Dodaj do ulubionych

A na obiad dziś

• ania357 Re: A na obiad dziś 11.11.23, 19:38
      Krupnik z królikiem, a na deser ciasto drożdżowe z nadzieniem z białego maku.
    • babcia47 Re: A na obiad dziś 11.11.23, 19:49
      Kopytki z białą kiełbasa w kiszonej kapuście
    • lilia-anna Re: A na obiad dziś 11.11.23, 20:04
      Dzieci - pizza, ja i mąż - kasza gryczana z grzybami i warzywami plus kefir do tego. Dla chętnych sądzone jajko, ale chętnych nie było wink Za to na kolację zrobiłam paste z makreli w pomidorach z feta i cebulką.
      • akseinga1975 Re: A na obiad dziś 11.11.23, 20:42
        To moja ulubiona pasta tylko ja jeszcze dodaje ogorki kiszone.
    • sandy_cheeks Re: A na obiad dziś 11.11.23, 20:56
      W domu dyniowa, na mieście pizza. Ja miałam patriotyczną wiejską z boczkiem, czosnkiem i pomidorkami + browar złote lwy, z tego co kąsam również jeszcze polski…
    • mysiulek08 Re: A na obiad dziś 11.11.23, 20:58
      dla cowidowych ozdrowiencow dla pobudzenia smaku i zapachu tongue_out gulasz z piersi kurczaka z boczniaki a ostrym sosem z mango (sos z butelki), placki ziemniaczane z mlodych pyrow i surowka z czerwonej kapusty z jablkiem (ze sloika, ale podrasowana)

na deser lody wlasnej roboty

przed obiadem byla beza z lemon curdem
      • taje Re: A na obiad dziś 11.11.23, 21:31
        Ależ mi apetyt zrobiłaś. Mimo, że COVID-u nigdy nie miałam smile
        • mysiulek08 Re: A na obiad dziś 11.11.23, 21:37
          e tam, ten covid to byl glownie w testach, ale wiesz dwoch facetow z drapiacym gardlem, katarem, jakims kaszlem i niewielka goraczka, to bylo przezycie 😋 na szczescie nie rownoczesnie

ja negatywna ale tez mnie zlamalo, jako ostatnia i dzisiejszy 'prawdziwy' obiad byl pierwszy od tygodnia 🤣
          jak ktos wykrzesal jakies checi to cos pichcil
    • primula.alpicola Re: A na obiad dziś 11.11.23, 21:40
      Pierś z kaczki wolno gotowana (z lidla), ziemniaki i czerwona kapusta z jabłkami.
      Oraz szarlotka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka