Dodaj do ulubionych

Lecę do Polski

20.11.23, 16:39
W styczniu, z corka. Juz kupilam bilety, zarezerwowalam auto Opel Mokka . Na 5 dni.
Chce odwiedzic moja ulubiona teściówkę, wpasc na kawe do przyjaciolek w Hajnowce i Bialymstoku, pobyc troche z doroslym synem i odwiedzic grob dziadka I siostry.
Nie jestem wierzaca ale chce im cos powiedziec, potrzebuje tego ,gdziekolwiek sa czy w Valhalii czy na koncu wszechswiata powiem im,ze dziekuje i ze bardzo ich kocham.
I juz sie nie boje,ze spotkam mego ojca,ot tak przypadkiem. W Lotto nie trafie ale na tego padalca,znajac moje szczescie pewnie sie natknę! Ale juz sie nie boje.
Obserwuj wątek
    • iwles Re: Lecę do Polski 20.11.23, 16:41

❤️
      😘
    • szarmszejk123 Re: Lecę do Polski 20.11.23, 16:46
      Wszystkiego dobrego! ❤️💗
    • wapaha Re: Lecę do Polski 20.11.23, 17:01
      Pamiętaj że jeśli mende spotkasz -by zrobić zdjęcie,wrzucić tutaj nawet z zakryta facjatę a energetycznie telepatycznie zrobimy z niego miazgę. Zbiorowa moc ematki już nie raz się objawiła
      • abidja Re: Lecę do Polski 20.11.23, 17:11
        wapaha napisała:

> Pamiętaj że jeśli mende spotkasz -by zrobić zdjęcie,wrzucić tutaj nawet z zakry
        > ta facjatę a energetycznie telepatycznie zrobimy z niego miazgę. Zbiorowa moc e
        > matki już nie raz się objawiła

Swietny pomysl!
        Takie zrobimy czary ze przez miesiac na du..pie nie usiadzie bez bolu! Lubie to 👍
        • wapaha Re: Lecę do Polski 20.11.23, 17:18

>
          > Swietny pomysl!
          > Takie zrobimy czary ze przez miesiac na du..pie nie usiadzie bez bolu! Lubie to
          > 👍
          😁
        • rzepicha-piastowa Re: Lecę do Polski 20.11.23, 17:24
          Doskonaly pomysl! 👍
          Az nawet przez chwle chcialam ci ze czyc zebys go spotkala, ale jednak nie. Zycze spokojnej i dobrej wizyty w kraju
          • abidja Re: Lecę do Polski 20.11.23, 18:24
            rzepicha-piastowa napisała:

> Doskonaly pomysl! 👍
            > Az nawet przez chwle chcialam ci ze czyc zebys go spotkala, ale jednak nie. Zyc
            > ze spokojnej i dobrej wizyty w kraju

Dziekuje ❤️
    • alchemy_alice Re: Lecę do Polski 20.11.23, 23:04
      Jakby co umiem ukryć ciało wink Trzymaj się, jesteś dzielna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka