie zaciąga, trochę się mnie ale w normie - można spokojnie cały dzień przechodzić bez jakiejś katastrofy.
      • kropkaa Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 20:38
        A kolor? Jaki będzie mniej bieliźniany?
        • taje Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 20:48
          Nie wiem jakie kolory są do wyboru. Ja mam spodnie czarne i granatowe, czarną spódnicę i oliwkowy kombinezon. Nic nie wygląda bieliźnianie, ale tu myślę, że znaczenie ma połysk - im większy połysk, tym większy "bieliźniany" look. Jeśli już to ja bym unikała kolorów pastelowych. I szukałabym kontrastów faktury - połyskliwy dół dobrze się komponuje z matowym/puchatym swetrem.
          • kropkaa Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 20:53
            Czarny albo szampański.
            Nosiłanym z kaszmirowymi swetrami/ golfami. Matowe, głównie ciemne, ale kamele też mam.
            Bardzo mnie ta szampańska kusi ale rozum mowi: czarna.
            • taje Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 20:58
              Może zachowawczo, ale wybrałabym czarną. Zwłaszcza jeśli swetry ciemne albo kamel. Szampańska może balansować na granicy halkowatości. Choć jestem pewna, że Magdallena by ją świetnie ograła smile
              • nuta15 Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 21:24
                Ja wybrałabym czarną maxi , jest mniej bieliźniana. Na filmiku na stronie sklepu widać jak materiał przy tej długości fajnie "pracuje" w ruchu, pięknie się układa.
    • 21mada Re: jedwabna spódnica 10.11.23, 21:37
      Kup se halkę, na to samo wyjdzie. Po co przepłacać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka